- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Дали този разговор е намек да я поканя да излезем
ххх says: въй
ххх says: не съм излизала цяяяяяял ден
ххх says: откачам
ххх says: утре ако пак е така
ххх says: нз
това дали е намек да я поканя да излезем?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Ами ако има някаква заигравка-предполагам,че да.Ако не-просто си излива душата![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Ми айде покани я и ще разберешКфо чак тема пускаш
![]()
Напълно е възможно, но все пак зависи и какви са ви отношенията.![]()
Да намек си е![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
поред мен тва момиче напрао си проси излизането сподем мен.............ама зависи какви са ви отношенията с нея натиска ли ти се или просто приятелски пак дори и да е така пак според мен си е покана да излезете............Първоначално написано от Анонимко
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
ако имате някаква заигравка може и да е намек.така от някакви си изречения немога да ти направя извод.сори![]()
Let The BEAT Control Your Body
Може би е намек
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
може би наистина това е намек, но не приемай нещата толкова положително, защото в крайна сметка момичетата сме такива, че по всяко време можем да сервираме някоя изненада![]()
Ми айде покани я и ще разбереш![]()
Първоначално написано от even_in_death
moje bi naistina iska da ti podskaje 4e iska da izlezete opitai![]()
mnenieto ot "gost" bqh az sorry
ее покани я и 6те разбере6 4ист намек си е ..ама айде..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Opredeleno si e namek , zatova destvai kakvo 4aka6![]()
Първоначално написано от ludo_mace
Еми така си е
![]()
в крайна сметка май не е било намек.
И аз съм на мнение,че трябва да я поканиш...Каквото и да ти каже няма да е фатално![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!