.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    daite savet
    Guest

какво да направя

така харесвам едно моми4е което в интерес на истината е и от моя клас аз сам на 15 години саответно и тя е на толкова аз я харесвам от близо 4 месеца и имам 4уството 4е и ве4е сам се влубил в нея са6тото така искам да правим и сеь тя е мн красива оба4е имам 4уството 4е не ме зема на сериозно в смисал 4е не обра6та внимание да се зарибяжа с някои от класа а с по големи kajete какво да направя за да станем gadjeta и скоро за6тото я оби4ам наистина много много много и забравих да каа 4е ми е ком6иика

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    ей пич бих ти казала да идеш при нея и да си и кажеш всичко,но не е точно така....по-добре първо да се позближиш с нея...започни с няколко малки разговора за общи неща...или пък нещо свързано с нея,ама не бъди нахален...бавно,но сигурно....просто навлезни в живвота и,но не бързай много...и после можеш да си и признаеш чувствата.... не че ти помогнах кой знае колко,ама....
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Супер фен
    imah sy6tiq problem ne namerih re6enie prosto re6ih 4e momi4eto e razvaleno prosto tva sa nqkvi systareni gospojici koito se dyrjat kato 30 godi6ni ot4aqni syprugi a ne edni razgoneni sladki i bezgrijni teenagerki. Takiva momi4eta se dvijat s graciq tejkarstvat vylnuvat se ot 4ujdoto mnenie naistina mnogo nikoga nqma da napravqt nqkoq ligotiq prosto ei taka za6toto sme mladi i iskame da pokajem 4e sme razli4ni. Povry6ta mi se ot takiva momi4eta naistina mnogo mi se draifa za6toto s tqh nqma trypka nezn dali 6te me razbere6 no opitai se ako si tolkova svesten kolkoto mi izglejda6 povqrvai mi ne si zaslujava stradanieto mainata im i tva Syjalqvam ako te obezkurajih mnoo syjalqvam no trqq6e da napi6a tozi post vednyj zavinagi i da im eba maikite na te kurvetini

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Оф не се отчайвай пич....и аз съм колкото теб и ми се случи едно момче от моя клас да ме харесва ама аз тичам по по-големи от мен и честно казано ако една фр не ми беше казала че тфа момче ме харесва нямаше и да разбера щото той с нищо не ми го беше показал.... така че по някакъв начин и го кажи аи и късмет
    Кучка съм, но не твоята...

Guest
    ок 6те и кааа 4е я харецвам или оби4ам вие каете кое е по правилно и как то4но да го напрая описано вси4ко то4но и ясно мн 6те се радвам ако някои мии го напи6е то4но и ясно

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ок 6те и кааа 4е я харецвам или оби4ам вие каете кое е по правилно и как то4но да го напрая описано вси4ко то4но и ясно мн 6те се радвам ако някои мии го напи6е то4но и ясно
    виж сега не ти трябва написан сценарий на това какво да направиш и какво да кажеш...просто отиваш при нея и подхващаш някакъв разговор...но време на това и казваш че искаш да и кажеш нещо важно,но гледай да сте сами да не ти попречи някой...казваш и харесвам те...незнам те какво изпитваш,но много ще се радвам да излезеш с мен...поне да опитаме!!!....ако каже добре оттук нататък си знаеш,ако каже не...такъв ти бил късмета...но в никакъв случай не е изтърсвай обичам те или харесвам те на момента...първо поговори с нея...ае успех!!!

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Цитирай Първоначално написано от malkata_
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    виж сега не ти трябва написан сценарий на това какво да направиш и какво да кажеш...просто отиваш при нея и подхващаш някакъв разговор...но време на това и казваш че искаш да и кажеш нещо важно,но гледай да сте сами да не ти попречи някой...казваш и харесвам те...незнам те какво изпитваш,но много ще се радвам да излезеш с мен...поне да опитаме!!!....ако каже добре оттук нататък си знаеш,ако каже не...такъв ти бил късмета...но в никакъв случай не е изтърсвай обичам те или харесвам те на момента...първо поговори с нея...ае успех!!!
    Добре казано... и наистина може да си спестиш думите "Обичм те" щото може и да не отвърне на чувствата ти и после ще ти е адски гадно.... кажи и че от известно време тя ти праи голямо впечатление и че преедпочиташ да си и го кажеш отколкото да криеш чувствата си
    Кучка съм, но не твоята...

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Повечето курветинки бягат при "големите батковци" да ги праскат!!!
    Според мене нямаш големи шансове...
    Incomplete..........

Мега фен Аватара на iiirish
    нищо не губиш ако по някакъв начин й покажеш, че я харесваш или поне й загатнеш чувствата си чрез своето поведение. опитай се да флиртуваш с нея, но избягвай училищната обстановка. ти каза, че сте комшии - значи можете да се прибирате заедно след училище тогава и двамата ще сте по-отпуснати и може би нещата ще вземат друга насока

са6тото така искам да правим и сеь
    E tova 4e iska6 da pravi6 sex s neq moje da i go spesti6 Ina4e nqma lo6o da i kaje6 kakvo 4uvsta6

Мега фен Аватара на koalka
    Покажи й, че я харесваш.Флиртувай с нея и дано се сети, че имаш чувства.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    а бе я е целуни ей така без да у4аква..знае6 ли колко добре 6те разбере какви са ти 4увствата
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си