- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как празнувате месеците от когато сте тругнали с гаджето???!
ми то темата си каа ко трябва да направите.....споделете как празнувате месеците,пурвата ви стреща или изобщо сабитията вав вашата връзка........даите савети и дано да ви хареса темата.........![]()
![]()
![]()
![]()
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
никак![]()
lqlql
Еее браво супер темичка!Ми ние с мойто момче всеки месец измисляме по нещо,ама тоя месец нещо не сме сядали да го мислим
Тва е супер начин да разнообразиш връзката-един ден в месеца да правите нещо нестандартно
ние празнувахме само 1 и 6 месеца, а после и годинкататова беше в общи линии, а после скъсахме
![]()
В общи линии на тоя ден се събират неините приятели и мойте на кръчма и се омааме кат копелета![]()
Не ги празнуваме по толкова особен начин.Просто много се радваме.Месеците не им обръщаме по-специално внимание.Но едната годинка я отпразнувахме.
Ем ние с мойто бебче всеки месец си подаряваме по някакъв подарък (макар че мойте приятелки го мислят за тъпо) НЕ е задължително да е нещо голямо, а да е нещо от сърце, нещо което да показва любовта ни един към друг!
ми общо зето... и ние на всеки месец подаръци, нещо специално... стана нещо като навик :P в началото е мн забавно... после леко омръзва... решихме да го отбелязваме празника, дори символично, като да се гушкаме цял ден в тях или да излезем цял ден заедно, да си подарим нещо малко, но от сърце и тн... мисля обаче че е по хубаво да се отбелязват само по важните моменти... рожден и имен ден ест, 6 месеца година,, 1 месец и така![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
Тъпо...Винаги са ми били неприятни тия неща..и тва си е...И за щастие все забравям датите
![]()
Нашите прикривани тайни
Най-накрая се разкриват
И засияват като слънчева светлина
Не празнуваме , подаряваме си подарачета![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Ne praznuvame![]()
Еми нищу особено...Ние празнувахме само 1месец порАди 1причина:и на двамат ни беше най-дългата връзка![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Ами при всичките правописни грешки, докато разбера кво имаш предвид... Иначе не сме празнували нищо... все още![]()
za men mesecite ne sa ot golqmo zna4enie no praznuvame samo na krygla godinka .. ve4e 4etvyrta godinka ... ehh kolko byrzo minava vremeto![]()
Мисля,че въпроса беше КАК,а не КОЕ?!![]()
ми и аз така мисла се пак аз съм пускал темата с полчето такаче..........
Никога нищо не сме празнували![]()
Първоначално написано от drawers
![]()
брао бееПървоначално написано от drawers
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Леле.....До ся едно мнение не видях на някой дет да си празнува месеците и изобщо дребните неща....Докато не се научите да обръщате внимание на връзката си даже и с тия мънички моменти,форума ще е пълен с теми с "любовни проблеми"....И после що охладнявали........и естествено,че ще твърдите,че всичко си има край,като не работите върху това,което имате естествено е да го обричате на гибел...