- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как празнувате месеците от когато сте тругнали с гаджето???!
е тва е отговор докато не разберете че и наи малките неща сасипват еда връзка и не разберете че сичко е от значение даже и едно малко празниче или нещо такова може да спаси една връзка ама ко да прикаам пишете си за проблемите.................само едно искам да кажа че и наи малкото в една врузка е от значениеПървоначално написано от POLA^_^
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
това пък защо?!Първоначално написано от LO6IQ
![]()
само така ..........а за сериалчето и на мен ми е любимото ама с полчето имаме различна връзка с него.......лична!!!!!!Първоначално написано от LO6IQ
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Mda ili hodim nqkude naprimer na restorant,...No malko vze da ni omruzva vseki mesec i mai zapo4nahme prez mesec ve4e!Първоначално написано от SwEeT`SsSnake
![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
защо пък трябва само 1 ден в месеца да правите нещо 'нестандартно'??!? баси и тъпотията...Първоначално написано от POLA^_^
честно казано,аз не празнувам някакви годишнини..е,отбелязваме коя дата е...но нищо повече..според мен мили жестове не трябва да се правят само на определена дата,но няма лошо,ако има такива и на самата датаа и не обичам да планирам някви неща от рода на ' днес е 15-ти (примерно),трябва да направим нещо яко'
![]()
get off.
Не става дума за това,явно ние сме от малкото двойки които правят редовно интересни неща,но има такива,които напълно се лишават от тях и един ден в месеца,в който да правят нещо различно им е нужно.Първоначално написано от Juicy_Lucy
Опитваме се да измисляме нещо различно всеки месец. Почти винаги си организираме екскурзия и отиваме някъде за един- два дни.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!