- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Моята драма
Значи аз съм на 19 години момиче от София и имам голям проблем от който ме е срам.Значи аз съм сираче майка ми и баща ми са умрели като съм била малка катастрофа само аз съм оцеляла и една жена ме занесла в дом за деца.Там отраснах получих добро възпитание като станах на 12 години ме усиновиха едно семейство младо с един син.бащата е стерилен и неможе да има повече деца а жената много искала момиченце и така са ме взели.Много добро семейство съм осиновителката ми много ме обича като истинска майка е за мене.Винаги ме е подкрепяла и обичала.Но ето къде идва проблема съпругат и...В началото бе много мил с мен и добър но когато започнах да се разхубавявам и почна да гледа на мене с други очи.Виждала съм го как ме наблюдава като се сабливам,Какви погледи ми подхвърля(побутвайки се).Чувствах се много неловко гледах на него като на баща но той явно не ме възприема така.Значи започнах да излиза с момчета на него това явно не му харесваше.преди година имаше едно момче много добро много ме убичаше и аз него исках той да ми е първия но гледах да не избързваме и така чаках с нетърпение първата ни нощ.един ден когато майка ми бе заминала извън града баща ми се напи беше много пиян.отивах на среща с приятеля си облечена с къса пола предизвикателно като излзиах и се наведох да си завържа убувките той стана с бутилката в ръка.Натисна ме в ъгъла и ми облиза лицето с език>отвратих се почнах да се дърпъм исках да се измъкна но той ме удари и паднах на пода почна д аме удря и да ме целува миришеше на силен алкохол натисна ме в ъгъла разкопча си панталона и си извади пениса бе много голям около 26 см .обрязан>каза ми че ако не му лапам ще ме убие напъха ми го в устата не се беше мил миришеше на урина а и имаше урина по него почнах д аму лапам бе ужасно навираше ми го на дълбоко .щях да повърна беше ужасно почна д аме дърпа за косата после ми сабу полата тръшна ме на леглото разтвори ми краката и ... стана... отне ми невинноста болеше страшно много а него ен го бъркаше плаках потече кръв той си го зивади и пак ми го навря в устата почна да ме ебе във вагината после ме обърна на задна,после и в гзъа ми го вкара не спря аз плаках молех му се той си го зивади и ме кара пак да му лапам.Почна да ме лиже с език даже ме целуна с вонящата си уста.Разкъса ми дрехите и свърши на гърдите ми после взе от спермата и почна ми маже лицето.Плаках беше ужасно но ужасъртми не свърши.взе бутилката от бира и мия навря във вагината щях д а умра плаках но той продължаваше да ме удря накрая ми се изпика в устата.Почна ми лиже зърната преби ме.После ме придърпа до прозореца извади камшика си и почна ме налага цялата пищях но той не спря накрая ме остави на пода да плача обляна в кръв.завлече ме в банята и ми пусна студена вода от душа и пчона д аме рита измръзнах но той не спря.Плаках но това не го трогна.отиде д а си пийне още аз събрах всички сили и грабнах една бутилка и му я праснах в главата падна на пода облякох се и избягах...... после с е убадих на полицията и го арестуваха .останах да живея с майка си но оттогава вече немога д а бъда интимна с никое момче като ме докосне си спомням оня ужас.какво да правя как да преодолея тази травма .Помогнете ми хора.след няколко месеца разбрах че съм бременна от него и направих аборт .
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love