.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: My Soul

vliybena_i_zagybena
    Guest

My Soul

Taka, hora prosto iskam da kaja, v sly4aq napi6a za 4yvstvata mi kum edin 4ovek. Toi se kazva C. bqhme zaedno, no vsi4ko se provali zardi men. Sega, sujalqvam, normalno. Toi be6e 4oveka, s koito imahme mn dopirni to4ki. Znam 4e toi nqma da go vidi tova, no iskam da se znae 4e az o6te iskma da sum s nego 4e imam nyjda ot vtori 6ans, i 4e moje bi go obi4am! pls bez tupi otgovori, prosto iskah da napi6a kakvo mi, za6otot ne izdurjam. iskamd a ums engo pove4e ot vsi4ko, iskam ... nego do men
    10x

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    еми мила....незнам какво е станало между вас....не ми е и работа....но щом толкова искаш да си с него...кажи му това което каза на нас...помоли го за втори шанс...ако още има чувства към теб всичко ще е ок!!!айде късмет!!!

п.п:разбирам те....била съм в същата ситуация!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    слушаи ся блука......ГРЕШМОТО ТУКА Е ЧЕ ТОИ ТРЯБВА ДА ГО ВИДИ ТОВА.......или поне му кажи какво искаш щом толкова мнм искаш да си с него му го кажи др начин нема да разбере.........
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Ми как да му го покажем
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

zabybenata :))
    Guest
    hora, mn ste mili! kakvo e stanalo li? ami imah tryden period i po4nah mn da piq. kazal e na edna fr naskoro(predi 1 sedmica) 4e sum mn sladka, no tva s alkohola. ina4e mn sum go kefila...nz.. ako znaete kvi ne6ta sme si kazvali i pisali...vs izglejda6e mn hybavo. ne mislq 4e toi 6te iska da e s men. kak da my go kaja? po princip be6e jenkar, no kato be6e s mene, be6e samo s mene i sega pak starata pesen na nov glas - vurti gi kato nz kvo. ima6e ne6to m/y nas, a sega sqka6 go e zabravil.
    blagodarq 4e otdelihte muni4ko vreme i za men, ne vi poznavam no sum vi blagodarna

Мега фен Аватара на koalka
    Говорила ли си с него?

Супер фен
    kat tolkova ne ti puka 6to ne go napisa na notepad i posle slu4aino da zabravi6 da go safene6 btw posta mi ne e typ

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от zabybenata :))
    hora, mn ste mili! kakvo e stanalo li? ami imah tryden period i po4nah mn da piq. kazal e na edna fr naskoro(predi 1 sedmica) 4e sum mn sladka, no tva s alkohola. ina4e mn sum go kefila...nz.. ako znaete kvi ne6ta sme si kazvali i pisali...vs izglejda6e mn hybavo. ne mislq 4e toi 6te iska da e s men. kak da my go kaja? po princip be6e jenkar, no kato be6e s mene, be6e samo s mene i sega pak starata pesen na nov glas - vurti gi kato nz kvo. ima6e ne6to m/y nas, a sega sqka6 go e zabravil.
    blagodarq 4e otdelihte muni4ko vreme i za men, ne vi poznavam no sum vi blagodarna
    Няма нищо по-грозно от пияно момиче...нз какви са ти били причините ама не тва е решението.Може би станалото е за добро,поне няма повече да правиш тези глупости.А иначе кажи му това -струва си да опиташ

zagybena
    Guest
    znam 4e e super grozno piqno momi4e, no ako izkliy4im tva az sum si ok. v smisul ne sum grozna, ymna sum( e, moje bi na momenti oglypqvam), no nzz. 4yvstvam se v zadunena ylica. Znam 4e az sum si vinovna i Ne, ne sum govorila s nego, ta toi me misli za alkoholi4ka. priznvam si, 4e v trydni momenti mi ide da se napiq, no ne go pravq. ot dryga strana znam 4e vru6tane nazad nqma, nqma smisul da my kazvam kakvoto i da e, dano nqkoga razbere kakva sum vsu6tnost. dano sudbata pak ni subere i razbere, 4e makar z akratko be6e 4ast ot men i sum durjala na nego

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от piska_
    Ми как да му го покажем
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Govori s nego i mu obqsni vsi4ko !!! Kaji mu tova koeto kaza na nas i ne se pritesnqvai ! Uspeh \/

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ми говори с него, де...Ние не можем да ти помогнем, ако ти не направиш нещо по върпоса. Бори се за любовта си, винаги има шанс да се оправят нещата, дано се съберете пак
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си