.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    близалката
    Guest

незнам какво да правя!помогнете

значи нещата седят така.ходя с едно момче някъде от 3 седмици,ама проблема е там че той ми казва че мнооо ме харесва ама колкото и да иска неможе да се влюби.това чуство никога не го е чуствал(на 16 е)и незнае дали ще може(имал е мнооо приятелки преди мене)та въпроса ми е как да го предразполжа така че да проима някакви чуства.а и аз съм на 16

Мега фен Аватара на iiirish
    не можеш да накараш някой насила да се влюби в теб, нито пък той може да си го наложи! чувствата просто идват независимо от нашата нагласа, друг път ги няма колкото и да ги искаме
    така че откажи се от тази идея, защото е невъзможно

Град
    Gorna Oriahovica
    vij mila...tova ne zavisi ot tebe...nito ot nego kogato toi sreshtne choveka shte se vlubi...dano ti si choveka
    Close to you ... just .. i just wanna be close to you.. this would be my realized dream...make me happy ..please..make me strong...I love you!

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Re: незнам какво да правя!помогнете

Цитирай Първоначално написано от близалката
    значи нещата седят така.ходя с едно момче някъде от 3 седмици,ама проблема е там че той ми казва че мнооо ме харесва ама колкото и да иска неможе да се влюби.това чуство никога не го е чуствал(на 16 е)и незнае дали ще може(имал е мнооо приятелки преди мене)та въпроса ми е как да го предразполжа така че да проима някакви чуства.а и аз съм на 16
    ми ко да ти кажа
    1.човек може да се влюби и на 60 години когато му е писано
    2.ти ако искаш си тругни с нея пак в последствие може да се вюби в теб....
    тва е моито мнение аз така бих направил поне ще ми е хъбаво.....
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Мега фен Аватара на koalka
    При влюбването няма предразполагане.Той, ако се влюби, ще се влюби заради самата теб.Не насилвай нещата.Ако стане, стане, ако не-не.Просто се радвайте един на друг и бъдете щастливи и може да си дойе от само себе си.Бъди благодарна, че е искрен и не те лъже, че е влюбен-това е по-лошо.

Супер фен
    ami da ti kaja qvno toq ne znai izob6to ko mu se vyrti v glavata syvet=> my4i se da izglejda6 dobre fyrlqi mu pogledi bydi vsi4ko koeto edin myj iska edna myl4aliva NEnahalna gotina i otvorena macka ako ima6 kysmet 6te osyznae 4e e vluben ako ne 6te usyznae 4e trqq kysate

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си