- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- dali sam bremenna?
hora mn sa spekah pomognete.na 15 godini s1m.Predi okolo dve sedmici spah s gadjeto mi.Za p1rvi p1t mi be6e.Pravihme go s prezervativ ama toi sv1r6i b1rzo za po malko ot 10 min.toi kaza 4e e proveril prezervativa 10 p1ti i ne e bil sk1san. problema e 4e mi zakasnqva, ne 4e cik1la mi e redoven 4esto se slu4va da mi zakasnqva ama mn se pritesnqvam,molq vi daite nqkakav savet![]()
strah me e dane bi da s1m zabremenqla
и аз така бях първят път не се притеснявай не си![]()
Не си, споко![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ще цитирам колегата
Първоначално написано от Seizure of Power
oh ama mn me e strah napravo 6te otka4aa![]()
спокойно не си
не е необходимо да откачаш, щом толкова искаше да си бременна пробвайте пак без презерватив и тогава ще си МАМА.Първоначално написано от upla6ena
a neee ne iskam, p1k i nqma da dojiveq da stana mama roditelite mi 6te me obezglavqt \/
Като толкова се притеснявате, напълнете презерватива с вода и вижте дали е скъсан, макар че латекса обикновено се къса на големи дупки и не може да не го видите.И още едно нещо-на 15 си и е нормално да ти закъснява.
Бреййй, горката.Първоначално написано от upla6ena
![]()
mi na6te gledat malko po staromodno na ne6tata ...
Първоначално написано от miloto_girl-4e
Не си бременна, спокойно. Като толкова те е страх ходи си купи един тест и си го направи. При някои момичета след първия път им закъснява. А и ом не ти е редовен няма защо да се притесняваш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Баси бе хора стига с тоя въпрос![]()
![]()
..мила наистина без да звучи грубо иди си купи тестче,изпишкай се и готово..за кво са тез уплашена съм..помощ..аре стига . Тестовете не са с рецепта и не се купуват с придружител,можеш да си вземеш без да казваш на никого
Бременна си!Иди кажи на майка ти и на баща ти!
Bremenna si sas slon4e-podal mu se e hobota![]()
![]()
da vi iba mamata
И аз се притеснявах след първия път,въпреки че презервативът беше цял-целеничък. Говорила съм с 1 куп момичета и всички след първия път са се шашнали. Споко-бебетата стават доста трудно и здрав презерватив=няма бебе!
krem4et0 - изми ли си шундата днес?
Ако е сигурно, че презерватива не е бил скъсан значи няма от кво да се притесняваш...
И преди време с 1 старо гадже така се притеснявахме, но няма как да е станало
абе кръсти го Иванчо и стига се страхува.Първоначално написано от upla6ena
Не си бременнаЗакъснява ти,защото ти е било за 1-ви път
![]()
[b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!
Момиче,успокой се, не си бременна.Поради много причини може да ти закъснява-стрес,напрежение и т.н.И за твое успокоение-направи си тест и ще ведеш,че е отрицателен![]()