- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ............... ;(
OBI4AM GAJETO SI DO POLUDA , NE MOGA DA JIVEQ BEZ NEQ , LIPSVA MI BEZKRAINO ...A VSQKA NO6T E NA 20-NA KILOMETRA OT MEN ...KAKVO DA PRAVQ?
Е ние какво да направим![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
ако е само през нощта не виждам къде го намери тоя сериозен проблем, че да пишеш във форума![]()
Ми купи си кола,земи я при тебе да живее![]()
варианти те са
1.купи кола
2.купи апартамен
3.да се премести при теб
4.ти се премести при нея
5.примири се и тва е ...........
за др нзз......![]()
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
А те са едва на 14Първоначално написано от Bacard1
![]()
![]()
![]()
Ne na 17 smeI az stradam bebe za teb prez no6tta ama o6te nqma izmislen teleport!!!!!!!
![]()
Въобще не са толкова много.Ти ги питай тия дето са на 200 км. един от друг?Ако сте еднакви смени няма проблем да се виждате дори и през седмицата.Едно момче от моя клас живее в Перник и идва на училище в София всяка сутрин, така че...
ebete se be![]()
sms magiq e istinata![]()
![]()
![]()
![]()
mi opitai se da prekarvate vremeto si zaedno .. ima mnogo na4ini .. no vsy6nost s kakva cel ni tyrsish ? kakvo moje da napravim za teb ...
е ние какво можем д направим...да ти купя кола ли?![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Добре , почвам да си разплитам чорапите
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
xaxaПървоначално написано от ^^^niki7o^^^
=D>
znam kakvo e tova,priqtelq mi vsqka ve4er e na 15 km ot nas.za tova v prodaljenie na 3 meseca lugah i bqgah ot nas,za da byda s nego.makraq na6ite viknaha policiq i razvaliha cqloto ni 6tastie ...
Първоначално написано от sunflower4e
![]()
![]()
da ne y4astva6 v durzost i krasota be jena ?
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
[b]...Хихихих
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Оф Оф ОфЧовек та фани и да та блъска,блъска,блъска
![]()
Аз с моя приятел съм на 37 км. и кво да кажем с него?!?Даже се обичаме много повече така и връзката е мн интересна
![]()
![]()
![]()
interesna vruzka kato se vijdate 1 v godinata ?![]()
Абе кво са 15 километра!?!?!?Земи примерно разтоянието от Свобода до Младост 3.Дали не е повече от тия 20 километра?Обаче е в София и не се забелязва или?тцтц кретени
Първоначално написано от anito.sl
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
vseki den izminavam gore-dolu tova razstoqnie za da stigna do daskaloto!Първоначално написано от Virt-Tuning
![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
mi nie kvo da napravim, moito kato e na 256km da sam sednala da se tra6kam v nqkoi forum -ne , ati za nqkvi si 20 km, py da ti imam problema
dano si4ki sa to4ni kat tebe 256km ... evala e tva e xxxПървоначално написано от Mi6leto{}
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!