- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не го обичам ..
Здравейте на 17 години съм ..
И имам един въпрос .който много ме мъчи ..
Ходя с едно момче от 4 месеца и имам проблем с това ,че не го обичам все още .. а мисля ,че той е влюбен в менСлучвало ли ви е се ? Какво бихте ме посъветвали в тази ситуация ?
![]()
![]()
моля помогнете ,защото не искам да се разделям с него
а не знам как да постъпя
Е ако не го харесваш, не знам![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Не се насилвай да го обичаш.Това може да стане от само себе си, но е възможно и да не стане.Не, не съм попадала в такава ситуация, но най-важното е, че имаш чувства към него.
При всеки обичта идва по различно време,щом си те кефи момчету изчакай явно ти трябва повече време.....да ти имам проблемите![]()
Айде и късмет
Az hodeh s edno mom4e koeto ne obi4ah no vr1skata ni ne prosa6testvuva d1lgo.I ne sajelqvam za6toto predpo4etoh da skasam s nego ot kolkoto da go l1ja.No moq slu4ai e razli4en.No mislq 4e toi bi bredpo4el da skasate ot kolkoto da go l1je6.
напълно съгласе на всеки по различно време може да ти доиде в последствие.....може и да не додие(недаи си боже).......ама просто ти трябва време сподед мен........Първоначално написано от POLA^_^
![]()
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Ани влюбена ли си в него?Има разлика между "влюбена съм" и "обичам го"?
пише се КВО,ТВА А НЕ КФО,ТФА!!!
ми да имам чувства към него , но мися ,че не го обичам
Не се мъчи с тази мисъл.Обичта идва след влюбването.Така че спокойно. Всичко ще е![]()
пише се КВО,ТВА А НЕ КФО,ТФА!!!
obi4ta moje da po4uvstvash s te4enie na vremeto no ako pitash men .. ako ot miga v koito ste zaedno nqmash trypka kym nego zashto se nasilvash i edno ne mi e qsno .. sled kato ne go obi4a6 zashto si re6ila da si s nego ..
доста често ми се случва това.ама щом те кефи това момче изчакай малко.неможеш толкова бързо да заобичаш.иска се време!
Let The BEAT Control Your Body
еми... сега говоря от моя гледна точка : аз се влюбвам ааааааадски бързо... привързвам се още по лесно... това мисля ми създава известни проблеми... та както и да е... приемам че може да не почувстваш обич няколко месеца... за всеки е индивидуално... мисля, че ако ти е яко с този човек, трябва да продължиш да се радфаш на връзката ви... грешка е да смяташ обикновената привързаност с любов... недей го прави... аз един път сгреших... ужасно ене мисля че трябва да се отчайваш... try
It's In The Air, We Raise Our Fists In
Кажи му-просто е!
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Първоначално написано от Allthatshewant
мили4ка на сила хубост не става !! ако няма6 4увства няма смисъл да го лъже6 кажи му о6те докато е рано![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
E то това да эаобичаш някого не става эа 1 2 садмици нито эа месец или два...Не се насилвай да го обичаш щом имаш чувства и сте си эаедно эначи всичко е ОК и рано или късно нещата ще се подредят Това да обичаш някого эначи да го уважаваш да му имаш доверие да можеш да му кажеш всичко и още куп други неща эа които се иэисква време
![]()
Ako ne izpitva6 ni6to kym nego kakvo togava samo se podigrava6 s mom4eto - kaji mu go i gotovo tcttctcc
четири месеца не са нищо. аз бях в такава ситуация година и два месеца - той ме обичаше до полуда, аз него не... и знаеш ли какво?! не се чувствах така щастлива както исках! намерих сили и се разделихме!
направи същото докато още е време, защото колкото повече времето минава толкова по-трудно ще ти е после да вземеш това решение
Не се насилвай да го обичаш,защото няма да стане такаЗнам добре какво е човек да е влюбен в теб и ти да се чувстваш длъжна да отговориш със същото!Много е неприятно!Но любовта идва сама,не можеш да я накараш просто да се появи от нищото!Съветвам те да се разделиш с този човек,защото 1-во - ти се измъчваш от тази връзка,защото знаеш,че не можеш да дадеш толкова,колкото другият иска и 2-ро - рано или късно приятелят ти ще усети,че ти не си влюбена като него и тогава много повече ще страда.А и колкото повече време прекарвате заедно,той толкова повече се привързва!
успех,каквото и да решиш!![]()
Ако го харесваш,няма проблеми,то не може човек от веднъж да се влюби-на някои има трябва по-малко,на други повече време.Но ако дори не го и харесваш...тогава вече трябва да поговорите.
Ми благодаря ви !
ще си помисля много ... какво да правя
![]()
![]()
Първоначално написано от Ани
1-vo porasni i sled tova zanimavai momchetata
2-ro misli predi da napravish neshto i posle da revesh u foruma che e bilo greshka
3-to uspeh i moje bi shte ti trqbva oshte vreme za da razberesh dali go obichash ili ne. Da rechem malka pochivka ot 1 maxx 2 sedmici ako mnogo ti lipsva i mislish postoqqno za nego shte si sigurna che go obichash ako ne....... qvno shte si bezchustvenna i trqbva da kajesh na momcheto da ne se zanimava sys tebe shtot si neseriozna i neznaish kakvo iskash![]()
Случвало ми се е на мен...и кво правиш ако искап чакай но рано или късно ще разбереш че така не може в една връзка
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!