- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- EBAHTI TYPOTO
off hora kak da postypq...zna4i ot 10 god imam nai dobra priqtelka..oba4e dnes tq postapi mn gadno s men..zna4i izlizahme s eni mom4eta oba4e sa skarahame s tq.tq mi vika "mn sa typoi ala bala"..oba4e taq ve4er te 6tqli da hodqt v sliven i i sa obadili i tq vednaga sa syglasi i otide s tqh..kak da postypq stana mi iadski typo
oo spok...i men " nai-dobrata mi fr" me e cepila i imenno za tova ve4e mi e prosto poznata....ne se vprqgai ima tolkova hora koito sh sa po dobri ot neq i sh ti stant frako ima6 nyjda ot ne6to pi6i edno li4no ;P
Mi...edva li e iskala da te zasegne li4no,no moje bi e iskala da se napravi na interesna pred mom4etata.Gadno naistina,no ne e kraq na sveta.Ako ti e naistina dobra priqtelka mislq 4e trqbva da govorite za tova...kaji i 4e tova koeto e napravila te e nakaralo da se po4uvstva6 zle,...ako ti se napravi na interesna...tva e lo6o.Zna4i ne6to v priqtelstvoto vi kuca![]()
Under your bed,inside your head...I'm the monster in wait ....
Абе заеби я...и бившата ми уж най-добра приятелка ми заби нож в гърба и ме прецака мн гадно![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
да но ако й кажеш 4е ти е станало зле тя ще се напрай на важна и ще стане така ..тъпо ,според мене трябва да й кажеп ''нали не ги харесваше мом4етата ?!'' и ако тя по4не нещо да овърта по добре недеи да и има6 мн доверие щото тя ще го напраи още мн пъти и може дори някой път да те зарежи за някое мом4е . Не ти казвам да я игнорираш, но 1 наум (kusmet)![]()
Имате ли нужда от утеха? \/
Incomplete..........
off mersi mnogo...
Абе айде стига...кво всички я съветвате да я заебе?! Що за приятелство е това? Съжалявам,но наистина не,смятам че причината е достатъчно основателна,за да си прекратяват отношенията! Говориме за някакво скапано излизане с момчета...и какво от това?! Ако нещо те приятеснява и го кажи,но чак пък в такива крайности да се изпада и то за такива глупости....понятието за приятелство,нещо е станало твърде ограничено и май съм пропуснала тая мода![]()
И защо веднага се нахвърляте върху момичето (приятелката на авторката)? Тя всъщност може да е изключително точен човек,а и не И е забила нож в гърба...абе горови с нея![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Еми може би е нямала какво да прави.Ама не е зле да поговориш с нея и да я питаш защо така е направила.
ami ne e zle naistina da i se obadish da pogovorite pyk ako ne stava ni6to nedei se kosi..sledva6tata 6te doide![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
за мене тя просто се смята за нещо повече от теб и обича на нея да и се обръща повече внимание .. имах подобни отношения с едно такова момиче винаги се мислеше за нещо повече от останалите и накрая цялата ни компания я заряза и сега по цял ден си седи у тях ... нали знайш сичко се връщапросто продължавам да си доказвам че приятелство м/у момичета е ПОЧТИ невъзможно
![]()