Едно момче мн ме обича, но ми е напълно безразличен. Мн сме говорили и съм му казвала, че не може да се получи, тъй като нямам чувства към него. Казах му че не искам да съм с него и да се преструвам на влюбена само за да му бъде хубаво на него и да не страда. Той обаче мн настоява и не иска да го проумее...вече се изнервям Но аз не мога да заповядам на сърцето си кой да избере Сега си имам приятел и това момче е разбрало...брат му ни беше видял. Вика ми Мисля си с какво е повече от мен, защо аз не съм на негово място. Нз защо толкоз се е вкопчил в мен и не искам да ме разбере. Сякаш не му говоря на български. Вече нз какво да правя. Той дори ми каза че ако разбере с кой ходя ще скочи на бой. Нз разсъждава така сякаш е момченце на 13-14, а всъщност е на 17. Днес отново говорих с него...той си е втълпил, че го харесвам ... Казвам му престани да ме търсиш, а той казва:Нали знаеш надеждата умира последна. А и .... този израааз "колелото се върти" адски мн ме е страх някои ден да не ми се върне всичко това...както постъпвам с него Но аз какжо мога да направяяя
Моля ви споделете изпадали ли сте в подобна ситуация и ми даите някое съветче [-o< Ъъъъ и относно това че всичко се връща...Как мислите