- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Iska mi se da ne go obicham
I eto kakvo se sluchi.. 7 mesechna vryzka se razkysa.. a dori ne razbrah kakvo se sluchi:
Imah si priqtel, po golqm ot men toi e na 19 a az na 17..neveroqten chovek, ne samo kato momche, no i kato harakter, prosto ne bih iskala i poveche. za dylgata ni vryzka ne se skarahme nito vednuj. Izlizahme si, zapoznah se s tehnite, toi s nashte, bqhme shtastlivi, licheshe si po vsichko..
Posle doidoha praznicite.. prekarahme gi zaedno, beshe naistina hubavo.. i toi zamina na pochivka za 2 3 dni.. prez tezi dni ne se chuvahme ( tyi kato nqmashe obhvat tam kydeto toi beshe) V4era imah rojden den.. toi kaza che ima rabota i ne moje da doide, dnes otnovo ne se vidqhme.. popitah go kakvo ima, zashto se dyrji taka. Toi mi otgovori, che nishto ne e vechno i ne useshtal trypkata kakto v nachaloto na vryzkata ni..
Ne sme se videli sled tozi telefonen razgovor, no me e strah ot tova, koeto shte se sluchi. I pri men nqma trypka, ima neshto kato zavisimost, privyrzanost..
Znam povecheto kakvo shte mi kajete: shte go preodoleesh, izlizai s priqtelki, gore glavata.. no ne znam dali tova shte opravi neshtata, tova ne beshe obiknovena vryzka.. koqto sled mesec, dva shte zabravq..
POnqkoga stoq i mislq...
drug pat samo stoq.....
(Me4o nyX)