.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    aneliaaa
    Guest

Цените на брекетите

Може ли някой да ми каже горе-долу какви са цените на брекетите ? На обикновенните на прозрачните и на тезш който се слагат от вътрешната страна !!! Ще съм Ви безкрайно благодарна ако някой ми каже горе-долу поне !!!

em zna4i az nosq breketi ot 1 godina i 3 meseca i sled o6e nqkolko meseca 6te gi svalqm naisitna deistvat. Zavisi pri koi 6te si pravish breketite i cenite za razli4ni. Pri edin lekar mi iskashe okolo 600 evro a pri dryg si gi napravih za okolo 600 leva vsi4ko>6toto na vseki tam tri meseca ti smenqt dugata s po zdrava a mislq 4e prozra4nite sa s okolo 100- 200 leva po skupi ot metalnite

emi moite bqha 800 lv zaedno sus pose6teniqta za stqgane pri zubolekarq

ако единия кучешки е по нависоко от останалите зъби, за колко време горе-долу трябва да се носят брекети. някой носил ли е заради това.

Guest
    ами един приятел му бяха така и ги носи година и 3-4 месеца

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ол, много ми се струва.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Петя
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ол, много ми се струва.
    Много ли??? Наложи ме се да нося не брекети ми шини точно заради единия кучешки зъб 3години...и пак няма промяна

aneliaa
    Guest
    Абе хора какво представляват шините ? Нещо като скоби ли са или като брекети ?

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    нося гии оот
    почти 3 години и половина
    струваха няяде 1500 лв
    гадно е

аз до преди месец имах брекети моите бяха естетични серич-прозрачни и бяха 1150 евро и наистина си заслужава сега мога да сравнявам забите си с тези на всяка една актриса
    aKo sI lEsEn nE sI mI iNtErEsEn zAtOvA bUdI kAtO mEn nEdOsTuPeN!

Голям фен
    Нося от 1 месец някъде естетични(прозрачните).Най-добрата ми приятелка дори и не разбра сама,че нося брекети Едно по-наблюдателно момиче ме забеляза и го каза на глас пред нея.Аз от своя страна реших да ги пробвам и им казах:"Абе вие чак ся ли забелязвате,знаете ли от колко време ги нося" и най-добрата ми фр каза,че ако не беше другото момиче,никога нямало да ми забележи брекетите.Та тва е встрани от въпроса..Иначе струваха 2600 лв,горе и долу,всичко включено в цената.Обикновените брекети при моята са 2000 лева пак горе и долу.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си