- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- парфюмчеее :)))
хора трябва ми вашата помощзначи решила съм да си купя някъкъв хубав парфюм,който НАИСТИНА да си заслужава,НО незнам каква марка...знам ,че има мн добри и просто съм объркана..моля ви помогнете ми ,защото много искам да намеря някой хубав парфюм :P
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
парфюма на наоми кембъл е страхотен \/
D & G, Givenchy, Burberry, Bulgari, Calvin Klein, Carolina Herrera - отиваш в някой хубав магазин за парфюми и си избираш.
аз използвам Bvlgari и ее страхотен земи си го![]()
Там, под синьото небе,
ще плаче армия червена;
Гонзо ще държи в ръце
купата окървавена.
И пак ще седнат на престола,
там, под синьото небе,
пред очите на Апостола,
наш'те СИНИ БОГОВЕ!
Вземи си PUMA ! За мен този парфюм е най-добрият!Много ми харесва,аромата му е страхотен..За предпочитане жълт да е![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Dз харесвам и ароматите на C-true и Diavolo...Първоначално написано от CooL^GirL^^^
So, so you think you can tell
Heaven from Hell
Blue skies from Pain
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Долче и гергана е страшен - става ми пишката от нето. Кристиан Диар - Пюре Пойзон.
![]()
2т. системно
Liubimiqt mi "Hypnose" na Lancome az go imam . na Gucci "Envy Me 2" na Estee Lauder pove4eto sa im strahotni nai ve4e seriata "Pleasures" , mn zavisi kakvi haresva6 , nqkoi haresvat po-leki , drugi po silni , treti po sladnikavi i frutovi , kakto nqkoi kaza otidi v magazin za markovi parfiumi i gi pomiri6e vsi4kite.
I am the substance and the one who has no substance.
Булгари - това е най-добрия парфюм разбира се ако е оригиналПървоначално написано от CooL^GirL^^^
Класическият Poison на Диор ме кефи повече и е дамски парфюм номер едно за менeПървоначално написано от Amayo
Ето още няколко наистина хубави дамски парфюми:
Dune - Christian Dior
5th Avenue - Elizabeth Arden
Very Irresistable - Givenchy
И все пак, sun13, най-добре отиди някъде, където продават маркови парфюми и пробвай различни варианти (има тест-лентички, така ще ти е най-лесно), защото вкусовете са строго индивидуални. Аз, като момче, си падам по момичета, използващи тези аромати, ама на тебе пък точно тези може да не ти допаднат. Така че, успех!![]()
5т авеню и дюн са от старата генерация. Тва е се едно мъжкия уан мен шоу.![]()
2т. системно
еми ти си имаш собствен вкус, не се знае какво ще ти допадне...сама трябва да си избереш аромат, който да ти харесва![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Джордани Голд на Орифлейм или Сага,а не са скъпи.
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
Givenchy-Fleur D'iternitмай така се пишеше
Любимите ми парфюми са на Cavalli :P
Иначе и на D&G ми харесват много. Имам и на Том Тейлър-те са хубави, защото са спортни моделиНо все пак ти трябва да си решиш какви парфюми обичаш-леки, тежки, сладникави.. с какви примеси да са.
![]()
I just wanna live =]
Amii mislq che BVLGARI e mnogo qk parfumsashto i addidas i davidov no zavisi ot vkusa
![]()
![]()
А мен страшно мн ме кефи на Кристина Агилера-"Expose",а и не е мн скъп..........
Caldion
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
[/list]
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Емм мен любимите са ми Poison Dior, Gucci "Givenchy Me 2", Bvlgari, Nina ricci "NinA"...Теаа парфюмчета многу ме кефат![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Gucci
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
da...vtoriq e moq na DiarПървоначално написано от Amayo
![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Първоначално написано от valantain_love
da naistina nikoi ne moje da ti kaje koi parfum e hubav ili lo6 vseki ima li4en vkus i vsi4ki haresvame razli4ni aromati posledvai saveta na ostanalite idi v nqkoi markov magazin i si haresai i da znae6 nqma da sajelqva6
az do takava stepen sviknah s ka4estveni parfumi 4e sega nqkoi na bi-es mi miri6e napravo na spirt
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!