- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- даите ми савет
така харесвам едно моми4е което в интерес на истината е и от моя клас аз сам на 15 години саответно и тя е на толкова аз я харесвам от близо 4 месеца и имам 4уството 4е и ве4е сам се влубил в нея са6тото така искам да правим и сеь тя е мн красива оба4е имам 4уството 4е не ме зема на сериозно в смисал 4е не обра6та внимание да се зарибяжа с някои от класа а с по големи kajete какво да направя за да станем gadjeta и скоро за6тото я оби4ам наистина много много много и забравих да каа 4е ми е ком6иика
ТВА Е ЗА РАЗДЕЛ
ЛЮБОВ !
След като любовта е взаимна тогава ела на гости в раздел СЕКС![]()
![]()
Ми разбери й интересите и й привлечи вниманието па после я кецай колко си щешПървоначално написано от Zzo0oMeR
mmi pi4 da ti kaja az sam f de ma kat si haresam nqkoe m parvo mn se sblijavam s nego stavame mn dobri fr vsmisal ne se razdelqme vinagi go zaprikazvam hodim na kino izlizame no ne samo 2mata mi kompaniika kato fr i nali po4vat zaribqvki ala bala i nakraq...opa stanala rabotata ma mn vreme se iska e pone pri men e taka
mmi pi4 da ti kaja az sam f de ma kat si haresam nqkoe m parvo mn se sblijavam s nego stavame mn dobri fr vsmisal ne se razdelqme vinagi go zaprikazvam hodim na kino izlizame no ne samo 2mata mi kompaniika kato fr i nali po4vat zaribqvki ala bala i nakraq...opa stanala rabotata ma mn vreme se iska e pone pri men e taka
ми то по твоя начин раздялата ше ви е яко труднаПървоначално написано от Анонимко
Ти имал ли си гадже на 14? Залагам 5 лева, че до месец ще си писнат. Навит?Първоначално написано от Kraken
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!