.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    ььььь
    Guest

ероти4но белио

приятелката ми има рожден ден след 6 дни смятам да и купя белио - пра6ка и сутиен но се страхувам да не го приеме като намек за секс като о6те не сме го правили ?

dfdffdf
    Guest

hjkjl

ooo garanciq tva 6te si ponisli i moita taka re6i...

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Аве хората са непредвидими купи й некво скъпо бижу мумиче е се пак

Guest
    mm da moi ne6to gerdan4e da i kupi6 ima mn hubavi i na razli4ni ceni

А ти въобще знаешли какъв размер сутиен да и вземеш?

И, да, най-вероятно така ще го приеме...поне аз така бих го приела (в което няма нищо лошо разбира се).

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Няма нищо лошо, добра идея имаш
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Голям фен
    Е ти не искаш ли да го приема като намек

i spored men gerdan4e e po dobra ideq ot belio
    belioto e po podhodq6to sled kato ve4e spite nali....

Голям фен
    Купи й бельо , тя ще разбере намека и ще легне с теб ........ нали в крайна сметка това искаш

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    мдаааа, ще е намек и що не искаш ли да спиш с нея
    все пак гледай да не е като на скъпо платена компанионка и другото питай някоя приятелка къв и е размерът на сутиена
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    мдаааа, ще е намек и що не искаш ли да спиш с нея
    все пак гледай да не е като на скъпо платена компанионка и другото питай някоя приятелка къв и е размерът на сутиена
    Това мнение най-много се припокрива с моето хихи ^^....
    (мързи ме да пиша и давам с цитати хаха) .....

Фен
    Град
    Grenland
    Ако ще й купуваш,поне да е Seven seconds или La perla....Най-добре корсет на La perla,защото може да се носи и над дрехи и така губи малко от намека....обаче вземи към него и походящи гащички,за да натвърднеш(ноа дума) пак малко за секса.....ако искаш това де...та така...да се чуди какво да мисли...обаче няма момиче,което да не издивее от щастие,че са й подарили нещо на тея марки....вярвай ми

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от Ескада
    Ако ще й купуваш,поне да е Seven seconds или La perla....Най-добре корсет на La perla,защото може да се носи и над дрехи и така губи малко от намека....обаче вземи към него и походящи гащички,за да натвърднеш(ноа дума) пак малко за секса.....ако искаш това де...та така...да се чуди какво да мисли...обаче няма момиче,което да не издивее от щастие,че са й подарили нещо на тея марки....вярвай ми
    Ти ЗНАЕШ ли цените на Seven Seconds изобщо!? Аз там бельо под 100 лева не знам!! И как да намери непълнолетен толкова пари? Да, аз съм работил по това време, но пак нямаше да ми се дават пари за подобно нещо.

Личната ми тактика към всяка нова приятелка е нещо сребърно - обици, пръстен, верижка, висулка.. Дори си имам магазин, където вече продавачът ме знае и имам намаление 10% Има много красиви и стилни неща под 50 лв. - за мен това е много по-приятно и интелигентно от бельо. Бельо купих за първи път за тази нова година, за партньорката ми, с която сме били заедно 14+ месеца.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    А ти въобще знаешли какъв размер сутиен да и вземеш?

И, да, най-вероятно така ще го приеме...поне аз така бих го приела (в което няма нищо лошо разбира се).
    Мисля по същия начин,още повече,че днес купих на моя едни мн готини боксерки и до последно се колебах за размера...(днес правим 1 година ) и хем му знам размера пак се притеснявах дали ще му стоят добре.Тъй,че най-удачния подарък е някоя джунджурийка..
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

hmm... priqtelqt mi mi podari srebarni obeci za koleda poradi prostata pri4ina 4e iska6e da mahna edni s 4erep4eta, mislata mi e tam 4e ne e nujno ne6to da se pravi s predvaritelna cel i opredeleno ostavi belioto za po-kysno az bih se zaradvala na ne6to podobno no s moeto sladur4e si vodim dosta aktiven polov jivot i opredeleno mi e priqtno kato sym s belio koeto znam 4e mu haresva ... za tova moeto predlojenie e edno mnogo puhkavo pliu6eno me4e koeto da si gu6ka kogato ne si pri neq ili verijka koqta da nosi do syrceto si pribavi i katri4ka s nqkakyv zaka4liv nadpis.... pove4eto si padame po takiva ne6ta
    This is my December
    This is my time of the year
    This is my December
    This is all so clear
    This is my December
    This is my snow covered home
    This is my December
    This is me alone

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от AmOr~E~MoRt
    hmm... priqtelqt mi mi podari srebarni obeci za koleda poradi prostata pri4ina 4e iska6e da mahna edni s 4erep4eta, mislata mi e tam 4e ne e nujno ne6to da se pravi s predvaritelna cel i opredeleno ostavi belioto za po-kysno az bih se zaradvala na ne6to podobno no s moeto sladur4e si vodim dosta aktiven polov jivot i opredeleno mi e priqtno kato sym s belio koeto znam 4e mu haresva ... za tova moeto predlojenie e edno mnogo puhkavo pliu6eno me4e koeto da si gu6ka kogato ne si pri neq ili verijka koqta da nosi do syrceto si pribavi i katri4ka s nqkakyv zaka4liv nadpis.... pove4eto si padame po takiva ne6ta =P~
    точно
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest

Re: ероти4но белио

Цитирай Първоначално написано от ььььь
    приятелката ми има рожден ден след 6 дни смятам да и купя белио - пра6ка и сутиен но се страхувам да не го приеме като намек за секс като о6те не сме го правили ?
    Да бижу определено ще й хареса повече! гарантирам!

Фен
    Град
    v ku6ti
    Ako si tvurdo ubeden 4e iska6 da i kupi6 belio po dobre q vzemi s tebe da si go izbere,verno nqma da e iznenada ama 6e si sig 4e 6e i sedi dobre i 6e i haresa,nqma momi4e koeto d ane se zaradva na belio,no naistina ne se znae kak 6e go prieme,taka 4e ako ne re6i6 da q vzeme6 po dobre zvemi djunjuriika derzai
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

Голям фен
    Град
    trqvna
    Цитирай Първоначално написано от Kraken
    Аве хората са непредвидими купи й некво скъпо бижу мумиче е се пак
    е не всички момичета ще се радват на скъпо бижу аз например необичам да нося дранкулки по вен освен ако не са от кожа,дърво,плат
    ако си решил да и вземеш бельо вземи й

Мега фен Аватара на koalka
    Еми няма лошо да й подариш.Може и да го сметне, но какво пък...

Фен
    Град
    Grenland
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от Ескада
    Ти ЗНАЕШ ли цените на Seven Seconds изобщо!? Аз там бельо под 100 лева не знам!! И как да намери непълнолетен толкова пари? Да, аз съм работил по това време, но пак нямаше да ми се дават пари за подобно нещо.
    Ами,знам ги....пазарувам от там Просто в началото се обсъждаше,че автора иска да й купи скъпо бельо,хубаво....Вярно,че не е по джоба на доста хора,особено непълнолетни,но казах какво буквално ни разтапя.....все пак каква файда да подаряваш бельо,ако ще е някакво за еднократна употреба....

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Ескада, завиждам ти, че можеш да си позволиш да пазаруваш от там. Не ти завиждам на акъла, с който го правиш. Но - хей!, всеки сам си носи кръста!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Фен
    Град
    Grenland
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Ескада, завиждам ти, че можеш да си позволиш да пазаруваш от там. Не ти завиждам на акъла, с който го правиш. Но - хей!, всеки сам си носи кръста!
    Прав си,че не е разумно да се хвърлят толкова пари по дрехи и бельо,но дотолкова съм заета,че пазарувам от тези магазини,защото знам къде се намират.Хоп,хоп и толкова....нито гледам какво купувам,нито нищо....ако имах време с удоволствие бих се поразходила по други магазини за да си намеря нещо хубаво на по-сносни цени и да си го нося с кеф.Ама да не флудим....

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    еми когато купуваш бельо на момиче, обикновено се очаква че искаш да я видиш с това бельо... дори да го приеме като намек(сигурно така ще стане) няма нищо лошо... ако ти се направи на мн интересна и едва ли не ти се разсърди... то значи не те обича достатъчно... ако си помисли нещо такова ти веднага можеш да й обясниш... а ти предполагам я обичаш... не виждам нищо лошо да й подариш нещо такова
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Мега фен
    Град
    Utopia..
    q i kupi neshto suvenirche da ti e mirna glavata togava ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си