- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ероти4но белио
приятелката ми има рожден ден след 6 дни смятам да и купя белио - пра6ка и сутиен но се страхувам да не го приеме като намек за секс като о6те не сме го правили ?
ooo garanciq tva 6te si ponisli i moita taka re6i...
Аве хората са непредвидими купи й некво скъпо бижу мумиче е се пак
mm da moi ne6to gerdan4e da i kupi6 ima mn hubavi i na razli4ni ceni![]()
Няма нищо лошо, добра идея имаш![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Е ти не искаш ли да го приема като намек![]()
i spored men gerdan4e e po dobra ideq ot belio
belioto e po podhodq6to sled kato ve4e spite nali....![]()
мдаааа, ще е намек и що не искаш ли да спиш с нея![]()
все пак гледай да не е като на скъпо платена компанионка и другото питай някоя приятелка къв и е размерът на сутиена![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ако ще й купуваш,поне да е Seven seconds или La perla....Най-добре корсет на La perla,защото може да се носи и над дрехи и така губи малко от намека....обаче вземи към него и походящи гащички,за да натвърднеш(ноа дума) пак малко за секса.....ако искаш това де...та така...да се чуди какво да мисли...обаче няма момиче,което да не издивее от щастие,че са й подарили нещо на тея марки....вярвай ми![]()
![]()
Първоначално написано от Ескада
Ти ЗНАЕШ ли цените на Seven Seconds изобщо!? Аз там бельо под 100 лева не знам!! И как да намери непълнолетен толкова пари? Да, аз съм работил по това време, но пак нямаше да ми се дават пари за подобно нещо.
Личната ми тактика към всяка нова приятелка е нещо сребърно - обици, пръстен, верижка, висулка.. Дори си имам магазин, където вече продавачът ме знае и имам намаление 10%Има много красиви и стилни неща под 50 лв. - за мен това е много по-приятно и интелигентно от бельо. Бельо купих за първи път за тази нова година, за партньорката ми, с която сме били заедно 14+ месеца.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Мисля по същия начин,още повече,че днес купих на моя едни мн готини боксерки и до последно се колебах за размера...(днес правим 1 годинаПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
) и хем му знам размера пак се притеснявах дали ще му стоят добре.Тъй,че най-удачния подарък е някоя джунджурийка..
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
hmm... priqtelqt mi mi podari srebarni obeci za koleda poradi prostata pri4ina 4e iska6e da mahna edni s 4erep4eta, mislata mi e tam 4e ne e nujno ne6to da se pravi s predvaritelna celi opredeleno ostavi belioto za po-kysno az bih se zaradvala na ne6to podobno no s moeto sladur4e si vodim dosta aktiven polov jivot i opredeleno mi e priqtno kato sym s belio koeto znam 4e mu haresva ... za tova moeto predlojenie e edno mnogo puhkavo pliu6eno me4e koeto da si gu6ka kogato ne si pri neq ili verijka koqta da nosi do syrceto si
pribavi i katri4ka s nqkakyv zaka4liv nadpis.... pove4eto si padame po takiva ne6ta
![]()
This is my December
This is my time of the year
This is my December
This is all so clear
This is my December
This is my snow covered home
This is my December
This is me alone
Първоначално написано от AmOr~E~MoRt
точно
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Да бижу определено ще й хареса повече! гарантирам!Първоначално написано от ььььь
Ako si tvurdo ubeden 4e iska6 da i kupi6 belio po dobre q vzemi s tebe da si go izbere,verno nqma da e iznenada ama 6e si sig 4e 6e i sedi dobre i 6e i haresa,nqma momi4e koeto d ane se zaradva na belio,no naistina ne se znae kak 6e go prieme,taka 4e ako ne re6i6 da q vzeme6 po dobre zvemi djunjuriika derzai![]()
е не всички момичета ще се радват на скъпо бижуПървоначално написано от Kraken
аз например необичам да нося дранкулки по вен освен ако не са от кожа,дърво,плат
ако си решил да и вземеш бельо вземи й![]()
Еми няма лошо да й подариш.Може и да го сметне, но какво пък...
Ами,знам ги....пазарувам от тамПървоначално написано от shizzle
Просто в началото се обсъждаше,че автора иска да й купи скъпо бельо,хубаво....Вярно,че не е по джоба на доста хора,особено непълнолетни,но казах какво буквално ни разтапя.....все пак каква файда да подаряваш бельо,ако ще е някакво за еднократна употреба....
Ескада, завиждам ти, че можеш да си позволиш да пазаруваш от там. Не ти завиждам на акъла, с който го правиш. Но - хей!, всеки сам си носи кръста!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Прав си,че не е разумно да се хвърлят толкова пари по дрехи и бельо,но дотолкова съм заета,че пазарувам от тези магазини,защото знам къде се намират.Хоп,хоп и толкова....нито гледам какво купувам,нито нищо....ако имах време с удоволствие бих се поразходила по други магазини за да си намеря нещо хубаво на по-сносни цени и да си го нося с кеф.Ама да не флудим....Първоначално написано от shizzle
![]()
еми когато купуваш бельо на момиче, обикновено се очаква че искаш да я видиш с това бельо... дори да го приеме като намек(сигурно така ще стане) няма нищо лошо... ако ти се направи на мн интересна и едва ли не ти се разсърди... то значи не те обича достатъчно... ако си помисли нещо такова ти веднага можеш да й обясниш... а ти предполагам я обичаш... не виждам нищо лошо да й подариш нещо такова
It's In The Air, We Raise Our Fists In
q i kupi neshto suvenirche da ti e mirna glavata togava ..![]()