.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Тема: Ot4aqn_teen

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MySel`f
    Цитирай Първоначално написано от c0ca1na

......

Сега ме мързи и ми се спи ае някой друг път , ще се докажа обещавам
    Хаха..ти си знаеш..... .....
    Да пък и половината теми не съм ги чел дори , и после пак shizzle и alexxxgold (сектанта) ще си го изливат на мен .....

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....

......

Да пък и половината теми не съм ги чел дори , и после пак shizzle и alexxxgold (сектанта) ще си го изливат на мен .....
    Спокс,спокс....не те насилвам ^^.....а и...сега ще делят гнева си върху двама хаха....а аз със мен водя голяма компания .....

Голям фен

......

Спокс,спокс....не те насилвам ^^.....а и...сега ще делят гнева си върху двама хаха....а аз със мен водя голяма компания .....
    Да живеят свободимислещите спамери

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    shizzle гледа и сега-засега мълчи. а alexxgold джуга DooM3:RoE и изобщо не му пука какво става във форума ^^
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Цитирай Първоначално написано от drawers
    сложи презерватива така, че патката ти да изглежда по-голяма, демек не го слагай плътно по нея, хахахах
    или да си сложи презерватива на главата и да се мисли за патка

Супер фен

Re: Ot4aqn_teen

Цитирай Първоначално написано от Ot4aqn_teen
    Хора много сам отчаян на 15години сам имам приятелка вече сме 6-7 месеца заедно и тя иска скоро да правиме секс ама аз се срамувам от члена си.... доста е малък едвам 13см и 12 см обиколка плс кажете некви 100% методи за оголемяване на пениса ...

П.С. Знам че има и други подобни теми плс не ми закючвайте темата и без подиграфки

ако те обича какво значение има колко ти е голям,кажи ми?..според мене тфа да гледаш големината е ужасно тъпо..например ако едно момиче едва има гърди няма да спиш с нея заради тфа ли?..леле не ми говори глупости моля те!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Lorraine, все пак да не забравяме, че гърдите не изпълняват никаква сексуална функция по задоволяването на момчето, докато пенисът..
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от rqqq
    хах то сичкото хубаво ам надали дестфена то сегашното поколение сичките някви само за ебане мислят да ги разкъртя ... останеш за 1 минута с момиче и аеее захапала ти кур0 .. иначе да е спокс аз съм на 14 и бубата ми 7 см .. ам не ме бърка щотоо кат ги чукам и им слагам торби по главите хахаха ..
    аа пи4 ти направо ме срази то сякъде.. слагал им торби
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен
    Град
    Мбабане

плс кажете некви 100% методи за оголемяване на пениса ...
    101% няма да ти харесат и 102% не можеш да си ги позволиш
    да не говорим, че чурчето има още няколко години да расте
    пък съвсем да не говорим, че колкото - толкова тва е

Guest
    Има начин-операция, ама на тийнейджър няма да стане, а и при това не ти трябва.Пенисът ти е напълно нормален за тази възраст, а и освен това предполагам ще расте още.

Guest

Хора много сам отчаян на 15години сам имам приятелка вече сме 6-7 месеца заедно и тя иска скоро да правиме секс ама аз се срамувам от члена си.... доста е малък едвам 13см и 12 см обиколка плс кажете некви 100% методи за оголемяване на пениса ...

П.С. Знам че има и други подобни теми плс не ми закючвайте темата и без подиграфки

Проай с теслата - работи

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Lorraine, все пак да не забравяме, че гърдите не изпълняват никаква сексуална функция по задоволяването на момчето, докато пенисът..
    ем да ама се пак..той толкото и да му ще може да я оправи поне така мисля(а и не е чак толко малък.. )..но ако тя държи на размера..да се опрая сама!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

spoks we ne ti e tolkova malak....pak i razmera nqma zna4enie...

Фен
    Град
    c0фиR
    Razmera ima samo edin plius vizualno jenata se zadovolqva.A ina4e puk ako ima 20 cm pi6ka i nz kak da q polzva6 kfo prai6 sa???

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    абе и на мен не ми се струва нормално 13 санта на 15 ама кво се притесняваш... нужни са ти 9см да проникнеш, а ти имаш 4 отгоре... ехееее наиш ли колко са 4санта... споко пич, не ти тряа да си уголемяваш патето, приятелката ти е с теб, щот си те обича, кфо й пука колко ти е голям, а и + тфа има наиш ли колко да растеш още... споко и релакс
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си