- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ot4aqn_teen
shizzle гледа и сега-засега мълчи. а alexxgold джуга DooM3:RoE и изобщо не му пука какво става във форума ^^
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
или да си сложи презерватива на главата и да се мисли за паткаПървоначално написано от drawers
ако те обича какво значение има колко ти е голям,кажи ми?..според мене тфа да гледаш големината е ужасно тъпо..например ако едно момиче едва има гърди няма да спиш с нея заради тфа ли?..лелеПървоначално написано от Ot4aqn_teen
не ми говори глупости моля те!
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Lorraine, все пак да не забравяме, че гърдите не изпълняват никаква сексуална функция по задоволяването на момчето, докато пенисът..
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
аа пи4 ти направо ме срази то сякъде.. слагал им торбиПървоначално написано от rqqq
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
101% няма да ти харесат и 102% не можеш да си ги позволишПървоначално написано от Ot4aqn_teen
![]()
да не говорим, че чурчето има още няколко години да расте
пък съвсем да не говорим, че колкото - толковатва е
Има начин-операция, ама на тийнейджър няма да стане, а и при това не ти трябва.Пенисът ти е напълно нормален за тази възраст, а и освен това предполагам ще расте още.![]()
Проай с теслата - работиПървоначално написано от Ot4aqn_teen
![]()
ем да ама се пак..той толкото и да му ще може да я оправи поне така мисля(а и не е чак толко малък..Първоначално написано от shizzle
)..но ако тя държи на размера..да се опрая сама!
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
spoks we ne ti e tolkova malak....pak i razmera nqma zna4enie...
Razmera ima samo edin plius vizualno jenata se zadovolqva.A ina4e puk ako ima 20 cm pi6ka i nz kak da q polzva6 kfo prai6 sa???
абе и на мен не ми се струва нормално 13 санта на 15 ама кво се притесняваш... нужни са ти 9см да проникнеш, а ти имаш 4 отгоре...ехееее наиш ли колко са 4санта... споко пич, не ти тряа да си уголемяваш патето, приятелката ти е с теб, щот си те обича, кфо й пука колко ти е голям, а и + тфа има наиш ли колко да растеш още... споко и релакс
![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In