- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- boli li mn
mn v dupeto da te 4ukat mn sorka ako ima takava tema
ninam ne sam probvala ama i nqmam tova namerenie, ama sam chuvala che parviq pat kakto vinagi boli posle ti stavalo hubavo ama az ne moga da go proumeq koe shte e hubavoto![]()
Мен ме боли адскиии многоУспокоих ли те
При теб може и да не е така, мои приятелки въобще не ги боли
И всеки път ли те боли? Имам предвид не те е боляло само първите и после да си свикнала? Интересно ми е...Първоначално написано от shadow4e
![]()
боли мн боли..не може6 да спи6 от болки..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
и мирише![]()
МНОГООООО много боли![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
eeee tva s luspata beshe bahti ujasa!!!![]()
![]()
![]()
em nemoga da ti kaja ni6to ot sobstven opit ama sam 4ula 4e posle dni nared ne moje da si sednesh na duza kato 4ovek![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
сядаш като:Първоначално написано от dessi___
извънземно
нечовек
Алф
куче
котка
птица
цица
пица
Даа даа даа разбира се. Знам го Иво Танев от "Треска за злато"Първоначално написано от koalka
ми пробвай си![]()
жената казва, че да, дори с лубрикант и нежно...
May the Force be with you!
tui va6ta raota sa6toto kat : "Izvinqvai, az sam ot selo ama v guza boli li ?" ta i taiiii mi kat iztarve6 sapunq razbira6![]()
Code 37
You niggaz can't share my air,or walk a mile in the pair I wear,And I'm getting better year by year
не съм пробвала , но съм чувала че боли![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
кво толко боли нз ама щом казвате аз се радвам че както и да е момчетата не ги боли![]()
Craig David-Walking Away