- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос към момчетата? ? ? ? ?
значи...докато си лежахме с гаджето ми си бях сложила ръката в/у пениса му и по едно време той ми каза усети и някакси все едно си стягаше пениса.като мускул.каза ми че никога не е говорил с никой за тва и му е мн интересно дали др мъже го могат.та реших да попитам момчетата от форума дали могат да си "стягат" пениса ако мога така да се изразя![]()
ВСИЧКИ БЕЗ ФИЗИОЛОГИЧНИ УВРЕЖДАНИЯ!!
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
tova treptene e qko da go useti6 dokato penisa e v teb![]()
f*ck off!
И моя приятел го може.![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
И моя пр--.. Упс!И аз го мога!
![]()
![]()
![]()
Има един мускул, малко под тестисите, който изпълнява две функции - едната е да спира урината, когато имаме нужда, но нямаме възможност. Другата - да пълни пениса с кръв. Има и една, свързана с еякулацията, ама тя е по-сложна.
Та, когато го стегнем този мускул, се избутва допълнително кръв в пениса и той "подскача" и се "стяга" (става по-твърд).
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
shizzle ti si kato nqkoq enciklopediq vs znae6![]()
f*ck off!
Последния път когато пробвах дали може да го накарам да подскача, ми потече кръв от носа...![]()
Aми защо "като" мускул,пенисът е мускул,така че е нормално да може да се стяга![]()
Kabal, представи си как пет минути те псувам на майка, че да не пиша глупости във форума.
В ПЕНИСА НЯМА НИЩО МУСКУЛНО!! РАЗРОВИ СЕ ДА ПРОЧЕТЕШ!! (много нецензурни думи, които изтрих в името на добрия тон) Кухина е, която се изпълва с кръв! А ако имаш намерение да спориш, те предупреждавам - нямам силите да цензурирам повече.
shalqlqlqlq, май си прекалил с напрягането, а? Ако искаш - следващия път като уринираш, опитай се да спреш струята - ще усетиш с кой мускул го правиш. Тренирай го - един път като осъзнаеш кой е, можеш да го свиваш и отпускаш по желание. Докато си седиш, вечер преди да заспиш, дори няма смисъл да се мърдаш. Така ще го тренираш - ще можеш повече да го мърдаш и ще изпомпва повече кръв по време на ерекция. Яко, а?
yuHku: мъж съм и се старая да съм добър любовник. Просто -трябва- да знам всичкo ^_^
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
ШиЗЛЕ, баце не ме разбра....шегувах се....са ще те обясняЗначи, като си стегнеш пениса, той се повдига нагоре, е аз си го стегнах и ми потече кръв от носа....демек пениса ме е ударил по носа, и ми потече кръв (слаби капиляри какво да се прави)
![]()
shalqlqlqlq ineterstno.....
shizzle ne govoreh samo za tuk ma i poprincip 90%ot postovete ti sa svarzani s dosta pro4eteni ne6ta![]()
f*ck off!
Кое му е интерес"Т"ното?Първоначално написано от yuHku
shalqlqlq, sorry, батка, просто не винаги схващам сарказма, особено в 4 сутринтаМай е време да лягам, че утре трябва най-накрая да ги почвам тези учебници проклетите!
yuHku, благодаря ^^ няма да се правя на скромен, но наистина благодаря![]()
Е за какво сори....не ми тече чак толкова много, и без това почти цялата кръв се беше стекла в животнотоАе лека ночес, ако лягаш де
![]()
И сега какво да почна да моля за прошка ли?Я се осъзнай бе!По-добре се наспи,защото почваш да се вживяваш много!![]()
И си мери малко приказките!Няма нужда да се правиш на интересен!
Ма аз не знам въобще какво му се обясняваш, я му нашокай репата и да се знаеПървоначално написано от Kabal
![]()
![]()
![]()
Ми да! За много ли интересен се мисли този шизъл, че поправя пълните простотии, които някои хора говорят наляво-надясно!? Я да си знае мястото и да мълчи! Не знае ли, че колкото по-голям глупак си, толкова повече право имаш да се обаждаш!Първоначално написано от shalqlqlqlq
(нападката ми не е към теб, шаляля, още не си ме ядосал до степен, в която да заслужиш подобен пост в твоя чест ^^)
Аз ловя сърказъма, не бой саПървоначално написано от shizzle
![]()
P.S. Easy, tiger, easyАз няя те обиждам и да те ядосвам, аз просто си пръскам хумора като пчеличка пръшеца си, април месец
![]()
Пръскаш ти...като една бивша съученичка хурмони....а тя колко е зле...ама айде...
![]()
Апа ако видиш как пръскам зъби на отворковциПървоначално написано от Kabal
![]()
айде,айде...сега и шопска салата и сме готови за селската кръчма.
бтв shizzle,не само аз говоря глупости,и ти не си цвете за мирисане!
Напрай овчарска и съм тамПървоначално написано от Kabal
![]()
Ракия ?Или нещо по-хард(ше ни бият за тоя спам...ама ..)
Е ракия де, да беха фъстъци за виски да пиеме....кой ше ни биеПървоначално написано от Kabal
Да си земе номерче, специално за мене....че графика ми е препълнен
![]()
![]()
![]()