.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

въпрос към момчетата? ? ? ? ?

значи...докато си лежахме с гаджето ми си бях сложила ръката в/у пениса му и по едно време той ми каза усети и някакси все едно си стягаше пениса.като мускул.каза ми че никога не е говорил с никой за тва и му е мн интересно дали др мъже го могат.та реших да попитам момчетата от форума дали могат да си "стягат" пениса ако мога така да се изразя

Супер фен
    Град
    Sofia
    ВСИЧКИ БЕЗ ФИЗИОЛОГИЧНИ УВРЕЖДАНИЯ!!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Dr. Smurph
    ВСИЧКИ БЕЗ ФИЗИОЛОГИЧНИ УВРЕЖДАНИЯ!!
    \/ \/ \/

tova treptene e qko da go useti6 dokato penisa e v teb
    f*ck off!

И моя приятел го може.
    2т. системно, бан по профил и ип.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    И моя пр--.. Упс! И аз го мога!

Има един мускул, малко под тестисите, който изпълнява две функции - едната е да спира урината, когато имаме нужда, но нямаме възможност. Другата - да пълни пениса с кръв. Има и една, свързана с еякулацията, ама тя е по-сложна.

Та, когато го стегнем този мускул, се избутва допълнително кръв в пениса и той "подскача" и се "стяга" (става по-твърд).
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

shizzle ti si kato nqkoq enciklopediq vs znae6
    f*ck off!

Последния път когато пробвах дали може да го накарам да подскача, ми потече кръв от носа...

Aми защо "като" мускул,пенисът е мускул,така че е нормално да може да се стяга
    Make Wakeniaikanai

The ultimate dance site

Супер фен
    Град
    Kabal, представи си как пет минути те псувам на майка, че да не пиша глупости във форума.

В ПЕНИСА НЯМА НИЩО МУСКУЛНО!! РАЗРОВИ СЕ ДА ПРОЧЕТЕШ!! (много нецензурни думи, които изтрих в името на добрия тон) Кухина е, която се изпълва с кръв! А ако имаш намерение да спориш, те предупреждавам - нямам силите да цензурирам повече.

shalqlqlqlq, май си прекалил с напрягането, а? Ако искаш - следващия път като уринираш, опитай се да спреш струята - ще усетиш с кой мускул го правиш. Тренирай го - един път като осъзнаеш кой е, можеш да го свиваш и отпускаш по желание. Докато си седиш, вечер преди да заспиш, дори няма смисъл да се мърдаш. Така ще го тренираш - ще можеш повече да го мърдаш и ще изпомпва повече кръв по време на ерекция. Яко, а?

yuHku: мъж съм и се старая да съм добър любовник. Просто -трябва- да знам всичкo ^_^
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

ШиЗЛЕ, баце не ме разбра....шегувах се....са ще те обясня Значи, като си стегнеш пениса, той се повдига нагоре, е аз си го стегнах и ми потече кръв от носа....демек пениса ме е ударил по носа, и ми потече кръв (слаби капиляри какво да се прави)

shalqlqlqlq ineterstno.....

shizzle ne govoreh samo za tuk ma i poprincip 90%ot postovete ti sa svarzani s dosta pro4eteni ne6ta
    f*ck off!

Цитирай Първоначално написано от yuHku
    shalqlqlqlq ineterstno.....

shizzle ne govoreh samo za tuk ma i poprincip 90%ot postovete ti sa svarzani s dosta pro4eteni ne6ta
    Кое му е интерес"Т"ното?

Супер фен
    Град
    shalqlqlq, sorry, батка, просто не винаги схващам сарказма, особено в 4 сутринта Май е време да лягам, че утре трябва най-накрая да ги почвам тези учебници проклетите!

yuHku, благодаря ^^ няма да се правя на скромен, но наистина благодаря

Е за какво сори....не ми тече чак толкова много, и без това почти цялата кръв се беше стекла в животното Ае лека ночес, ако лягаш де

И сега какво да почна да моля за прошка ли?Я се осъзнай бе!По-добре се наспи,защото почваш да се вживяваш много!

И си мери малко приказките!Няма нужда да се правиш на интересен!
    Make Wakeniaikanai

The ultimate dance site

Цитирай Първоначално написано от Kabal
    И сега какво да почна да моля за прошка ли?Я се осъзнай бе!По-добре се наспи,защото почваш да се вживяваш много!

Ма аз не знам въобще какво му се обясняваш, я му нашокай репата и да се знае

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от shalqlqlqlq

Ми да! За много ли интересен се мисли този шизъл, че поправя пълните простотии, които някои хора говорят наляво-надясно!? Я да си знае мястото и да мълчи! Не знае ли, че колкото по-голям глупак си, толкова повече право имаш да се обаждаш!

(нападката ми не е към теб, шаляля, още не си ме ядосал до степен, в която да заслужиш подобен пост в твоя чест ^^)

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Цитирай Първоначално написано от shalqlqlqlq

Ми да! За много ли интересен се мисли този шизъл, че поправя пълните простотии, които някои хора говорят наляво-надясно!? Я да си знае мястото и да мълчи! Не знае ли, че колкото по-голям глупак си, толкова повече право имаш да се обаждаш!

(нападката ми не е към теб, шаляля, още не си ме ядосал до степен, в която да заслужиш подобен пост в твоя чест ^^)
    Аз ловя сърказъма, не бой са

P.S. Easy, tiger, easy Аз няя те обиждам и да те ядосвам, аз просто си пръскам хумора като пчеличка пръшеца си, април месец

Пръскаш ти...като една бивша съученичка хурмони ....а тя колко е зле...ама айде...
    Make Wakeniaikanai

The ultimate dance site

Пръскаш ти...като една бивша съученичка хурмони ....а тя колко е зле...ама айде...
    Апа ако видиш как пръскам зъби на отворковци

айде,айде...сега и шопска салата и сме готови за селската кръчма.

бтв shizzle,не само аз говоря глупости ,и ти не си цвете за мирисане!
    Make Wakeniaikanai

The ultimate dance site

айде,айде...сега и шопска салата и сме готови за селската кръчма.

бтв shizzle,не само аз говоря глупости ,и ти не си цвете за мирисане!
    Напрай овчарска и съм там

Ракия ?Или нещо по-хард (ше ни бият за тоя спам...ама ..)
    Make Wakeniaikanai

The ultimate dance site

Ракия ?Или нещо по-хард (ше ни бият за тоя спам...ама ..)
    Е ракия де, да беха фъстъци за виски да пиеме....кой ше ни бие Да си земе номерче, специално за мене....че графика ми е препълнен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си