- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос към момчетата? ? ? ? ?
Доживях да ми се репчи балетистка - фен на Naruto.
Не вярвам да съм дал и един път грешно мнение, но.. Нали знаеш лафа за стената? Не? Е, простено ти е, то да беше само това.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Кавал, тоя те нарече балетистКА.....мъхеахеахеха кръвна обида, финиш хим![]()
хора осъзнайте се малко, стига с тоя спам ве, разменете си скайповете и се хранете там тамън нема да ви бият модовете, иначе браво на Кавал че е фен на Наруто (анимето не и героя Гаара рулз), а и не е виновен че е зле, згрешил е човека, поправил си го вече знае че пениса е мускол, точка по въпроса
ето ви една картинка да ви изплаша малко да не спамите, видях я в на молец подписа
айде да се направа на примерен форумджия ще драсна и нещо по темата: почти всички момчета можеме да си стягаме тоя мускол
П.С. правописните грешки в поста са направени нарочно, нещо ме е прихванало и се лигавя
Сега видях че и ти му викаш КавалПървоначално написано от shalqlqlqlq
не съм първия
![]()
hforce, оригиналът на картинката е относно double-posting. И Наруто е най-тъпото съществуващо аниме. Не може да си гледал каквото и да е друго аниме и Наруто да те кефи! Няма начин. Ако някой го твърди, за него имам само един коментар - *бииииииииииииииип!* Гледайте Berserk, Full Metal Panic, GetBackers - ако искате файтинг, там има хиляди пъти повече! Заедно с ненормална анимация, разбиващи герои и ебaти сюжета!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
АЙ СИ!! ПЕНИСА БИЛ МУСКУЛ!!! ЛЕЛЕЕЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТИ ЗА НОБЕЛОВА НАГРАДА ТРЯ КАНДИДАТСТВАШ!!!! УЕУЕУЕЕЕЕЕЕЕ !!! Явно си пропускала часовете по биология....Първоначално написано от macka123
Наруто беше готино аниме преди да почнат филърите ама сега го преебаха, не че съм му фен но Гаара си ме радва, аниметата които ги каза сум ги гледал, гледал съм и още много други и има и много по-тъпи от наруто, гледай Yumeria и после ще си говориме за тъпи аниметаПървоначално написано от shizzle
![]()
Това ми е любимооооо.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Не подозирах, че момичетата толкова много му се радват! Учуден съм.. и доволен.. ^_^Първоначално написано от bungle
хехе..как бе, разбира се и аз му се радвам на товаПървоначално написано от shizzle
![]()
![]()
![]()
е лол како ти си зле ма, "стягал го като мускул" ми то пениса кво е ма, ай леллелеле не, паднах от стола .
Мда, и моя приятел го може!и когато свърши остава в мене докато спадне и го прави това и е много готино чувството!
![]()
Пенисът не е мускул.Първоначално написано от Pingwin_rlz
абе да бе и аз го мога \/
яко е даже
и понякога забавно за приятелката ти
![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
E nali penisa e vid mmuskul!
ОЛЕЕЕЕЕ ХОРА СПРЕТЕ ГИ БЕЕЕЕЕЕПървоначално написано от Ifan4o
ПЕНИСЪТ НЕ Е МУСКУЛ...
В НЕГО ИМА ПЕЩЕРИСТИ ТЕЛА КОИТО СЕ ПЪЛНЯТ С КРЪВ И ВОДЯТ ДО ВТВЪРДЯВАНЕТО МУ ! а тези пулсации вече се дължат на един друг мускул, в основата на пениsа, който мисля е волевия свинктер(когато се стискаш да не се напикаеш)... поправяйте ме ако съм бъгнал някъде
It's In The Air, We Raise Our Fists In