.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Доживях да ми се репчи балетистка - фен на Naruto.

Не вярвам да съм дал и един път грешно мнение, но.. Нали знаеш лафа за стената? Не? Е, простено ти е, то да беше само това.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Кавал, тоя те нарече балетистКА.....мъхеахеахеха кръвна обида, финиш хим

хора осъзнайте се малко, стига с тоя спам ве, разменете си скайповете и се хранете там тамън нема да ви бият модовете, иначе браво на Кавал че е фен на Наруто (анимето не и героя Гаара рулз), а и не е виновен че е зле, згрешил е човека, поправил си го вече знае че пениса е мускол, точка по въпроса
    ето ви една картинка да ви изплаша малко да не спамите, видях я в на молец подписа
    айде да се направа на примерен форумджия ще драсна и нещо по темата: почти всички момчета можеме да си стягаме тоя мускол

П.С. правописните грешки в поста са направени нарочно, нещо ме е прихванало и се лигавя

Цитирай Първоначално написано от shalqlqlqlq
    Кавал, тоя те нарече балетистКА.....мъхеахеахеха кръвна обида, финиш хим
    Сега видях че и ти му викаш Кавал не съм първия

Супер фен
    Град
    hforce, оригиналът на картинката е относно double-posting. И Наруто е най-тъпото съществуващо аниме. Не може да си гледал каквото и да е друго аниме и Наруто да те кефи! Няма начин. Ако някой го твърди, за него имам само един коментар - *бииииииииииииииип!* Гледайте Berserk, Full Metal Panic, GetBackers - ако искате файтинг, там има хиляди пъти повече! Заедно с ненормална анимация, разбиващи герои и ебaти сюжета!
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest

Re: въпрос към момчетата? ? ? ? ?

Цитирай Първоначално написано от macka123
    значи...докато си лежахме с гаджето ми си бях сложила ръката в/у пениса му и по едно време той ми каза усети и някакси все едно си стягаше пениса.като мускул.каза ми че никога не е говорил с никой за тва и му е мн интересно дали др мъже го могат.та реших да попитам момчетата от форума дали могат да си "стягат" пениса ако мога така да се изразя
    АЙ СИ!! ПЕНИСА БИЛ МУСКУЛ!!! ЛЕЛЕЕЛЕЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ТИ ЗА НОБЕЛОВА НАГРАДА ТРЯ КАНДИДАТСТВАШ!!!! УЕУЕУЕЕЕЕЕЕЕ !!! Явно си пропускала часовете по биология....

Цитирай Първоначално написано от shizzle
    hforce, оригиналът на картинката е относно double-posting. И Наруто е най-тъпото съществуващо аниме. Не може да си гледал каквото и да е друго аниме и Наруто да те кефи! Няма начин. Ако някой го твърди, за него имам само един коментар - *бииииииииииииииип!* Гледайте Berserk, Full Metal Panic, GetBackers - ако искате файтинг, там има хиляди пъти повече! Заедно с ненормална анимация, разбиващи герои и ебaти сюжета!
    Наруто беше готино аниме преди да почнат филърите ама сега го преебаха, не че съм му фен но Гаара си ме радва, аниметата които ги каза сум ги гледал, гледал съм и още много други и има и много по-тъпи от наруто, гледай Yumeria и после ще си говориме за тъпи анимета

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    могат могат...някак...го мърдат...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Това ми е любимооооо.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Това ми е любимооооо.
    Не подозирах, че момичетата толкова много му се радват! Учуден съм.. и доволен.. ^_^

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Не подозирах, че момичетата толкова много му се радват! Учуден съм.. и доволен.. ^_^
    хехе..как бе, разбира се и аз му се радвам на това

е лол како ти си зле ма, "стягал го като мускул" ми то пениса кво е ма, ай леллелеле не, паднах от стола .

Фен
    Град
    Sofia
    Мда, и моя приятел го може! и когато свърши остава в мене докато спадне и го прави това и е много готино чувството!

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Pingwin_rlz
    е лол како ти си зле ма, "стягал го като мускул" ми то пениса кво е ма, ай леллелеле не, паднах от стола .
    Пенисът не е мускул.

Мега фен Аватара на koalka
    Да, всички го могат.

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    абе да бе и аз го мога \/ яко е даже и понякога забавно за приятелката ти
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Фен
    Град
    c0фиR
    E nali penisa e vid mmuskul!

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    Цитирай Първоначално написано от Ifan4o
    E nali penisa e vid mmuskul!
    ОЛЕЕЕЕЕ ХОРА СПРЕТЕ ГИ БЕЕЕЕЕЕ ПЕНИСЪТ НЕ Е МУСКУЛ... В НЕГО ИМА ПЕЩЕРИСТИ ТЕЛА КОИТО СЕ ПЪЛНЯТ С КРЪВ И ВОДЯТ ДО ВТВЪРДЯВАНЕТО МУ ! а тези пулсации вече се дължат на един друг мускул, в основата на пениsа, който мисля е волевия свинктер(когато се стискаш да не се напикаеш)... поправяйте ме ако съм бъгнал някъде
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си