.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Фен
    Град
    VraCa C1ty

Всичко пробвах...

Хора нз вече ко да прая.. мн съм слабичка. Ям повече от нормалното но не мога да надебелея... мои фр ми казват да ям повече хляб , мазни и сладки работи и кфо ли още не... вс пробвах и немога да напълнея...Мислех че е от цигарите, но пробвах да ги спра и пак не надебелях.. ай ако някой има идейка да пише
    10x предварително
    Кучка съм, но не твоята...

otidi na dietolog toi 6te ti kaje kakvo trqbva da qde6 i kak da sa4etae6 hranite za da uspee6 da ka4i6 kilca
    f*ck off!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Аз имам абсолютно същия проблем ям като луда зимала съм хапчета но нищо не помага и накрая се отказах,както казаха вече може да отидеш на диетолог
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    То много момичета ми завиждат за това че ям а съм си слаба ама е мн кофти щото те могат да си отслабнат по всяко време.... а дали това е наследствено щото и майка ми и баща ми са слаби ?? Но пък сестра ми си е с хормално тяло ( нито е дебела нито слаба)

Повече от фен Аватара на молец
    Град
    изядох го :F
    От витамини се напълнява доста,ако не бъркам.
    [23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
    [23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от even_in_death
    То много момичета ми завиждат за това че ям а съм си слаба ама е мн кофти щото те могат да си отслабнат по всяко време.... а дали това е наследствено щото и майка ми и баща ми са слаби ?? Но пък сестра ми си е с хормално тяло ( нито е дебела нито слаба)
    Има такава вероятност да е наследствено баща ми е слаб и той не надебелява
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Така си и мислех че наи - малкото е наследствено

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от молец
    От витамини се напълнява доста,ако не бъркам.
    бъркаш! от витамини ти идва апетита и в последствие растеж \/ просто ти е такова тялото с супер бърз метаболизъм не е лошо колко си високо и колко си тежка пак не си момче че тогава д ате питам принципно став ас много ядене по 6-7 пъти на ден през 3,5 часа и със супер добра храна ама мисля че не трябва те правим културист

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Еми висока съм 166 и тежа 48 кг ... а мисля че трябва да тежа поне с 10 кг повече... ям като луда и не стаа...

Повече от фен
    Град
    lunata
    Зарежи тия простотиии сладко мазно пържено, щото те не само влияят на килцата, но и на останалите органи. Не ми са обяснява сега много напред ще отидем. Яж качествена храна, мед, бирена мая вожеш да си купиш.

Качествена храна - ориз, ядки, пилешко/пуешко, риба, пълномаслени млека и въобще млечни изделия,качествен пълнозърнест/типов/грахам хляб. Не говоря за огромни количества, просто свикни да хапваш тези неща. Ако не си предразположена да напълняваш ще стане трудничко.

Не става работата за 1-2 седмици... трябва да смикнеш да си храниш така. Много е вкусно .
    wtf

Ами то и аэ тежа 165 и съм 46 кг....не мисля че си слаба...или се бъркам
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

Еми висока съм 166 и тежа 48 кг ... а мисля че трябва да тежа поне с 10 кг повече... ям като луда и не стаа...
    E аз съм 170,45кг кво ще кажете Не мога и не мога да надебелея просто! Колкото и да ям-нищо не помага..вече се отказах

If you love me-fuck me!
    If you hate me-fuck you!
    =D

Guest
    Най-гадното от цялата ситуация е че мн пъти съм обект на подигравки заради това че съм слаба а аз не съм виновна.... въпреки че има и по - слаби момичета от мен...

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Най-гадното от цялата ситуация е че мн пъти съм обект на подигравки заради това че съм слаба а аз не съм виновна.... въпреки че има и по - слаби момичета от мен...
    оф.. тфа бех аз..

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    То тва си е до ген...Но въпреки това някои могат да напълнеят,други не...А пък ако почнеш да ядеш мн мн...и ако почнеш да пълнееш после има вероятност да не можеш да спреш да ядеш и после ще надебелееш и ще съжеляваш...Така,че аз ти прелагам да не се опитваш да надебеляваш...Никой не е перфектен...Но това си е мое мнение..Ако все пак искаш-отиди на диетолог.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да,ужасно е

If you love me-fuck me!
    If you hate me-fuck you!
    =D

Мега фен Аватара на koalka
    Диетолога е най-доброто решение.И недей с тези мазни и сладки неща, които ядеш умишлено.По принцип не са полезни за здравето като цяло.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София

Ако качиш 10 кг ще кажеш че си дебела. Според мен не ти трябват повече от 4-5 кг. Пък и зависи много от самото тяло. Това с мазното е голяма грешка. Според мен почни да ходиш на фитнес. Там ще ти кажат какво да ядеш пък и ще налееш там, където искаш.

sexy_baby_sexyyyyyy
    Guest
    stiga be ne si 4aaaaaaaaaak tolko slab4ika ta da se pritesnqvash ta edna moq priatelka e 165 sm i e 38 kila nemojete da si predstavite kolko e slaba.Az sam 170 sm i sam 47 kila i se mislq za debela.....

Супер фен Аватара на Sarabi
    Цитирай Първоначално написано от Sweet_Love^^
    Ако тежиш 165 определено не си слаба.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Да .. преди две години и аз се бях шашнала че съм много слаба. Исках да надебелея .. ами .. не стана - ядях като луда всякакви храни и като резултат (сигурно защото мн мн мн исках да надебелея) отслабнах с още два килограма. Беше много весело.
    А относно това че искаш да надебелееш - защо в крайна сметка?Аз си се чувствам прекрасно като съм слаба.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    защо просто не се примириш ? такава си и точка. на който не му изнася да го духа.
    и аз имах някакви мании такива, не исках да надебелея, щото сланините са гнусни, просто исках да стана малко по-едричка, но то си е до структура това .
    една позната беше много слабичка, отиде на лекар, не знам какво и изписаха, но зверски надебеля и сега си блъска главата, щото пък не може да свали килограмите квото и да прави.
    така че, престани да мислиш за глупости и се захвани с нещо полезно.
    алелуя.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    ти си ненормална аз съм на 15 вече висока съм 172 и тежа 45 кила според мен е напълно нормално

Цитирай Първоначално написано от Sarabi*
    Цитирай Първоначално написано от Sweet_Love^^
    Ако тежиш 165 определено не си слаба.
    xaxa upss iskah da kaja 4e s1m visoka 165 i s1m 46 kg...
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

Guest
    taka zna4i kakvo iskam da kaja az... nz kolko si slaba.. no mislq 4e mnogo se vjivqva6.. i ne samo ti a po princip momi4etata za tegloto im.. ta vyv tvoq slu4ai.. haresvai se takava kakvato si! drugite ti se podigravat za6toto ti zavijdat.. a i golqma rabota.. i na men mi se podigrava za tv a ne6to .. i na men mi be6e malko gadnu no kato se pozamisli6 kolko mnogo momi4eta gladuvat za da bydat slabi4ki .. spokoino.. 6te si doide vremeto kogato vsi4ko 6te se normalizira..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си