- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- съветче моля :)
значи моята лична драма е следната...
учим заедно с едно момиче вече няколко години, тя си има приятел от 2-3 години и се случи така, че от скоро с нея започнахме да излизаме много често ( 6 дни в седмицата - толкова често) и така е вече няколко месеца, от октомври мисля.... и естествено адски много се привързах към нея, хлътнах яко с една дума ЯКОразбираме се чудесно, прекарваме си винаги мнооо приятно каквото и да правим, винаги има за какво да си говорим... знам че тя ходи с друг, както казах, но колкото пъти съм ги виждал тях заедно по купони и т.н. - еми тя просто стои до него и мълчи, пушат димят пият и това е, не я виждам така усмихната както с мен, и супер много съжалявам че досега съм бил толкова сляп за това момиче и кой знае преди тия 2-3 години къде ми е бил акъла , че не съм я забелязал в тази светлина, всичко ми се струва толкова обречено сега
искам да й кажа , че някак си съм се привързал много повече към нея, отвъд границата на приятелството, един вид да й споделя за това какво чувствам.......
изобщо мислите ли че има надежда, знам че рискувам много - приятелството ни дори, но просто НЕ ИЗДАРЖАМ, безсънни нощи , много безсънни нощи......наистина я харесвам много, просто толкова много общи неща открихме за себе си... направо ми е бръмнала главата с това последните седмици
ИСКАМ Ямоля ви дайте ми съвет
дали да говоря с някоя нейна приятелка, за това изобщо дали имам шансове и т.н...пфф знам ли и аз, ебаси драмата...![]()
Ами вярно е, че ако не те харесва и й признаеш истината може да се почувства кофти и да се отдалечи от теб, но...Има едно голямо "но" - ако не рискуваш, нищо няма да се получи и след това винаги ще съжаляваш и ще те измъчват въпроси от типа на: "Ами ако й бях признал? , Ами ако и тя ме е харесвала? " и тн...Така че щом я харесваш толкова много, БОРИ се за нея и направи всичко възможно да сте заедно..Това е от менУспех!
![]()
Ne e hubavo da razvalqsh na nqkogo vruzkata, no ako vijdash che tq ne e shtastliva s nego i ne varvqt neshtata pri tqh - deistvai! Kakvo mu se chudish! Samo deto posle da ne te prebiqt...A i spored men trqbva parvo da si govorish s neq, tq da ti kaje kak stoqt neshtata mejdu tqh i dali go obicha (ima znachenie)
.... Zashtoto moje poradi fakta che q haresvash tolkova da si si pomislil/vaobrazil, che i tq izpitva neshto kam teb. A ako neinite chuvstva sa chisto priqtelski?! S drugi dumi trqbva da vidish tq kak gleda na teb, kak se darji s teb, dali te vuzpriema prosto kato priqtel ili neshto drugo. Kakvoto i da stane uspeh
![]()
![]()
Уффф..... ами не че искам да им разваля връзката, но не само аз (като пристрастна страна) съм забелязал че тя не е особено щастлива с него, но и други приятели ми го казват, то се вижда, просто вече започвам да си мисля че те някак си просто е СВИКНАЛА да е с него, един вид "по задължение" мммм, но как да тръгна да говоря с нея за отношенията им между тях, тя може да се усети, нали си приличаме и е умничка като мен![]()
а относно боя, ако стане така че тя тръгне с мен, хич не ми пука кой ще тръгва да ме пребива, ебал сам ги сички след тва![]()
Da naistina zvuchi vse endo ti q pravish shtastliva no togava zashto e vse oshte s priqtelqt i ?! Naistina 2 3 godini s amngogo vreme no akkto q upisvash to tq napravo e adski neshtastna to dori da e po zaduljenie pak nqma da bude s negu qvnu ima nqkakva prichina malka ili ne . Moje da probvash ot tova glava ne boli no predlagam d abudesh gotov za vsichko. Moje da te priema samo kato priqtel ili neshto takova no moje i da se vliubva. Moje sushto i da te namrazi misleiki che se opitvash da q naranish kato im razdelish vryzkata no moje i da trugnete. Spored men probvai to edin jivot imame taiche po dobre da pravim neshtata koito haresvame, samo hubavite de .Първоначално написано от insyx
![]()
Явно доста си хлътнал.Наистина мисля,че трябва да признаеш чувствата си без да се срамуваш.Нека тя реши с кой иска да бъде.
Най доброто ре6ениепризнай си 4увствата без да те е страх какво 6те стане..ако не иска да се занимава с теб..не се от4айвай поне си опитал
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Вие говорили ли сте эа отношенията и с нейния приятел?Ако е каэвала че не е щастлива с него тогава няма какво да чакаш.Но недей да се самонавиваш че тя е нещастна с него само эащото на теб така ти се искаВъпреки всичко е хубаво да кажеш какво иэпитваш(или поне да и намекнеш) Щом прекарвате толкова време эаедно эначи и е приятно с теб....риск печели-риск губи
![]()
ако сега не рискуваш никога няма да разбереш какво е щяло да се случи! помисли добре и виж, че дори и малък ти имаш шанс и много надежди!
ти сам я познаваш много по-добре и знаеш как би реагирала тя ако все пак отхвърли чувствата ти. моят най-добър приятел също ме харесва от 3 години, но аз нито веднъж не съм го отблъснала, нито веднъж не съм му затръшнала вратата, когато той е имал нужда от някого... така че зависи от самото момиче
Ами както виждам вече бая си изстрадал да си сдържаш чувствата,мисля че е най-добре да и кажеш,вместо да продължаваш да криеш всичко.Току виж и тя споделя чувствата ти,но се е страхувала да го признае...Успех.![]()
mislq che shte e nai dobre ako razgovarqsh otkrito s neq i i kajesh kakvi chyvstva ispitvash kak se chyvstvash i t.n. obache trq da i kajesh che primerno ako tq ne te haresva i neiska da e s teb kato tvoe gadje che iskash da si ostanete priqteli kakvito ste bili do momenta....no men ako pitash...i tq te haresva pone malko v tfa sam sigyrna....a sedi s priqtelq si zashtoto se pak tva sa si 2-3 godini ot jivota i....i nemoje ei taka da zadraska vsi4ko....razgovarqi s neq i YSPEH!!!
Az Si ZnAm KfO dA PrAq I sI pRaQ kFoT Si ZnAmPpP~
Уфффф днес пак цял ден с нея, цяял дееен, неописуемосупер си прекарахме, толкова съм объркан вече не знам не знам.... дали да не опитам първо чрез трето лице, нейна приятелка примерно, да разбера точно какви са й отношенията с нейния приятел, как върви всичко конретно между тях, защото е верно и това че може аз да си самовнушавам че тя е нещастна има го и този момент, но ако наистина тя споделя на нейната приятелка примерно че между тях всичко е наред и т.н. тогава има ли смисъл аз да й признавам какво чувствам...
![]()
живот ли е това....![]()
Виж,понякога трябва да се откъснеш от света,да спреш да мислиш само за чувствата на другите и да помислиш за своите.Колко време вече си мислил само за нейните чувства-как да я впечатлиш,дали е нещастна или щастлива,да би те харесала като нещо повече от приятел или не и т.н. и т.н.Мисля че вече е време да помислиш за себе си,и да сложиш край на тва твое мъчение като и признаеш всичко.Аз ако съм на твое място отдавна вече да съм откачила,заслужаваш медал.![]()
Еми може и така да постъпиш.Не рискувай да я питаш директно, защото така може и приятелството й да загубиш.Но тази приятелка трябва да си мълчи, защото тя пак ще разбере.Първоначално написано от insyx
ъъЪъъъ ама аз съм на ръбаПървоначално написано от Undying
за откачането става дума, изобщооооо не е работа т'ва дето ми се случва, направо не знам... изобщо ей така една сутрин се събудих с всичко т'ва в главата, не знам ще търся някак си "подходящия момент" да й каза всичко ако изобщо се отдаде такъв....то толкова време мина и без това, но каквото и да стане не искам да я загубя като приятел , просто няма друга такава като нея от гледна точка на това как се разбираме
и колко си приличаме.... абе шантава работа
![]()
![]()
koalka, Ще гледам да си мълчи, даже тези дни ще се видя с нея, какво да я питамПървоначално написано от koalka
в смисъл как да подходя и към нея ?
![]()
![]()
Ами ако имаш чувство че тя те приема само като приятел по-добре не й разкривай чувствата си,за да не се отдалечи от теб!Но ако усещаш че и тя изпитва нещо по-силно от приятелство действай!Успех!!!
Znaesh li moje bi i tq izpitva neshto k1m teb , no prekaleno mn e sviknala s stariq si nachin na jivot t.e priqtelq i i zatova trudno moje dA se razdeli s nego. Znaesh li edin s1vet ot men prod1ljavaite da ste best frends i tq moje i da hl1tneuspeh !
![]()
Kogato poglednesh v ocihte mi , shte vidish hilqdi samotni dni i noshti , propiti s1s s1lzi .Dim1t ot cigara pokriva vsichki spomeni, gorchivini.
брех, много ми е познато...
пфф кви са тия съвети - "ама ся... то така, ама... приятелството е по-важно... гледай да не го изгубиш..."!? пълни глупости![]()
първо, тя ако е точна, няма да се отдръпне от теб само защото се оказва, че те влече и по други начини
второ, в момента, в който един от двамата приятели започва да изпитва някакви чувства към другия, приятелството им вече.. ай да не казвам, че престава да бъде просто приятелство, но.. поне няма да е същото като в началотозащото каквото и да си говорим, един влюбен не може да се задоволи само с това.. никога не е достатъчно, винаги ще му се иска нещо повече, дори и да го таи вътре в себе си
![]()
така че направи нещо по въпроса, колебанието само удължава страданията ти и няма да те доведе до никъденяма значение как, просто действай, действието е проява на живот и сила... а този застой, в който си.. прекалено болезнен е и само ти пречи
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ей, отново съм азслучиха се доста неща от последният път когато писах тук, вече знаем какво чувстваме един към друг, оказа се че и тя е страдала също толкова колкото мен, бяхме на една хижа тия дни и там стана ясно всичко, каза ми че иска да е с мен, но е и много кофти за сегашния й приятел, каза че иска да е с мен но просто не знае как да го направи, аз не съм я притискал повече, оставих я сама да реши какво да прави, понеже не искам аз да съм този който да я подтикне към каквото и да е било решение в случая, мисля че избора трябва да е единствено нейн,...... супер мнооо се радвам в момента, прекарахме си чудесно...