.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: koito moje da kaje

Супер фен
    Град
    sofiq

koito moje da kaje

kak se iz4islqva ovulaciqta na jenata?kolko dni sled kato ti e do6lo si v ovulaciq?pls kajete?5 dni predi da ti doide v ovulaciq li si?

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Re: koito moje da kaje

14 dni predi da ti doidi
    Ne me interesuva, kakvo govoriat za men, osven, ako ne e v moia polza.

Процесът настъпва 14 дни преди края на цикъла!Продължителността на процеса трае 1 – 2 дни.
    Можеш да изчислиш кога ще си в овулация по няколко начина - При цикъл траещ 28 дни, овулацията ще настъпи на 14-я ден. Ако е по-продължителен, например 30 дни, извадете 14 дни и се получава 16-ти ден на овулация. Начинът на определяне е приложим само ако имате редовен цикъл.

Супер фен
    Град
    sofiq
    az znam 4e togava ima nai golqma veroqtnost.nali?no za6to ako to4no togava moje6 da zabremene6 i prez drugite dni moje?e tova vinagi sum se 4udela

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Цитирай Първоначално написано от gazarka
    az znam 4e togava ima nai golqma veroqtnost.nali?no za6to ako to4no togava moje6 da zabremene6 i prez drugite dni moje?e tova vinagi sum se 4udela
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    единствено по време на овулация може да се забременее, около 24 часа всеки месец.
    ! Денят преди овулацията и денят на овулацията са 2-та най-фертилни дни, т.е. дните, когато шансът за забременяване е най-голям

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Тс. Идеята е, че единствено по време на овулация може да се забременее, около 24 часа всеки месец.

Но сперматозоидите живеят доста дълго във вагинална среда - според учебниците до 3 дни, според Умнияя - около две години и половина. Т.е., ако си правила секс 3 дни преди овулация или до ден след началото на овулацията, има шанс да забременееш.

И тъй като всъщност е много трудно да се определи кога точно е овулацията (поначало всички книги казват - "средно е на 14тия ден при 28-дневен цикъл, но това варира при различните жени") Единственият сигурен начин е да имаш редовен цикъл и да си направиш тест (подобен на тези за бременност, в смисъл - пак пишкаш, май) кога ти е ЛИЧНО ПРИ ТЕБ!

Затова това не е препоръчителен метод за контрацепция при момичета и млади жени, които все още имат нередовен цикъл. Представи си - един път да се обърка нещо (дори само от притеснение или смяна във времето!) и ще си цял живот майка.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Guest
    И аз мисля, че беше 14 дни преди да ти дойде.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Говорех за самия момент на оплождане (сперматозоид влиза в яйцеклетката), Zzo0oMeR. Иначе сексът в тези два дни носи най-голяма успеваемост, да.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си