Първоначално написано от
Tedi_sheep
Любовта...Тя идва и не те пита!А когато дойде все едно си болен!Понякога не спиш, не ядеш не мислиш за този свят, тогава когато си с любимия чоек и споделяте любовните чувства по между си!Понякога нито спиш, нито ядеш, плачеш , тръшкаш се и се опитваш да заспиш, защото съня е спасение за теб понеже си наранен от някого, когото обичаш.Понякога дори нямаш сили да заплачеш от мъка по изгубената любов!И когато разбереш,че всичко е било лъжа не вярваш на нищо хубаво, мислиш си че и то е измама!С времето дори и да ти се плаче не можеш, защото вече си излял цялата скръб и сякаш няма сърце, което да те боли!Научаваш, че така както имаш всичко може утре да нямаш нищо, защото си бил по-влюбен от половинката си!Истината се крие в големите очаквания!Когато очакваш от някого космическа, неземна любов, а той не ти я даде ти си смазан и нямаш сили дори да дишаш, но когато мислиш реално над нещата е по-малко вероятно да разбият сърцето или поне яма да те боли толкова!Сега когато пиша споделям някои изводи, които аз самата си направих за любовта и сега когато всичко разбирам, нито се мъча, но се чувствам празна!Пиша това послание до вас, не за да ми дадете съвет , а за да можете вие да научите нещо от мен особено, ако до сега не сте били разочаровани от човек, на който държите!Защото хората са безмилостни могат да те изиграят по милиони начини, но начинът да се оправиш е само един!Не самоубийство, не наркотик, алкохол ...Просто помислите трезво над нещата, отчитайте така като и загубите, така и плюсовете!Направете една равносметка!Погледнете през прозореца огледайте си и дори да не виждате нищо съществено знайте, че там някъде се намира човека който настина ви заслужава и в определен момент ще се срещнете, за да изживеете любовта-истинската и единствената!Щом аз имам сили да напиша това, значи за всяко разбито сърце има светлинка(достъпна)стига то да иска да я намери, а тя е там някъде...