.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 99

Тема: фитнес

Повече от фен

фитнес

еми тая тема я пускам щото искам да ви видя мнението и да поспоря с вас! повечето момичета, а и момчета или по точно лапета .... не знаят нищо за спорта а и не само като спорт а като хоби фитнесът е доста полезен! само искам да кажа че аз фитнес спортувам от год и половина, а преди това съм спортувал много други спортове..... някой професионално.....

Та въпросът е: За или против фитнеса! ЗАЩО? (да не пишете без да се аргументирате, за да не ми спамите темата)

Мега фен Аватара на koalka
    Аз съм за.Наистина добре развива мускулатурата като цяло за момчетата.Аз например ходих на фитнес лятото и доста бързо освен, че качих малко мускулна маса, което е добре според мен, правих и кардио за изгаряне на мазнини.По принцип лесно горе-долу качих мускули, като си се има в предвид, че тренирах само 1 месец.
    По принцип поназнайвам някои неща, защото и мъжът ми тренира фитнес и доста чете и се интересува.Сам си прави програмите, които наистина действат.Тъпото е, че много хора се занимават с фитнес и взимат анаболи без нищо да са прочели или да не интересуват, а това както всички знаем вреди много на здравето.То за това и професионалните културисти умират по-млади от обикновените хора.И ако не се лъжа, трябва всичко да ти е на ниво, ако искаш наистина да постигнеш добри резултати.Трябва всичко да ти е балансирано-храненето и тренировката.Там вече въглехидрати и о т такива неща много не разбирам, не съм много навътре.

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    За разбира се! Фитнеса развива мускулите, ставаш стегнат оформен як... Човек се чувства пълноценен и здрав. Не като стане на 30-40 години да е няква торба с ханш по широк от раменета като на жена

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Аз съм "ЗА" и няма как да е иначе - като не броя летните ваканции, когато не тренирам, ми се събират 5 години вече във фитнеса.
    Левски шампион але але!

без фитнес не се живее обаче е важно да не почвате от сувсем малки за да не си овредите организма

Craig David-Walking Away

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от lamzzzercho
    без фитнес не се живее обаче е важно да не почвате от сувсем малки за да не си овредите организма
    taka e

Град
    sOmEwhErE in HeLL
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Аз съм "ЗА" и няма как да е иначе - като не броя летните ваканции, когато не тренирам, ми се събират 5 години вече във фитнеса.
    Me too, samo 4e pri mene e 1 godinka bez po4ivka

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от MaLka SLaDka InTriGa
    Me too, samo 4e pri mene e 1 godinka bez po4ivka
    Неговият фитнес е на маса. Мръвка и чаша, пръцка и кашля. Бахти!
    Левски шампион але але!

Повече от фен
    ЗА!!!Това е спорта!Практикувал съм почти всички видове спорт и нищо не може да се сравни с фитнеса!Дори смятам да кандидатствам в НСА,макар,че съм чувал,че била общо взето доста трудно точно специалност културизъм.Това,което адски много ми харесва във фитнеса е че може да оформя тялото според желанията на човека,независимо дали иска да качва маса,сила,да отслабва или просто за здраве.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    toq pa .. ne se jiveelo
    q se stegni
    oshte malko shte kajesh che i bez basket ne se jivee ?

еми фитнеса е много полезен не е яко особено да си 100 кг сланина а не мускулна маса НАЛИ!!

Craig David-Walking Away

Мега фен
    Град
    Utopia..
    еми фитнеса е много полезен не е яко особено да си 100 кг сланина а не мускулна маса НАЛИ!!
    ne e qko i da si maloumen NALI !!

Супер фен
    За фитнеса съм

Fitnesa e mn gotino ne6to za tva spor nqma!Toi e ne6to kato na4in na jivot,ama spored mene ako ne si gotov da produlgi6 ne trqbva da go po4va6,za6toto poznavam hora deto kato sa se otkazali ot fitnesa sa ka4ili dvoino ot tva deto sa go svalili!Ama se pak sum 100% za fitnesa
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga ne si 4uvstval!!! Blero-Sexy moves NAI QKATA PESNI4KA

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    без почивка обаче ! от 5 месеца-сериозно ... преди товаааа беше несериозна работа по веднъж в седмицата.... а като не тренирам се чувствам ужасно

най-напред, на 17 години съм и определено съм ЗА финтеса... успя да измести футбола без който не можех и сега ако пропусна тренировка в залата се чувствам много чупено... занимавам се активно с фитнес от 5 месеца горе долу, като строго спазвам режим за тренировките и храната която приемам.. за момента не приемам добавки...
    преди да започна с фитнеса се занимавах главно с футбол, като преди това съм тренирал и други спортове ( лека атлетика, баскетбол, волейбол ) бях 69кг, изчистен при височина от 180см
    сега след 5 месеца съм 82кг при височина от 182см, наистина има разлика и се чувствам перфектно.. надявам се живот и здраве да продължя да си блъскам

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от totev
    най-напред, на 17 години съм и определено съм ЗА финтеса... успя да измести футбола без който не можех и сега ако пропусна тренировка в залата се чувствам много чупено... занимавам се активно с фитнес от 5 месеца горе долу, като строго спазвам режим за тренировките и храната която приемам.. за момента не приемам добавки...
    преди да започна с фитнеса се занимавах главно с футбол, като преди това съм тренирал и други спортове ( лека атлетика, баскетбол, волейбол ) бях 69кг, изчистен при височина от 180см
    сега след 5 месеца съм 82кг при височина от 182см, наистина има разлика и се чувствам перфектно.. надявам се живот и здраве да продължя да си блъскам
    na k*ra si mi
    sled 2 meseca kato ti omruzne she pochnesh da trenirash karate
    ela posle pak da se pohvalish

na k*ra si mi
    sled 2 meseca kato ti omruzne she pochnesh da trenirash karate
    ela posle pak da se pohvalish
    ей,малоумник, какъв ти е проблема на тебе ?! това е форум бе.. нали за това е темата.. всеки да сподели за опита си във фитнеса, да попита, да се похвали... комплексарче скъсано... само такива простотии ли са ти в устата ???
    мога да ти се смея цял живот на акъла и простотията...
    п.с. не искам да използвам груби думи и да развалям темата, ама заради такива откъсани хора като тебе така става... а ако тва ми го кажеш в очите да видиш кво ще стане тогава..... лесно е да се псува по форума...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    това е форум бе..
    mi da .. forum e
    az spodelqm che si mi na k*ra che trenirash "fitnes"
    che si mnogo qk
    che spazvash dieti
    i che utre poradi lipsata na kakuvto i da e akul
    shte svalqsh oshte po-plitkoumnite ot teb kifli po ulicata s dumite : ei beibi , vij kuv muskul imam a ?!
    i ne mi govori za disciplina
    ako beshe takuv shteshe da si produljish s purviq sport
    a ne vsqko chudo - za tri dena
    sled 3 meseca kato ti omruzne fitnesa shte se zapishesh figurno purzalqne ..

ми и аз съм За защо защото е хубаво от време на време да се раздвижваш малко

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

За фитнеса разбира се!!!
    Вече ходя редовно от 2 месеца и съм много доволна
    Поддържа ми тонуса...оформя се по-хубава фигура
    Въобще чувствам се много по-добре!!!

Град
    In The Heart of Darkness
    Аз пък не хода- никога не съм стъпвала там, но като се гледам къв съм мързел едва ли и скоро ще стъпя!
    С една приятелка мислехме да ходим от февруари но май нищо няма да стане.
    Cold was my soul
    Untold was the pain
    I faced when you left me...

mi da .. forum e
    az spodelqm che si mi na k*ra che trenirash "fitnes"
    che si mnogo qk
    che spazvash dieti
    i che utre poradi lipsata na kakuvto i da e akul
    shte svalqsh oshte po-plitkoumnite ot teb kifli po ulicata s dumite : ei beibi , vij kuv muskul imam a ?!
    i ne mi govori za disciplina
    ako beshe takuv shteshe da si produljish s purviq sport
    a ne vsqko chudo - za tri dena
    sled 3 meseca kato ti omruzne fitnesa shte se zapishesh figurno purzalqne ..
    кеф ми прай да ти чета глупостите... честно
    случайно да си забелязал подписа ми ?
    Как стигна до великия си извод със свалянетона "po-plitkoumnite ot men kifli" ?!?!? хахахах ей, гашльо, нито ме познаваш, нито нищо за да ми приказваш за дисциплина и т.н.
    и каква е тая мания у тебе да започвам да се занимавам с друг спорт тва не мога да ти го разбера... всяко чудо за 3 дни ми вика яхяххяхаха ...
    можеш да си споделяш "na k*ra" както ти се изразяваш.. умник

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Obichame se s Mirka ..

Mirka = mIRC
    ei momche , izlezni ot tvoqta staq .. tva da si vluben v chata e dosta trevojeshto neshto

P.S.
    umnik sum nai-malkoto , zashtoto celta v jivota mi ne e da se "napompam" i da mi stigne rukata 40 cm .. ima mnogo po-vajni neshta,
    no te sa za drugi niva na evoluciqta
    ti si hodi na fitnes budi qk i edin den shte vidish che ne si napravil nishto polezno i sushtestveno
    no togava shte e prekaleno kusno , zashtoto muskulite , koito ti trqbvat za da napravish neshto shte budat grozno uvisnali

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Определено съм ЗА!
    Защо? ...защото развива тялото, защото е полезен и т.н.
    За съжаление нямам време, иначе щях да ходя.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си