^ hahaha toq brumze e ebati hitreca
i az sum za pluvaneto ,alpinizma, motokrosa , rally-to , formula 1 ... mnogo golqm fen sum razbirash li , qko im se kefq , au-au ..
amaa .. nqmam vreme i ne praktikuvam nishto![]()
![]()
А по темата.. МН ясно, че съм за, ходя от 2 години,но тази нямам мн време! Мн е яко ,но понякога като ходя сама все още ме гледат странно ()
az sam "ZA".Za6toto 4rez fitnesa tqloto se stqga i se natrupva golqma muskulna masa,no mislq 4e mi e rano o6te za fitnes za6toto"6te si ovredq organizma"![]()
Първоначално написано от GLeZoRanA
Кой го каза
![]()
Хаха нищо няма да си увредиш ако не пиеш забранени препарати.Първоначално написано от nCuXaPaa
Първоначално написано от Fena
това са хранителни добавки
Мхм аз с1м на 14 години и ходя на фитнес вече.. 5-6 месеца преди месец почнах да взимам нек1ф протеин на "Musashi" ии почна да има ефект.Ии в1проса ми е.. верно ли е тфа горе к1дето го пише в поста на Lucifer..Първоначално написано от [Lucifer
There aren't beSt friendS.. !
ако си на 14 и ходиш на фитнес и се блъскаш с протеини и химия си загазил![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Ако си на 14 години и ползваш химия е зле.Но какъв е проблемът с протеина, това е просто една качествена храна. Няма мазнини и се произвежда от мляко, яйца или от двете.
[quote="lamzzzercho"]без фитнес не се живее обаче е важно да не почвате от сувсем малки за да не си овредите организма[/quoGRE6NO MISLI6 az po4nah ot mn malak s pomo6ta na ba6ta si i sam dosta postigna i se gordeq!
![]()
Eto tava e nai-vajnoto po4nete ot po-malki da trenirate NO zadaljitelno s nqkoi fitnes instruktor,ba6ta ti ili koito se zanimava i go vle4e fitnesa ne pravete uprajneniq bez da znaete kak se pravqt![]()
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
Здравейте,
понеже не съм особено заинтригуван от футбол, баскетбол и други, реших да си запълня времето с фитнес...и за сега съм наистина доволен, вече ходя от няколко месеца, но днес в училище ми казаха да зимам протеин, после един друг му каза, че е по-добре креатин...Та въпроса ми е следния: Какво да взимам, което да не уврежда организма ми (без химий..ест)
И на първата страница прочетох, че не било хубаво като си малък...има ли някакъв проблем, че съм на 14, малък ли съм за фитнес? Очаквам отговори.![]()
Здравей,
Ами аз лично тренирам от 2, 3 години и съм много доволен, да пиеш протеин в умерени количества, нужни за тялото ти да има какво да гори докато тренираш не е опасно, въпроса е да не се прекалява.
Можеш да си вземеш протеин с по висок процент и креатин за начало.
Пии протеина 20 мин. преди тренировка, също така пии и преди да легнеш, а креатина го взимай преди и след тренировка веднага и яж нещо сладко с него за да се усвой по добре.
Аз си купувам от този сайт http://www.iako.net - Американски протеини, креатин и има и добри амино киселини, евтини са доста и ти ги доставят след ден.
Успех,
1001010011001010110100101001010
Fitnesa za cql jivot daj boje.
Никой не може да ти даде това,което аз мога да ти обещая.
mn qsno 4e ste sam za fitnesa-do jivot
Никой не може да ти даде това,което аз мога да ти обещая.
И аз съм също за фитнеса.Полезно е според мене
Смехът е слънцето, което пропъжда зимата от лицето на човек !!!
аз преди месец реших да отслабвам...и съответно ЗА фитнеса съм...не мисля че има нещо лошо във фитнеса само дето може да е малко опасно с по-големи тежести...
за гръбнак, за кръст там...(мен ме е страх да дигам големи тежести сега от начало щото имам изкривяване...)
Здравейте!
Ще започна с това, че съм младо момче, като всички други свои авери заинтригувано от визия си. Като всички вас и аз подкрепям фитнеса, тренирам от около 3 месеца. Проблемът ми е, че съм слабичък и мисля че нямам какво да превърна в мускули, а се храня редовно и въпреки това не качвам кг. Въпросът ми е какви хранителни продукти трябва да консумирам за да спомогна развитието на мускулите си??? И ако може някой да ми обясни как да протече една моя тренировка(с какво да започна, с какво да завършаосновните неща)за да съм сиг че тренирам правилно. Мерси предварително!!!
![]()
What goes around, comes around...
Забравих да кажа, че не ходя на зала с инструктори или нещо подобно, просто си имам стая с уреди![]()
първо реши какво ще упражняваш преди да почнеш ...примерноПървоначално написано от OxJIuy`6oxJIuy
едната тренировка да ти е:гърди и бицепс
втората:гръб и трицепс
третата:трапец и...уф кво беше с трапец...не мога да се сетя...мисля че беше гръб пак
от всичките мускули натоварвай гърба най-много защото е голям мускул...не не прекалено!!! получават се контузий някои от които могат да са фатални...и щом казваш че у вас имаш с кво да вдигаш значи си запознат кой мускул с кое се прави![]()
ако има друго питай :Р
Значи аз съм си ги разпределил тка:Пон-гръб,бицепс ; Вт-гърди,трицепс ; Ср ми е почивка и Четв и Пет са ми равни съответно на Пон и Вт...Понякога добавям и бедра...
Мн ще съм благодарен ако ми кажеш как да се храня правилно без хран.добавки(щото е тъпо да тренирам усилено и в същото време да замазвам пейзажа с неправилно хранене)?!![]()
ъъъъ...объркваш ги
прави упражненията така както аз ти казах
с гърди прави бицепс
с гръб прави трицепс
за яденето...ами...недей да пазиш няква стриктна диета ами яж често обаче недей да ядеш много мазнотий от рода на пържени картофи, чипс, снаксове и т.н. ...яж шоколад ама не многояж месо каквото и да е най-вече пилешко яж ориз яж картофи(варени) яж салати ама недей да смесваш салата+месо+картофи...прави салата+месо и салата+картофи
яж пиле с ориз и много много много много плодове...тва се мъча да правя аз
![]()
за упражненията за краката не мога да ти кажа защото до тях още не съм стигнал![]()
аз почнах да тренирам преди 1 месец и оня ден паднах на пътеката за бягане и си натъртих много лошо ръката...нещо не била смазана както трябва и лентата "прескачала"![]()
питай за друго :Р
ау-у, съжелявам![]()
аз ткова си нямам(пътека). А лошо ли е, че не съм ги съчетал както ти каза???