.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 99

Тема: фитнес

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Ем вместо да кесиш тука можеше да си направиш една тренировка

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ^ hahaha toq brumze e ebati hitreca
    i az sum za pluvaneto ,alpinizma, motokrosa , rally-to , formula 1 ... mnogo golqm fen sum razbirash li , qko im se kefq , au-au ..

amaa .. nqmam vreme i ne praktikuvam nishto

А по темата.. МН ясно, че съм за, ходя от 2 години,но тази нямам мн време! Мн е яко ,но понякога като ходя сама все още ме гледат странно ( )

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от sledko_f>93

А по темата.. МН ясно, че съм за, ходя от 2 години,но тази нямам мн време! Мн е яко ,но понякога като ходя сама все още ме гледат странно ( )
    Нормално

Град
    Търговище
    az sam "ZA".Za6toto 4rez fitnesa tqloto se stqga i se natrupva golqma muskulna masa,no mislq 4e mi e rano o6te za fitnes za6toto"6te si ovredq organizma"

Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA

Кой го каза

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от nCuXaPaa
    az sam "ZA".Za6toto 4rez fitnesa tqloto se stqga i se natrupva golqma muskulna masa,no mislq 4e mi e rano o6te za fitnes za6toto"6te si ovredq organizma"
    Хаха нищо няма да си увредиш ако не пиеш забранени препарати.

Цитирай Първоначално написано от Fena
    Цитирай Първоначално написано от nCuXaPaa
    Хаха нищо няма да си увредиш ако не пиеш забранени препарати.

това са хранителни добавки

-Ю кан спийк инглиш ??
    -Уат ?!

Click che mamata si e ebalo

Half Beast Half Men

Fuck Like A Beast

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от DoPye
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA

Кой го каза
    Аз го казах ! Защо някъв проблем ли видя ?

Цитирай Първоначално написано от [Lucifer
    ]
    Цитирай Първоначално написано от lamzzzercho
    без фитнес не се живее обаче е важно да не почвате от сувсем малки за да не си овредите организма
    taka e
    Мхм аз с1м на 14 години и ходя на фитнес вече.. 5-6 месеца преди месец почнах да взимам нек1ф протеин на "Musashi" ии почна да има ефект.Ии в1проса ми е.. верно ли е тфа горе к1дето го пише в поста на Lucifer..
    There aren't beSt friendS.. !

ако си на 14 и ходиш на фитнес и се блъскаш с протеини и химия си загазил
    системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил

Ако си на 14 години и ползваш химия е зле. Но какъв е проблемът с протеина, това е просто една качествена храна. Няма мазнини и се произвежда от мляко, яйца или от двете.

[quote="lamzzzercho"]без фитнес не се живее обаче е важно да не почвате от сувсем малки за да не си овредите организма [/quoGRE6NO MISLI6 az po4nah ot mn malak s pomo6ta na ba6ta si i sam dosta postigna i se gordeq!

Eto tava e nai-vajnoto po4nete ot po-malki da trenirate NO zadaljitelno s nqkoi fitnes instruktor,ba6ta ti ili koito se zanimava i go vle4e fitnesa ne pravete uprajneniq bez da znaete kak se pravqt
    YOU CANT SEE ME!!!

Здравейте,
    понеже не съм особено заинтригуван от футбол, баскетбол и други, реших да си запълня времето с фитнес...и за сега съм наистина доволен, вече ходя от няколко месеца, но днес в училище ми казаха да зимам протеин, после един друг му каза, че е по-добре креатин...Та въпроса ми е следния: Какво да взимам, което да не уврежда организма ми (без химий..ест)

И на първата страница прочетох, че не било хубаво като си малък...има ли някакъв проблем, че съм на 14, малък ли съм за фитнес? Очаквам отговори.

Здравей,

Ами аз лично тренирам от 2, 3 години и съм много доволен, да пиеш протеин в умерени количества, нужни за тялото ти да има какво да гори докато тренираш не е опасно, въпроса е да не се прекалява.

Можеш да си вземеш протеин с по висок процент и креатин за начало.

Пии протеина 20 мин. преди тренировка, също така пии и преди да легнеш, а креатина го взимай преди и след тренировка веднага и яж нещо сладко с него за да се усвой по добре.

Аз си купувам от този сайт http://www.iako.net - Американски протеини, креатин и има и добри амино киселини, евтини са доста и ти ги доставят след ден.

Успех,
    1001010011001010110100101001010

Fitnesa za cql jivot daj boje.
    Никой не може да ти даде това,което аз мога да ти обещая.

mn qsno 4e ste sam za fitnesa-do jivot
    Никой не може да ти даде това,което аз мога да ти обещая.

И аз съм също за фитнеса.Полезно е според мене
    Смехът е слънцето, което пропъжда зимата от лицето на човек !!!

Град
    нямам си на представа...
    аз преди месец реших да отслабвам... и съответно ЗА фитнеса съм...не мисля че има нещо лошо във фитнеса само дето може да е малко опасно с по-големи тежести... за гръбнак, за кръст там...(мен ме е страх да дигам големи тежести сега от начало щото имам изкривяване...)

Здравейте!
    Ще започна с това, че съм младо момче, като всички други свои авери заинтригувано от визия си. Като всички вас и аз подкрепям фитнеса, тренирам от около 3 месеца. Проблемът ми е, че съм слабичък и мисля че нямам какво да превърна в мускули, а се храня редовно и въпреки това не качвам кг. Въпросът ми е какви хранителни продукти трябва да консумирам за да спомогна развитието на мускулите си??? И ако може някой да ми обясни как да протече една моя тренировка(с какво да започна, с какво да завърша основните неща)за да съм сиг че тренирам правилно. Мерси предварително!!!
    What goes around, comes around...

Забравих да кажа, че не ходя на зала с инструктори или нещо подобно, просто си имам стая с уреди

Град
    нямам си на представа...
    Цитирай Първоначално написано от OxJIuy`6oxJIuy
    Здравейте!
    Ще започна с това, че съм младо момче, като всички други свои авери заинтригувано от визия си. Като всички вас и аз подкрепям фитнеса, тренирам от около 3 месеца. Проблемът ми е, че съм слабичък и мисля че нямам какво да превърна в мускули, а се храня редовно и въпреки това не качвам кг. Въпросът ми е какви хранителни продукти трябва да консумирам за да спомогна развитието на мускулите си??? И ако може някой да ми обясни как да протече една моя тренировка(с какво да започна, с какво да завърша основните неща)за да съм сиг че тренирам правилно. Мерси предварително!!!
    първо реши какво ще упражняваш преди да почнеш ...примерно
    едната тренировка да ти е:гърди и бицепс
    втората:гръб и трицепс
    третата:трапец и...уф кво беше с трапец...не мога да се сетя...мисля че беше гръб пак

от всичките мускули натоварвай гърба най-много защото е голям мускул...не не прекалено!!! получават се контузий някои от които могат да са фатални...и щом казваш че у вас имаш с кво да вдигаш значи си запознат кой мускул с кое се прави

ако има друго питай :Р

Значи аз съм си ги разпределил тка:Пон-гръб,бицепс ; Вт-гърди,трицепс ; Ср ми е почивка и Четв и Пет са ми равни съответно на Пон и Вт...Понякога добавям и бедра...
    Мн ще съм благодарен ако ми кажеш как да се храня правилно без хран.добавки(щото е тъпо да тренирам усилено и в същото време да замазвам пейзажа с неправилно хранене)?!

Град
    нямам си на представа...
    ъъъъ...объркваш ги

прави упражненията така както аз ти казах

с гърди прави бицепс
    с гръб прави трицепс

за яденето...ами...недей да пазиш няква стриктна диета ами яж често обаче недей да ядеш много мазнотий от рода на пържени картофи, чипс, снаксове и т.н. ...яж шоколад ама не много яж месо каквото и да е най-вече пилешко яж ориз яж картофи(варени) яж салати ама недей да смесваш салата+месо+картофи...прави салата+месо и салата+картофи яж пиле с ориз и много много много много плодове...тва се мъча да правя аз

за упражненията за краката не мога да ти кажа защото до тях още не съм стигнал

аз почнах да тренирам преди 1 месец и оня ден паднах на пътеката за бягане и си натъртих много лошо ръката...нещо не била смазана както трябва и лентата "прескачала"

питай за друго :Р

ау-у, съжелявам аз ткова си нямам(пътека). А лошо ли е, че не съм ги съчетал както ти каза???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си