не е фатално ама почни така както ти казах азпрограмата ми е препоръчана от един приятел дето от доста време се занимава с фитнес и сега ходим с него
(на фитнес!!
)
хаХа, малко се получи уловка ми се струваеми щом настояваш - тка да бъде
иначе от колко време ходите???(на фитнес)
![]()
What goes around, comes around...
нали ти казвам...от 1 месец ходя аз а той тренира от много отдавна...и на мен ми скимна да отслабвам сега
![]()
аха...ами ти предимно за отслабване ли ходиш???
най-вече за отслабване и релеф...по нататък почвам да помпам мускулите ама малко...нещъ да ставам някоя горила...
и аз съм против "горилите"...ходя за раздвижване,за кеф,за по стегнато тяло тка че да прилича на мъжкои повече сила...
Емии...фитнеса както и всяко друго нещо е хубав ако не се прекалява..
Хубаво е да си поддържаш формата ама честно казано ми се повръща като видя ония културистите![]()
just a kid۵
точно това казвам и аз!!!
колко за спорта ДА иначе ако се вманиячиш става много лошо и най-вече тъпо![]()
хааааааааааааааааааааааах аха ако ви се повръща вижте ЖЕНА културистка![]()
![]()
![]()
samo shte kaja:
100 vaprosa - 100 otgovora - 100 razbira4a![]()
nqma takova
Аз като видя жена културистка може и да се комплексирам, че нямам като нейното тяло, ама ми е гадно да я гледам...това, бате, жена ли е или мъж?!?! Не е нормално!Чудя се какво ли ги е накарало тези жени да се пречръщат в мъже???![]()
![]()
![]()
в залата дет ходя аз има изложени снимки и има една негърка чуеееееек...майкоооооооооо ооооооо тая да й се издрайфаш отгоре малко ше й е...
Искам да питам разбирачите на тема фитнес кое е по-добре: първо силовата част от тренировката и накрая малко аеробно натоварване или обратното, като основната цел е горене на мазнини?Благодаря предварително!!!
комбинирай ги като меназ също съм дебел. преди тренировката отиваш на уредите след тва отиваш да вдигаш
Аз така и правя. Проблема ми е, че ходя от нищо и никакъв месец и искам по-бързо нещо да стане...Трябва да сваля 3-4 килца ама при мене хич не става бързо... Ако ще да се съдера от коремни преси ми отслабват първо бузите и ръцете. Абе трагедия.
като тебе съмПървоначално написано от lioness
аз даже вместо да сваля съм качил 2 кила...
![]()
ХехеТо и аз качих като тебе 2-3... Нормално ли е това? Леко ме притеснява, въпреки че се чувствам по-добре като ходя на фитнес.
![]()
ами...ако сега почваш и си изпуснал 2-3 тренировки веднага се качва...така както направих аз щото си натъртих ръката...
ще ви кажа и на двамата че трябват яки тренировки за да отслабнете за отрицателно време...иначе е много по-добре преди тренировка да загрееш там било с колело,пътечка или нещо др за да не се контузиш нещо...апък като искаш да отслабваш може и накрая пак малко колело,пътечка...![]()
точно това правя и аз...обаче последния път не беше особено приятноПървоначално написано от OxJIuy`6oxJIuy
![]()
еми тогава продължавай в същия дух и...успех:P
Хей аз съм на 16 и мисля да започна фитнес. Можете ли (по-разбиращите) да ме насочите към някои добри зали..? Иначе естествено, че съм за - за всеки спорт съм ЗА , стига да не се прекалява
It's not the age that matters - it's the life in your years...
правилно мислиш с прекаляването ама не съм от Сф и не мога ти помогна за зала!!! сори
охлюв ти от къде беше?![]()