.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 99

Тема: фитнес

Град
    нямам си на представа...
    не е фатално ама почни така както ти казах аз програмата ми е препоръчана от един приятел дето от доста време се занимава с фитнес и сега ходим с него (на фитнес!! )

хаХа, малко се получи уловка ми се струва еми щом настояваш - тка да бъде иначе от колко време ходите???(на фитнес)
    What goes around, comes around...

Град
    нямам си на представа...
    нали ти казвам...от 1 месец ходя аз а той тренира от много отдавна...и на мен ми скимна да отслабвам сега

аха...ами ти предимно за отслабване ли ходиш???

Град
    нямам си на представа...
    най-вече за отслабване и релеф...по нататък почвам да помпам мускулите ама малко...нещъ да ставам някоя горила...

и аз съм против "горилите"...ходя за раздвижване,за кеф,за по стегнато тяло тка че да прилича на мъжко и повече сила...

Емии...фитнеса както и всяко друго нещо е хубав ако не се прекалява..
    Хубаво е да си поддържаш формата ама честно казано ми се повръща като видя ония културистите
    just a kid۵

точно това казвам и аз!!!

колко за спорта ДА иначе ако се вманиячиш става много лошо и най-вече тъпо

Град
    нямам си на представа...
    хааааааааааааааааааааааах аха ако ви се повръща вижте ЖЕНА културистка

samo shte kaja:
    100 vaprosa - 100 otgovora - 100 razbira4a
    nqma takova

Аз като видя жена културистка може и да се комплексирам, че нямам като нейното тяло, ама ми е гадно да я гледам...това, бате, жена ли е или мъж?!?! Не е нормално!Чудя се какво ли ги е накарало тези жени да се пречръщат в мъже???

Град
    нямам си на представа...
    в залата дет ходя аз има изложени снимки и има една негърка чуеееееек...майкоооооооооо ооооооо тая да й се издрайфаш отгоре малко ше й е...

съветче, моля

Искам да питам разбирачите на тема фитнес кое е по-добре: първо силовата част от тренировката и накрая малко аеробно натоварване или обратното, като основната цел е горене на мазнини? Благодаря предварително!!!

Град
    нямам си на представа...
    комбинирай ги като мен аз също съм дебел. преди тренировката отиваш на уредите след тва отиваш да вдигаш

Аз така и правя. Проблема ми е, че ходя от нищо и никакъв месец и искам по-бързо нещо да стане... Трябва да сваля 3-4 килца ама при мене хич не става бързо... Ако ще да се съдера от коремни преси ми отслабват първо бузите и ръцете. Абе трагедия.

Град
    нямам си на представа...
    Цитирай Първоначално написано от lioness
    Аз така и правя. Проблема ми е, че ходя от нищо и никакъв месец и искам по-бързо нещо да стане... Трябва да сваля 3-4 килца ама при мене хич не става бързо... Ако ще да се съдера от коремни преси ми отслабват първо бузите и ръцете. Абе трагедия.
    като тебе съм аз даже вместо да сваля съм качил 2 кила...

Хехе То и аз качих като тебе 2-3... Нормално ли е това? Леко ме притеснява, въпреки че се чувствам по-добре като ходя на фитнес.

Град
    нямам си на представа...
    ами...ако сега почваш и си изпуснал 2-3 тренировки веднага се качва...така както направих аз щото си натъртих ръката...

ще ви кажа и на двамата че трябват яки тренировки за да отслабнете за отрицателно време...иначе е много по-добре преди тренировка да загрееш там било с колело,пътечка или нещо др за да не се контузиш нещо...апък като искаш да отслабваш може и накрая пак малко колело,пътечка...

Град
    нямам си на представа...
    Цитирай Първоначално написано от OxJIuy`6oxJIuy
    ще ви кажа и на двамата че трябват яки тренировки за да отслабнете за отрицателно време...иначе е много по-добре преди тренировка да загрееш там било с колело,пътечка или нещо др за да не се контузиш нещо...апък като искаш да отслабваш може и накрая пак малко колело,пътечка...
    точно това правя и аз...обаче последния път не беше особено приятно

еми тогава продължавай в същия дух и...успех :P

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Хей аз съм на 16 и мисля да започна фитнес. Можете ли (по-разбиращите ) да ме насочите към някои добри зали..? Иначе естествено, че съм за - за всеки спорт съм ЗА , стига да не се прекалява
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

правилно мислиш с прекаляването ама не съм от Сф и не мога ти помогна за зала!!! сори

Град
    нямам си на представа...
    охлюв ти от къде беше?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си