еми бях и съм си от Разграда ти ???
What goes around, comes around...
малко по настрани...към Варна![]()
Мен не ме кефи фитнеса... плуването по ми харесва... Пък и аз си тренирам муай тай и ..тъй иначе лятото ходя на плуване ..
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
то също е много яко...и аз ей ся почвам![]()
плувците и те праят хубави тела...особено гръб!!!
ShannonLarkin -->кат доди лятото ше дода за по една биричка![]()
![]()
аз си прая сичко натурално-ник'ви добавки
имаше едно нещо дето се взима с храна ама кво беше![]()
охлюв, ела!ше те заведа у залата дет ходя аз
![]()
edin be6e napisal 4e a fitnesa da ne se po4va kato si maluk da ne si uvredi6 organizma ...az sum 9 klas o6te mi e rano ?
аз съм на същото мнение!!! никви добавки...за разтежа-и аз тка съм чувал че фитнеса го забавя ама аз не правя ткива упражнения които биха могли да го забавят(мисля че клековете със щанга са проблемни)...
ами я да ви питам-не ви ли харесва повече да излезете вечер,когато е хладно и спокойно да се понабирате,да правите кофички,лицеви опори,коремни преси и др отколкото да се забиете в нея зала през деня???според мен е по хубаво да си на въздух и мисля че по-бързо се развиват мускулите щото си свикваш с твоята тежест...вие как мислите??
Az sUm ,,Za,, 6toto Hem E ZaBavNo HeM PomPa6 Hem E i Polezno a Na Vsi4Ko oTgoRe PreZ vAkAnCiQtA kvO She PraIsh Ako gO nEmA FitNeSa ?![]()
Не става само с ЯДЕНЕ
Аз съм твърдо за фитнеса. Прекрасно е да развиеш потенциала на тялото си. Надявам се в скоро време мъжо да ми направи програма (тъй като е бил и фитнес инструктор и диетолог за жени). Той самият от години се занимава с фитнес, химии и разни такива работи.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
az sam ZA no imam problem s ka4vaneto na MM prez lqtoto.. sigurno 6toto mnogo se potq na trenirovki po kick box![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
opredeleno za, toq mesec go po4vam fitnesa 4e ne6to pokrai 6ibanoto kandidatstvane mn nervi i 6okolad mi doidoha i malko napulnqhot 4etvurtuk po4vam da hoda na 4erveno zname , kazaha mi 4e bil gotin tam fitnesa
palni gluposti sa tva.poznavam hora koito sa po4nali 3-4 klas i na 14 sa po 2 metra i s tela na manekeniПървоначално написано от Letqshtiq
az sum da za fitnesa-podurja6 figorata
за естествено. за мен фитнеса е най-добрия спорт.най-важното че развива мускулутурата и ти дава повече самочувствие можеш да си моделираш тялото както пожелаеш.той е като начин на живот.аз тренирам от около 7 месеца и вече не мога без него
Стаж-3 месеца
Височина 173см
Маса 74 кг
лег 1 x 90кг (0 чиитинг без помощ)
клек 1 x 100кг (0 чиитинг)
тяга 1 х 115кг (без фитили)
къдрав лост за бицепс 10х40кг
Ръка 39см (топло)
Гръб 109см
цикъл с креатин монохидрат+протеин+глутами н
Който не му харесват хр. добавки да го духа![]()
За. Това е хубав и полезен спорт.Аз по принцип се занимавам с други спортове ,но сега започнах и него да практикувам.
Аз съм на 100% за Дори и съм за Фитнесса Без Хапчета !!!! Иначе аз си дигам и ходя на фитнесс заради 2 неща 1-во не ставам Торба(Тюфлек) и 2-ро красиво е![]()
Fitness Forever
Фитнес.., плъуване.., ски.., байк..,гребане.., много саза спорта съм с 4-те палци
![]()
За естествено..![]()
първо полезно е да се спортува...
и второ аз определено имам нужда..хубу, че тръгнах..
is my religion