- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kakvi dupeta?
Mom4eta po kakvi formi na jenskite dupeta si padate? Po-ma6tabni i zakragleni ili mani4ki i tesni4ki,taka da se kaje? Stil Jennifer Lopes ili po-drebni4ki takiva? Koe vi vazbujda pove4e? Moeto mn mn si go haresvamizpaknali4ko takova golemi4ko e ne mnogo de ama e po-qsno otkroeno mm
Da ne se otklonqvam ot temata,ne idvam da se hvalq,a da vi pitam vie kvo haresvate.
Тесно е чудесно
2т. системно
ти кво написа темата за да се похвалищ къф задник имаш или ?
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
според теб защо иначеПървоначално написано от ninsy
![]()
Е немам думи така еПървоначално написано от FikyScHetOo
![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
подкрепям тез две момичета а иначе аз определено не искам момиче със задник 3 пъти колкото менеПървоначално написано от FikyScHetOo
голям майстор на голям тезгях работи![]()
ехааа аз ще напиша тема за боцките ми хахах
razgonena kvo da ti kajem, ne me kefi zadnika ti sa dovolna li si ?![]()
доколкото прочетох от поста на това момиче,не е пуснала темата за да се хвалиПървоначално написано от Kraken
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Хах евалата брат мноу радвашПървоначално написано от Seizure of Power
Подкрепям SoP напълно! More cushin' for the pushin'!![]()
![]()
Добре оформено, здрави бедра, достатъчно силни да раждат. Може дори и по-мекичко от това
Че аз какъвто съм слабичък, един път съм бил с една хилка кат' мен, изпонасиних си таза!
Е, не, че имам нещо против малките дупета. Както и при гърдите - по-добре прекалено малко, отколкото прекалено голямо. Макар "прекалено голямо" при мен (и колегата) да е дооста разтегливо понятие![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Големите, трябва да има за какво да се хванеш, нали![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Kakto vinagi v tozi forum nabludavam slednoto: kazva se ne6toi6e se,4e temata e za MOM4ETA,kazva vi se: kakvo po-qsno iskate : ''Da ne se otklonqvam ot temata,ne idvam da se hvalq,a da vi pitam vie kvo haresvate.'',no vie,momi4enca,re6avate da si pi6ete vapreki vsi4ko ednakvite komentari,bez smisal,zadadeni sa konkretni vaprosi,no ne,temata se zaebava... Mili momi4enca,ako se imate za mom4eta,pi6ete si,no pone OTGOVARQITE. Koga 6te se nau4ite da badete korektni???
Подкрепям ! =D> =D> =D> Много е вярно, че момичетата винаги се месят там където всъщност трябва да е тема УЖ само за момчета .............................Първоначално написано от razgonena
![]()
![]()
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Дупето на Кайли Миноуг \/ \
/
по закръглен и по изпъкнал , кат видя момиче с такъв задник и тъмни мисли ме опомрачават![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
skate-more zna4i pri vida na moq 6e sa pomra4i6 zlove6to :P
kakto da varti6 i da su4i6 ne moi6 nakara nqkoi da haresva takiva zadnici zakragleni4ki debeli4ki kat tvoq aaaaaaaa ujasssssssssssss![]()
сложи снимка и аз ще ти кажа дали ти е хубавоПървоначално написано от razgonena
![]()
абе незнам, мен това ме задоволява http://www.vbox7.com/play:09abd267![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
еми аз честно харесвам най-много такива по-малки дупенца, а когато са с ниска талия панталон...полудявам
гадно е като е голямо дупето, ама да не е и без хич
![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
razgonena takiva kato tvoeto sa Xtra![]()
Знам че темата е за момчета само , просто ми стана интересен начина по който уж случаино вмъкна за своето дупе . Почти успя да замаскираш , че е случайно о не нарочно![]()
![]()
![]()
явно...Първоначално написано от ninsy
![]()
2т. системно, бан по профил и ип.