.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Guest

Ако имате нужда от съвет, питайте!

Аз не съм тийн.... от известно време, може би и затова имам доста голям опит в секса. Не е срамно да попиташ, не е срамно да не знаеш, срамно е да не знаеш и да не искаш да знаеш.
    А да, уча медицина, и поназнайвам това онова и на тази тема.
    С радост бих го споделил и с вас ако ви е интересно.
    П.С.
    Поздравявам Ви за този форум. Мисля, че е важно да има такъв!

Guest
    Значи на 18 години съм и с приятеля ми правим секс.Всичко Ок използваме презеравиви обаче ми закъснява с няколко дена и взех че се притесних.Значи след като правихме секс единият път той свърши върху мен и пипна течността и чак след около 20-30 мин. ме пипна отдолу, тук мисля че няма опасност, защото живота на сперматозойдите в кислородна среда е много кратък.Другото което ме притеснява е, че свъри в устата ми, аз глътнах и 1-2минути след това ми бръкна в устата и след още няколко минути ме пипна отдолу. Как мислите има ли за какво да се притеснявам..

това искам да питам

lqlqqqqqqq
    Guest

saxcsac

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Значи на 18 години съм и с приятеля ми правим секс.Всичко Ок използваме презеравиви обаче ми закъснява с няколко дена и взех че се притесних.Значи след като правихме секс единият път той свърши върху мен и пипна течността и чак след около 20-30 мин. ме пипна отдолу, тук мисля че няма опасност, защото живота на сперматозойдите в кислородна среда е много кратък.Другото което ме притеснява е, че свъри в устата ми, аз глътнах и 1-2минути след това ми бръкна в устата и след още няколко минути ме пипна отдолу. Как мислите има ли за какво да се притеснявам..

това искам да питам
    spoko si4ko e ok nqma ot ko se pritesnqq6

Guest
    ПРЕДЛАГАМ ТЕМАТА ДА СЕ НАПРАВИ ВАЖНА!

Най-сетне една смислена тема в този форум! Моля модераторите да обърват внимание и да я издигнат като ВАЖНА

Guest
    Искам да накарам мускулите на вагината на приятелката ми да се свият,докато я чукам. Как да сторя това?

Guest
    ПРЕДЛАГАМ АВТОРА ДА СИ КУПИ ВИБРАТОР И ДА СИ ГО НАВРЕ В ГЪЗА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-ДЪЛБОКО!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Искам да накарам мускулите на вагината на приятелката ми да се свият,докато я чукам. Как да сторя това?
    Ръгни и го изведнъж и до край - дълбоко! Конвулсивно ще се свият мускулите при тази интервенция.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от quench
    ПРЕДЛАГАМ АВТОРА ДА СИ КУПИ ВИБРАТОР И ДА СИ ГО НАВРЕ В ГЪЗА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО-ДЪЛБОКО!
    Хайде хайде не се прави и други хора има дето са компетентни и то повече от теб.

Мега фен Аватара на quench
    Нямам нищо против,освен това,че мнението по-горе не е мое....

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Guest
    Цитирай Първоначално написано от quench
    Нямам нищо против,освен това,че мнението по-горе не е мое....

Яд те е че не си единствения олигофрен във форума ли бе?

Оф, спрете да се заяждате с quench бе, идиоти нещастни, намерете си някакво занимание вместо да спамите като невидели (100% някои от спамерите са регистрирани хора), а, дано да ви нахакат на всичките по един бан и форума да стане малко по-подреден и с по-малко спам.

Автора на темата си предложи услугите - да ви отговаря на въпросите, и половината "Гости" осрахте темата ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ!

Дано някое авторитетно лице (ака модератор/админ) се намеси.
    ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си