- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как мислите..
Значи на 18 години съм и с приятеля ми правим секс.Всичко Ок използваме презеравиви обаче ми закъснява с няколко дена и взех че се притесних.Значи след като правихме секс единият път той свърши върху мен и пипна течността и чак след около 20-30 мин. ме пипна отдолу, тук мисля че няма опасност, защото живота на сперматозойдите в кислородна среда е много кратък.Другото което ме притеснява е, че свъри в устата ми, аз глътнах и 1-2минути след това ми бръкна в устата и след още няколко минути ме пипна отдолу. Как мислите има ли за какво да се притеснявам..![]()
ами..мисля че няма от какво да се притесняваш
аз подкрепям малката сладурана и му кажи слеещия път да не ти праи такиа неща че ше земеш се разболееш от притесненияПървоначално написано от malka_sladuranka
Може да си бременна. Да не говорим, че вече е доказано, че и през стомашно-чревния тракт сперматозоидите могат да достигнат до яйцеклетката.
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“
не те ли е срам да задаваш такива въпроси на 18 години ?![]()
shto neshto sramno li imaПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Първоначално написано от Pingwin_rlz
дам..като се притесни човек какво ли не му идва в главата..
Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Бременна сиПървоначално написано от Анонимко
Спокойно, няма защо да се притесняваш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
мн трудно но възможно... въпреки това не мисля че трябва да се притесняваш.... само да отбележа че животът на сперматозоидите в кислородна среда продължава...до 1 час... така че внимавай следващия пътПървоначално написано от Анонимко
It's In The Air, We Raise Our Fists In
според мен няма защо да се притесняваш![]()
За хиляден път-от въздуха не се забременява!