- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- MN MU E GOLQM
S gadjeto mi ne sme pravili sex i mi e mn stranno kak onaq mu rabota/poneje sam q vijdala i e MN GOLQMA/ 6te vlezne v edna malka dup4ica kato moita?
![]()
emi 6tom moje bebe da izleze ot atq dup4ica si pravi smetka.![]()
e kolko puk tolkova mu e golqm?spokoino,kato se vzbudi6 i vlagali6teto ti se raz6irqva.parvite pati 6te boli,no posle 6te ti stane xubavo.spoko 6te vleze,nqma kade da otide![]()
Спокойно ще влезе. Влагалището може да се разширява, щом дете излиза от там. А ти се притесняваш за пениса му.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
klycni malka 4ast ot nego -nai-podhodq6tiq na4in pyk e da mu grizne6 glavi4kata![]()
мисленето не ти е силна страна, момичедано поне правиш хубави свирки, че с единия акъл си жива умрял
![]()
ти да не си си виждала дупката?Първоначално написано от Koi?
![]()
![]()
![]()
Огледалце, огледалце на стената..
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Nqma nevumojni ne6ta 6tom bebe izliza i edin penis li nemoje da vleze egati!Първоначално написано от Koi?
споко девойче ши влези няма де да ходище те боли ма ще трябва да потърпиш..... а и това е по добрия вариант щото големия може и малко да влиза ама малкия .... можеш само да са радваш
There's no holding me back,
I'm not driven by fear, I'm just driven by anger.
And you're under attack,
I'm just climbing up slowly, I'm the one and only, I...
ако знаеш какви неща могат да се поберат тамПървоначално написано от Koi?
не си ли гледала филми
![]()
AXAXAXAXAXAXA kva e taq tema we nemoi6 li se seti6 4e 6e vlezne celiq ko sa prai6 na umna![]()
Spx kolkoto i da se golqm vliza![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
С гаджето ми днес трябваше да правим секс и ето какво стана.Той ме лиза и вече бях доста възбудена и готова и после го вкара,но наистина много ме заболя и само му казвах да спира когато ме боли а мен ме болеше през цялото време.Вече незнам какво да правя всичко се провали и той дори неможа да свърши![]()
нищо втория път ще е по-добре![]()
na kolko si ?
Ами ако ще ти е за пръв път може и малко повече да те боли, но ти нещо хвалиш ли се?
Za purvi put shte mi e s tova gadje i nerazbrah za kakvo da se hvalq? P.S na 17 sum.
Ot kolko vreme ste zaedno (ako ne e taina razbira se) , 4e mi stana interesno sled kolko dylga vruzka preminavate na po sledvashtiq etap...