.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: MN MU E GOLQM

Koi?
    Guest

MN MU E GOLQM

S gadjeto mi ne sme pravili sex i mi e mn stranno kak onaq mu rabota/poneje sam q vijdala i e MN GOLQMA/ 6te vlezne v edna malka dup4ica kato moita?

Guest
    emi 6tom moje bebe da izleze ot atq dup4ica si pravi smetka.

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    e kolko puk tolkova mu e golqm?spokoino,kato se vzbudi6 i vlagali6teto ti se raz6irqva.parvite pati 6te boli,no posle 6te ti stane xubavo.spoko 6te vleze,nqma kade da otide

Спокойно ще влезе. Влагалището може да се разширява, щом дете излиза от там. А ти се притесняваш за пениса му.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

omagiosana
    Guest
    klycni malka 4ast ot nego -nai-podhodq6tiq na4in pyk e da mu grizne6 glavi4kata

Супер фен
    Град
    Мбабане
    мисленето не ти е силна страна, момиче дано поне правиш хубави свирки, че с единия акъл си жива умрял

Guest

Re: MN MU E GOLQM

Цитирай Първоначално написано от Koi?
    S gadjeto mi ne sme pravili sex i mi e mn stranno kak onaq mu rabota/poneje sam q vijdala i e MN GOLQMA/ 6te vlezne v edna malka dup4ica kato moita?
    ти да не си си виждала дупката?

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Огледалце, огледалце на стената..
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Фен
    Град
    c0фиR

Nqma nevumojni ne6ta 6tom bebe izliza i edin penis li nemoje da vleze egati!

Град
    Varna
    споко девойче ши влези няма де да ходи ще те боли ма ще трябва да потърпиш..... а и това е по добрия вариант щото големия може и малко да влиза ама малкия .... можеш само да са радваш
    There's no holding me back,
    I'm not driven by fear, I'm just driven by anger.
    And you're under attack,
    I'm just climbing up slowly, I'm the one and only, I...

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София

ако знаеш какви неща могат да се поберат там не си ли гледала филми

OMFG!!!
    Guest
    AXAXAXAXAXAXA kva e taq tema we nemoi6 li se seti6 4e 6e vlezne celiq ko sa prai6 na umna

Spx kolkoto i da se golqm vliza
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Koi?
    Guest
    С гаджето ми днес трябваше да правим секс и ето какво стана.Той ме лиза и вече бях доста възбудена и готова и после го вкара,но наистина много ме заболя и само му казвах да спира когато ме боли а мен ме болеше през цялото време.Вече незнам какво да правя всичко се провали и той дори неможа да свърши

Голям фен
    Град
    trqvna
    нищо втория път ще е по-добре

Guest
    na kolko si ?

Мега фен Аватара на koalka
    Ами ако ще ти е за пръв път може и малко повече да те боли, но ти нещо хвалиш ли се?

Guest
    Za purvi put shte mi e s tova gadje i nerazbrah za kakvo da se hvalq? P.S na 17 sum.

Guest
    Ot kolko vreme ste zaedno (ako ne e taina razbira se) , 4e mi stana interesno sled kolko dylga vruzka preminavate na po sledvashtiq etap ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си