.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Онзи звук

Катрина
    Guest

Онзи звук

Здрасти!
    Познат ли ви е онзи смешен звук, който се получава в разгара на страстите при поза, премирно, кучешката? Звучи като пръцкане А може ли някой да ми каже на какво се дължи и как мога да го предовратя /момиче съм/. 10х!

razgonena
    Guest
    Ot vazduha e i e normalno polu4ava se vakuum ne biva da te pritesnqva i priqtelqt ti da te razbere.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    За мен лично е като джвакане по-скоро. Може би защото момичето вече е доста влажно. Получава се и при лъжички, и при ездачка дори. Мръснишко е, да, ама какво да се прави - ако го искате бързо и страстно, така ще е. В началото е леко смущаващо, ама после започва да те възбужда допълнително.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    е чак да възбужда доплънително незнам, достатъчно съм близка с приятеля ми и все пак ми е доста некомфортно като се получи

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    е чак да възбужда доплънително незнам, достатъчно съм близка с приятеля ми и все пак ми е доста некомфортно като се получи
    Е, то си зависи и от хората. Предишната ми сериозна партньорка не беше кой знае колко разкрепостена и я беше срам от това. Но самото й притеснение беше толкова сладко и невинно, като на девственица, че ми идеше НЕ ЗНАМ КАКВО да направя! Много се възбуждам от такива неща - може това да ми се е отразило.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Град
    Санкт Петербург
    Нормално е, дори зависи от ситуацията може и да се посмеете
    А гаджето би трябвало да знае за какво става въпрос и да приема всичко нормално, освен ако не е дръвник (sorry, не искам да го засегна)
    May the Force be with you!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    дам..невинността възбужда голяма част от мъжете

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    дам..невинността възбужда голяма наст от мъжете
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    споко,абсолютно нормално е... е,ест е смущаващо,но няма какво да се прави...
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Re: Онзи звук

Цитирай Първоначално написано от Катрина
    Здрасти!
    Познат ли ви е онзи смешен звук, който се получава в разгара на страстите при поза, премирно, кучешката? Звучи като пръцкане А може ли някой да ми каже на какво се дължи и как мога да го предовратя /момиче съм/. 10х!
    Тва бойлера споко
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Супер фен
    Като ядете бобец така става...
    2т. системно

Nedei da pardi6-6te mu spadne

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    знааааам мн е смешно... в разгара си и изведнъж нещо ти изджвака ужас... ама се свиква...
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Супер фен
    Как бе няма по възбуждащо нещо от пърдяща путка ти луууууууууууууд ли си?
    2т. системно

Голям фен
    Град
    Бургас
    даам мн е смешен тоя звук.. вакум се получава и така става някой път
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    ot vazduxa se polu4ava tozi zvuk.ina4e i az se pritesnqvax parvite pati,no se svikva,6te6-ne6te6 !!!men ve4e ne me pritesnqva,za6toto kaot se 4uva tozi zvuk zna4i nie sme se razgore6tili dostai po4ti ne go zabelqzvam!!

bebity
    Guest
    vliza vuzduh v vaginata i posle kat izliza se poluchava toq zvuk men lichno mi stava mn smqh ama na priqtelq mi hich ne mu puka ma az si se hila sama

Фен
    Град
    v ku6ti
    Kofti trupka , slu4va se ama se i prejivqva,samnqvam se 4e v toq moment mn mu dreme
    Revnostta e stradanieto ot nevazmojnostta da obi4a6!!!

zvezdichka
    Guest
    Ou da mn go mrazq tozi zvuk ama kvo da se pravi.S moq aver sme tolkova gysti i vyobshte ne mi puka kakto v nachaloto, ama pak izpitvam malko diskomfort shot samiq zvuk mi e hiper gaden. A be vajnoto e che ot hubu stava taka...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Абе кофти е тоя звук наистина, ама се свиква

Голям фен Аватара на ultra
    Град
    В нас!
    Цитирай Първоначално написано от bebity
    vliza vuzduh v vaginata i posle kat izliza se poluchava toq zvuk men lichno mi stava mn smqh ama na priqtelq mi hich ne mu puka ma az si se hila sama

и при мен се получава същото,особено на задна.Понякога такива звуци докарвам,че съм падала на земята да се хиля...Хич не ми пука,моя знае за какво става въпрос,даже в повечето случаи се хили заедно с мен...Направо някой път имам чувството,че ми се пълни яко със въздух и ако се напъна ще му издухам оная работа от мен...
    Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???

o mn kofti kat se slu4i ama e normalno 4etoh nqkade 4e bilo za6toto popadal vuzduh i taka pri tova neprekusnato dvijenie na vutre na vun predizvikva tozi mn mn nepriqten zvuk ama kfo da se prai trqq da go turpite nqma dr na4in
    нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk

Guest

Re: Онзи звук

Цитирай Първоначално написано от Катрина
    Здрасти!
    дължи се на боба, лещата, зелето, ряпата, граха ... и още мнооооого други

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си