- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Онзи звук
Здрасти!
Познат ли ви е онзи смешен звук, който се получава в разгара на страстите при поза, премирно, кучешката? Звучи като пръцканеА може ли някой да ми каже на какво се дължи и как мога да го предовратя /момиче съм/. 10х!
Ot vazduha e i e normalno polu4ava se vakuum ne biva da te pritesnqva i priqtelqt ti da te razbere.
За мен лично е като джвакане по-скоро. Може би защото момичето вече е доста влажно. Получава се и при лъжички, и при ездачка дори. Мръснишко е, да, ама какво да се прави - ако го искате бързо и страстно, така ще е. В началото е леко смущаващо, ама после започва да те възбужда допълнително.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
е чак да възбужда доплънително незнам, достатъчно съм близка с приятеля ми и все пак ми е доста некомфортно като се получи![]()
Е, то си зависи и от хората. Предишната ми сериозна партньорка не беше кой знае колко разкрепостена и я беше срам от това. Но самото й притеснение беше толкова сладко и невинно, като на девственица, че ми идеше НЕ ЗНАМ КАКВО да направя! Много се възбуждам от такива неща - може това да ми се е отразило.Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Нормално е, дори зависи от ситуацията може и да се посмеете![]()
А гаджето би трябвало да знае за какво става въпрос и да приема всичко нормално, освен ако не е дръвник (sorry, не искам да го засегна)
May the Force be with you!
дам..невинността възбужда голяма част от мъжете![]()
Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Тва бойлера спокоПървоначално написано от Катрина
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Като ядете бобец така става...
2т. системно
Nedei da pardi6-6te mu spadne![]()
![]()
знааааам![]()
![]()
мн е смешно... в разгара си и изведнъж нещо ти изджвака
ужас... ама се свиква...
It's In The Air, We Raise Our Fists In
Как бе няма по възбуждащо нещо от пърдяща путка ти луууууууууууууд ли си?
2т. системно
даам мн е смешен тоя звук..вакум се получава и така става някой път
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
ot vazduxa se polu4ava tozi zvuk.ina4e i az se pritesnqvax parvite pati,no se svikva,6te6-ne6te6!!!men ve4e ne me pritesnqva,za6toto kaot se 4uva tozi zvuk zna4i nie sme se razgore6tili dostai po4ti ne go zabelqzvam!!
vliza vuzduh v vaginata i posle kat izliza se poluchava toq zvukmen lichno mi stava mn smqh ama na priqtelq mi hich ne mu puka ma az si se hila sama
![]()
![]()
![]()
![]()
Ou da mn go mrazq tozi zvuk ama kvo da se pravi.S moq aver sme tolkova gysti i vyobshte ne mi puka kakto v nachaloto, ama pak izpitvam malko diskomfort shot samiq zvuk mi e hiper gaden. A be vajnoto e che ot hubu stava taka...![]()
Абе кофти е тоя звук наистина, ама се свиква![]()
Първоначално написано от bebity
![]()
![]()
![]()
![]()
и при мен се получава същото,особено на задна.Понякога такива звуци докарвам,че съм падала на земята да се хиля...Хич не ми пука,моя знае за какво става въпрос,даже в повечето случаи се хили заедно с мен...Направо някой път имам чувството,че ми се пълни яко със въздух и ако се напъна ще му издухам оная работа от мен...![]()
![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
o mn kofti kat se slu4iama e normalno 4etoh nqkade 4e bilo za6toto popadal vuzduh i taka pri tova neprekusnato dvijenie na vutre na vun predizvikva tozi mn mn nepriqten zvuk ama kfo da se prai trqq da go turpite nqma dr na4in
![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
дължи се на боба, лещата, зелето, ряпата, граха ... и още мнооооого другиПървоначално написано от Катрина