.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 90 от общо 90
    Цитирай Първоначално написано от Мика Хакинен
    аз притежавам Пежо 206 и мога да ти кажа, че с тая кола съм изчукал повече пичоци, които просто в началото са обичали да се возят и като се качат става секса. Важно е колата да е нова, бърза и хубава, като моята
    Това е любимата ми марка

А по темата... Мисля, че определено наличието на хубава кола е голям +

Честито и успех!!! :P

ATAKABG
    Guest
    Да,ако не друго ще правиш по-голямо впечатление (атракшън) на мацките. Но ако разчиташ само на колата - нищо нема да стане.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ако са умни няма да ти вържат,защото не колата има значение,а това,какъв човек си...

спорет мен да но не се знае какви ще са те

Guest
    teq koi tarsqt gotini batkovci s qki koli i mn pari 6te ti se lepqt kato muxi na med.... aa teq koito obi4at,istinski cenqt 4oveka zaradi samiq nego gram vnimanie nqma da ti ob1rnat 100%

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    p.p. vsichki momicheta deto pishete tuka ste zabludeni lapeta na po 15-16 deto si mislqt che ima liubov i posle kato se usetqt che nqma pochvat da tyrsqt materqlnite raboti.

vypros na vreme e koga shte zagreete ama za tolkova vreme u toq forum zabelqzah che 90% ste typi lapenca drugite stavat

primer za hora sys zdravo mislene:

Amayo, assd (evala brat kaji im na lapetata che kolata pomaga) , Kulio Gangstera - zabelqzal sym che ot mnogo vreme se mychish da prosvetlish typite lapeta ama nqma da stane te si ostavat ogranicheni

are sq bqgaite da habite gumenkite po trotoarite dokato umnite momicheta se vozqt po kolite i ne zabravqite che e POLEZNO da se hodi pesha.
    ahahahahaha porasnete malko i shte otkriete toplata voda che batkoto sys kolata e po dobre ot liohmana deto hodi pesh i ti govori gluposti po cql den za liubovta i kolko te obicha
    Кво се хабиш - скии че едно си баба знае едно си баба бае.
    2т. системно

Шумахер
    Guest
    Само да се похваля, че наистина връзва. Вече я сефтосах и в тази насока

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Шумахер
    Само да се похваля, че наистина връзва. Вече я сефтосах и в тази насока
    е кажи ква марка е поне колата бре пич

Ако ще ти връзват само заради колата... омг

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ооооо мно мичета се връзват за колата маина ... лично аз една позната съм чувала да казва "нали има кола кво ме интересува" или тя на момчето " и аз искам да имаш мерцедес ама нямаш .." при което аз не пресъствам на второто а тям и разпраа някви супер тъпи филмове дето ми се повръща като ся слушам !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Еми ще се интересуват тези които им пука само за материалното
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    Амии... ако си грозен гнусник... и пари да ти висят от джобовете... пак няма да те огрее
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Честита нова придобивка
    Иначе се надявам, че въпросът е бъзик, тъй като в противен случай е под достойнството ми на жена да отговоря на него.
    ti nqmash dostoinstvo ma pa4a

Guest
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Цитирай Първоначално написано от Мика Хакинен
    аз притежавам Пежо 206 и мога да ти кажа, че с тая кола съм изчукал повече пичоци, които просто в началото са обичали да се возят и като се качат става секса. Важно е колата да е нова, бърза и хубава, като моята
    Това е любимата ми марка

А по темата... Мисля, че определено наличието на хубава кола е голям +

Честито и успех!!! :P
    Ето една курва да си признае най-сетне!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си