- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- С хубава кола ще ми връзват ли повече жени?
Да,ако не друго ще правиш по-голямо впечатление (атракшън) на мацките. Но ако разчиташ само на колата - нищо нема да стане.![]()
ако са умни няма да ти вържат,защото не колата има значение,а това,какъв човек си...
спорет мен да но не се знае какви ще са те![]()
teq koi tarsqt gotini batkovci s qki koli i mn pari 6te ti se lepqt kato muxi na med.... aa teq koito obi4at,istinski cenqt 4oveka zaradi samiq nego gram vnimanie nqma da ti ob1rnat 100%
Кво се хабиш - скии че едно си баба знае едно си баба бае.Първоначално написано от Анонимко
2т. системно
Само да се похваля, че наистина връзва. Вече я сефтосах и в тази насока![]()
е кажи ква марка е поне колата бре пичПървоначално написано от Шумахер
![]()
Ако ще ти връзват само заради колата... омг
ооооо мно мичета се връзват за колата маина ... лично аз една позната съм чувала да казва "нали има кола кво ме интересува" или тя на момчето " и аз искам да имаш мерцедес ама нямаш .." при което аз не пресъствам на второто а тям и разпраа някви супер тъпи филмове дето ми се повръща като ся слушам !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Еми ще се интересуват тези които им пука само за материалното
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Амии... ако си грозен гнусник... и пари да ти висят от джобовете... пак няма да те огрее![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
ti nqmash dostoinstvo ma pa4aПървоначално написано от Barbie
![]()
Ето една курва да си признае най-сетне!Първоначално написано от готина мацка