.
Затворена тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria

Otnostno postinor duo

Pih Postinor duo predi 8 dni i o6te ne mi e do6lo Po princip kolko dni sled kato se pie trqbav da ti doide?? Pi6ete plss!!!

Guest
    mi do nqkolko dni , da ne ti e bilo skoro ovylaciqta , smisal kogato e stanala belqta

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    emiii skoro be6e i mai togava stana ama ne sma sigurna

Guest
    yf mili4ka nqma da te pla6a , dano prosto navreme da si go pila , smisal do 1-6 4asa nqkude za da moje da ne e stanalo belqta , am ako iska6 si kupi test i 6te razbere6

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Е то на листовката пише че трябва да ти дойде както си му е реда, може с малко закъснение или по-рано.Но интересно, че на всички които знам че са го пили им идва максимум до една седмица след като са пили хапчетата.

При всеки е различно, най-добре си направи тест.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    10x na vsi4ki!!Utre 6te si napravq test dano da e otricatelen

fhjkl

na men ne mi zakasnq izob6to.daje si mi goide na datata.a az mislq 4e e redno da si napravi6 test .taka ti 6te si po spokoina.dano da ne e stanala belqta \/ \/ \/ \/ \/
    badete takiva kakvito ste.

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    To na men po princip utre trqa mi doide.Ama sa pritesnih 6ot minaha ve4e 12 dni ot kakto pih postinor i ne mi idva.Napraih si test i e otricatelen .

kkkk

tova e normalno da ti zakasnee.to si pi6e.ili 6te ti zakasnee ili 6te ti doide po rano.e ako iska6 si napravi o6te edin test.ama nqma smisal.
    badete takiva kakvito ste.

Guest
    Преди повече от седмица ми се наложи да пия Постинор Дуо. Пих го на 65 час след гафа. По принцип 4 дни след като го пих ми предстоеше и редовния цикъл, но вече цяла седмица ми закъснява. Правин онзи ден тест, но беше отрицателен. Дайте ми съвет

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    ГОДИНИ?

килограми?

друг път употреба на постинор?

други хормонални препарати?

статуса на цикъла в момента на инцидента?

други лекарства след инцидента?

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Е то на листовката пише че трябва да ти дойде както си му е реда, може с малко закъснение или по-рано.Но интересно, че на всички които знам че са го пили им идва максимум до една седмица след като са пили хапчетата.
    da az go pih na 12.01,cikulut mi be6e svur6il na 10.01,dnes e 17.01 i mi doide, TOVA NORMALNO LI E!? PLS kajete mi!

mira__
    Guest

za postinor duo

imam edin vapros?
    zna4i moq slu4ai e sledniq:sled kato onq den prvaihme seks s priqtelq mi prezervativa se skasa , no vednaga sled tova mi doide...trqbva li da piq postinor duo v takav slu4ai , no minaliq mesec pak pih sa6toto ako piq 6te mi navredi li po nqkakav na4in???????????????molq otgovorete miii plssss

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Темата е стара, а последната гостенка може да намери отговор на въпроса си тук:http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=101659
    Тази тема се заключва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си