- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Listen to your heart
Винаги ли трябва да слушаме сърцето си...?... А ако от това боли?
Roxette--Listen To Your Heart.mp3
Въпреки,че боли сърцето никога не лъже и трябва да го слушаме!
listen to your heart when it's calling for you ...
Еми и според мен трябва да слушаме сърцето си, а не разума си.Не винаги, но...
От време на време трябва да се вслушваме и в разума, защото не винаги сърцето е право...
Still a baby ...
аз имам габа версията която се пее
don`t listen to your heart
аз слушам само генгста шит![]()
Всичко това - само на теория. Когато дойде моментът да правиш избор или да вземеш решение си проличава какъв тип човек си в действителност - по-прагматичен или по-емоционален. Тази година се изправих пред няколко много важни за мен решения и въпреки че смятах, че имам идеален контрол над чувствата си и съм сравнително практична, се оказа, че всъщност съм доста емоционална...и за добро или за лошо се доверявам повече на сърцето отколкото на акъла си. Рядко е въпрос на личен избор - въпрос на характер е.
Сърцето винаги знае най-добре.
Ужаст!Първоначално написано от Seizure of Power
аз гледам да си слушам разума през повечето време и до сега не ме е подвеждал![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
не винаги трябва да се доверяваме на сърцето, защото често то ни подвежда! принципно е като любовта - тя е сляпа! и сърцето когато обича е сляпо!
затова винаги е добре да се допитваме и до разума и да съчетаваме двете неща![]()
Трябва да се вслушваме и в сърцето и в разума и да преценяваме кое е по - добре.
Според мен е добре да се вслушваме и в разума от време на време...![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
ако човекът ти отвръща с любов и те цени, винаги ще слушаш сърцето си...
mmm liubimata mi grupaПървоначално написано от AzzZZzzz
![]()
mi moje bi ne vinagi,trqbva i malko razum da ima.
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia