.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: m-tel???

......
    Guest

m-tel???

sry ako temata ne e za tuka no ne znaeh kude da q napi6a.na4i skoro ot prima minah na dogovor i maika mi e poiskala da pra6tat vseki mesec bezplatna razpiska.ta vuprosa mi e v tazi bezplatna razpiska osven nomerata na koito si zvunql i kolko vreme si govoril kakvo drugo pi6e? pi6e li i smsite kum koi nomera sa pra6tani ii sudurjanieto na smsite? i kato zvuni6 a ne ti vdignat ili samo klipva6 tva pi6e li go v razpiskata ili samo kato ima osu6testven razgovor?

mersi predvaritelno.nadqvam se nqkoi ot vas da znae i da mi pomogre

Мега фен Аватара на koalka
    Не пише номерата, на които ти си звъняла.Пише, че си пращала смс-и, но в никакъв случай не пише съдържанието им.

Фен
    Град
    middle_of_nowhere
    мдааам, и съдържанието не смс-ите пише,че даже ако си на възраст 11-50 години записват разговора и после го пишат черно на бяло на разписката,Всичко си пише всичкоо...
    Истината ще излезе наяве МУАХАХАХАХ
    не ве спох, майка ти нищо не може да разбере
    world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)

......
    Guest
    na4i nomerata s koito sum govorila 6te gi pi6e s sigurnost i kolko secundi sum govorila pone taka sa kazali na maika mi.no ne razbrah za sms-ite dali samo broq na izpratenite sms-i 6te pi6e ili i nomerata kum koito sa pra6tani.

i pls nqkoi ako znae da mi kaje i bez buzici

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Цитирай Първоначално написано от ......
    na4i nomerata s koito sum govorila 6te gi pi6e s sigurnost i kolko secundi sum govorila pone taka sa kazali na maika mi.no ne razbrah za sms-ite dali samo broq na izpratenite sms-i 6te pi6e ili i nomerata kum koito sa pra6tani.

i pls nqkoi ako znae da mi kaje i bez buzici
    Номера към който са пратени СМС-те го пише
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

......
    Guest
    dobre a klipvaniqta vpisvat li se? ii sigurni li ste 4e nomerata kum koito se pra6tat sms-i se vpisvat?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Относно смс-ите - да, сигурна съм(поне аз )И аз получавам такава разписка и се вписва към кой номер е пратен смс-а и кога, а относно клипванията - не се вписват, ако не са ти вдигнали
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си