.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    1User
    Guest

Малко проблемче..

Здравейте!Искам да ви попитам защо като мастурбирам и немога да свърша изцяло..след като свърша като минат 2-3 минути и исхвърлям още сперма.Когато сам под душа и се къпя ако тогава мастурбирам и свърша след това осештам една много гадна остра болка.От какво може да ми се е получило това???МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ!!!

na kolko si?

1User
    Guest
    На 15г.

nqkolko fr sa mi kazvali 4e i tqh gi boli no glavi4kata...nz qvno e normalno drugite da kajat

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Болката може да е, защото мастурбираш от скоро и прекалено опъваш кожичката, която държи главичката покрита. Или просто лъскаш неправилно ( )

Нормално е да ти изтича малко сперма и след мастурбацията. Това е, защото не цялата се изхвърля при еякулацията, а остава и по каналчето (логично, нали?) Затова, дори и идеално да го забършеш и после да си го сложиш в бельото, пак после ще мирише на зайци ^_^ Ако това те притеснява, мастурбирай точно преди да се изкъпеш.

yuHku, това е друго. Той ти говори за една болка в тестисите, която - да, ужасна е. Все едно много яко са те сритали.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си