.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Сънищата

Hybrid View

Guest

Сънищата

според вас те какво зна4ат? Възможно ли е да има6 врузка(да се свърже6) с някой друг 4рез сънищата? и т.н.
    Какво мислите?

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Това е невъзможно.
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Ммне. Сънищата са свързани единствено и само с мозъка ни.
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

az пък се си мисля 4е има нещо свързано с другите и не е само психиката. Нз. Ауе никой нз със сигорност.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми честно казано не ми се вярва.Или поне аз не вярвам в тези неща.то си има там едни книжки, където ти казват какво означават сънищата ти, някакви съновници май бяха, ама за мене са си глупости.

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    По принцип сънищата доста често отразяват действителността, в която живеем и от части бъдещето ни, но не мисля, че трябва до такава степен да се опитваме да ги разгадаем. Аз дори знам, че не е много хубаво да се опитваш да разбереш съня си и да си мислиш какво ли ще ти се случи.

Цитирай Първоначално написано от Sladkata_Nansi
    По принцип сънищата доста често отразяват действителността, в която живеем и от части бъдещето ни, но не мисля, че трябва до такава степен да се опитваме да ги разгадаем. Аз дори знам, че не е много хубаво да се опитваш да разбереш съня си и да си мислиш какво ли ще ти се случи.
    ма там са мн сме6ни. :Д
    пи6е 4е ако сунува6 4е се смее6 6е пла4е6 иобратното и сякакви измишлйотини. То по тази логика аз само трябва да пла4а и още малко в истерия да изпадна

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    аз знам за сънищата, че са отражение на нашите желания и мисли, макар да не сме сигурни и да отричаме, всичко, което сънуваме е на подсъзнателно ниво... така че, ако сънувате как ви изнасилва мечка... внимавайте много като ходите по горите
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Guest
    Цитирай Първоначално написано от atanakata
    аз знам за сънищата, че са отражение на нашите желания и мисли, макар да не сме сигурни и да отричаме, всичко, което сънуваме е на подсъзнателно ниво... така че, ако сънувате как ви изнасилва мечка... внимавайте много като ходите по горите

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Сънищата са свързани с нещата,които искаме подсъзнателно (не онези неща,за които повечето ще си помислят :P ) Да се свържеш с някого чрез сън честно казано ми се вижда абсурдно,но знам ли... всичко се очаква... сънищата са отражение също и на миналото,настоящето и бъдещето
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy

Re: Сънищата

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    според вас те какво зна4ат? Възможно ли е да има6 врузка(да се свърже6) с някой друг 4рез сънищата? и т.н.
    Какво мислите?
    мисляя,че сънищата са отражение на емоциите,които са ни обземали през деня..иначе смятам,че тълкуването на сънища е пълна глупост..
    хм..миии може и да е възможно да се свързваме с някой,но едва ли ще го разберем..прекалено сложно е за човешкия мозък да си обясни нещо такова..ако го има..
    това ме подсеща за мисълта на 1 философ (името му ми излезе от главата ) - "Дали пък не живеем истинския си живот докато сънуваме" хм..
    get off.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Сънищата

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Възможно ли е да има6 врузка(да се свърже6) с някой друг 4рез сънищата? и т.н.
    Какво мислите?
    Според мен не е възможно.

Сънищата са си сънища, сложни за разбиране, както и да ги погледнеш . По-скоро трябва да си зададен въпросте...защо сънуваме? Защо понякога те ни показват бъдещето? Какъв е смисълът им?

ако щете ми вярвайте имало е сънища, които след известно врмеме са ставали реалност. е така сънувам си нещо и след тва става същото.

а като стана дума за сънища много препоръчвам този филм

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от NiKOLAN
    ако щете ми вярвайте имало е сънища, които след известно врмеме са ставали реалност. е така сънувам си нещо и след тва става същото....[/img]
    И на мен ми се е случвало и съм оставал мега изненадан.

Град
    v frizera
    Сега и аз ще си кажа . Такам малко са хората който биха ми повярвали ... Вярвам ,че в съня си може да се свържеш с някой ... Защото съм го правила и то с моя съученик (който почина де ) , начин за да се разбере дали е той е да му зададете въпрос ! Има и съзнателно сънуване което пък е мн яко . Знаеш ,че сънуваш и си правиш кфот искаш или се оставяш на течението . По сънищата може да се гадае . Има разни съновници , но не мися ,че в тях пише истината . За всеки човек различно . На мен ми се збъдват сънищата , става същото което съм санувала - само някой път .

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Angel_of_fate
    Сега и аз ще си кажа . Такам малко са хората който биха ми повярвали ... Вярвам ,че в съня си може да се свържеш с някой ... Защото съм го правила и то с моя съученик (който почина де ) , начин за да се разбере дали е той е да му зададете въпрос ! Има и съзнателно сънуване което пък е мн яко . Знаеш ,че сънуваш и си правиш кфот искаш или се оставяш на течението . По сънищата може да се гадае . Има разни съновници , но не мися ,че в тях пише истината . За всеки човек различно . На мен ми се збъдват сънищата , става същото което съм санувала - само някой път .
    Виж, за свръзване с мъртъвци съм съгласен. Преди години, член на семейстовото ми имаше такова преживяване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си