- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сънищата
според вас те какво зна4ат? Възможно ли е да има6 врузка(да се свърже6) с някой друг 4рез сънищата? и т.н.
Какво мислите?
Това е невъзможно.
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
az пък се си мисля 4е има нещо свързано с другите и не е само психиката. Нз. Ауе никой нз със сигорност.![]()
Еми честно казано не ми се вярва.Или поне аз не вярвам в тези неща.то си има там едни книжки, където ти казват какво означават сънищата ти, някакви съновници май бяха, ама за мене са си глупости.
По принцип сънищата доста често отразяват действителността, в която живеем и от части бъдещето ни, но не мисля, че трябва до такава степен да се опитваме да ги разгадаем. Аз дори знам, че не е много хубаво да се опитваш да разбереш съня си и да си мислиш какво ли ще ти се случи.![]()
ма там са мн сме6ни. :ДПървоначално написано от Sladkata_Nansi
пи6е 4е ако сунува6 4е се смее6 6е пла4е6 иобратното и сякакви измишлйотини. То по тази логика аз само трябва да пла4а и още малко в истерия да изпадна![]()
аз знам за сънищата, че са отражение на нашите желания и мисли, макар да не сме сигурни и да отричаме, всичко, което сънуваме е на подсъзнателно ниво... така че, ако сънувате как ви изнасилва мечка... внимавайте много като ходите по горите![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
Първоначално написано от atanakata
![]()
![]()
![]()
Сънищата са свързани с нещата,които искаме подсъзнателно (не онези неща,за които повечето ще си помислят :P ) Да се свържеш с някого чрез сън честно казано ми се вижда абсурдно,но знам ли... всичко се очаква... сънищата са отражение също и на миналото,настоящето и бъдещето![]()
мисляя,че сънищата са отражение на емоциите,които са ни обземали през деня..иначе смятам,че тълкуването на сънища е пълна глупост..Първоначално написано от Анонимко
хм..миии може и да е възможно да се свързваме с някой,но едва ли ще го разберем..прекалено сложно е за човешкия мозък да си обясни нещо такова..ако го има..
това ме подсеща за мисълта на 1 философ (името му ми излезе от главата) - "Дали пък не живеем истинския си живот докато сънуваме" хм..
get off.
Според мен не е възможно.Първоначално написано от Анонимко
Сънищата са си сънища, сложни за разбиране, както и да ги погледнеш. По-скоро трябва да си зададен въпросте...защо сънуваме? Защо понякога те ни показват бъдещето? Какъв е смисълът им?
![]()
ако щете ми вярвайте имало е сънища, които след известно врмеме са ставали реалност. е така сънувам си нещо и след тва става същото.
а като стана дума за сънища много препоръчвам този филм
![]()
И на мен ми се е случвало и съм оставал мега изненадан.Първоначално написано от NiKOLAN
![]()
![]()
Сега и аз ще си кажа. Такам малко са хората който биха ми повярвали ... Вярвам ,че в съня си може да се свържеш с някой ... Защото съм го правила
и то с моя съученик (който почина де ) , начин за да се разбере дали е той е да му зададете въпрос ! Има и съзнателно сънуване което пък е мн яко . Знаеш ,че сънуваш и си правиш кфот искаш или се оставяш на течението . По сънищата може да се гадае . Има разни съновници , но не мися ,че в тях пише истината . За всеки човек различно . На мен ми се збъдват сънищата , става същото което съм санувала - само някой път .
Виж, за свръзване с мъртъвци съм съгласен. Преди години, член на семейстовото ми имаше такова преживяване.Първоначално написано от Angel_of_fate
![]()