.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: проблем

Guest

проблем

Не мога да танцувам - като дъска съм, а когато почна да танцувам просто правя разни некординирани движения с рацете и се получава много смешно...бихте ли ми помогнали да се науча

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Момче ли си,момиче ли си?

Мега фен Аватара на koalka
    Ми запиши се на танци.Предполагам това ще помогне.

Guest
    Момче съм. На танци не ми се записва ... искам просто като отида на някъде с приятели да мога да си танцувам, но нещо не се получава.

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Re: проблем

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не мога да танцувам - като дъска съм, а когато почна да танцувам просто правя разни некординирани движения с рацете и се получава много смешно...бихте ли ми помогнали да се науча
    начи първо тая тема не е за тука ама кат ще да е......
    тва си е проблем наистина смотано е да не можеш да танцуваш, аз го нямамам тоя проблем то трябва да ти идва от вутре неможе да каи ше танцувам и аиде готов си гледаи клипове запиши се на курсове сичко може да се напраи........
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Боже,щом си момче какво ти пука,момчетата нямат нещо определено,по което да се определи дали могат или не могат да танцуват,даже фактът че танцуваш си е похвален,много момчета не обичат да го правят.А иначе я ми кажи кой ти каза че не можеш да танцуваш или че си смешен?Или ти си си го втълпил в главата,както става много често.

Момче съм. На танци не ми се записва ... искам просто като отида на някъде с приятели да мога да си танцувам, но нещо не се получава.
    Ами упражнявай се в къщи най-добре и с времето ще придобиеш умения. Така никой няма да те гледа, а като отидеш да танцуваш някъде ще си машина.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    кво ти дреме е аз кат си пийна ми е през чура, мога ли, не мога ли
    мятам са кат метла и толкоз

Guest
    Може и аз да съм си го втълпил, но е факт, че правя разни некординирани движения с ръцете и краката.
    А за клиповете - кажете някой клип, където да се показват някакви момчетата да танцуват...аз гледах над 20 клипа (чалга и денс) и то само момичетата танцуват навсякъде, момчетата все на маса някъде и правят рази движения пак с ръцете...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами упражнявай се в къщи най-добре и с времето ще придобиеш умения. Така никой няма да те гледа, а като отидеш да танцуваш някъде ще си машина.
    Ами как ... то не ми идва от вътре... трябва да видя някъде как се танцува и да се понауча

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами как ... то не ми идва от вътре... трябва да видя някъде как се танцува и да се понауча
    Не е задължително да ти идва отвътре.Просто се упражнявай.Не танцувай по определен стреотип, а както на теб ти харесва.И трябва по-малко да ти пука как танцуваш, а да се забавляваш.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    2 неща ти трябват...да можеш да пиеш и да държиш в погото
    К'ви танци повече? За другото се притеснявай като си на състезание по танци. Там ще те гледат и оценяват...а попринцип..еми к'во лошо? Най-много да си център на внимание..повечето това искате

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    2 неща ти трябват...да можеш да пиеш и да държиш в погото
    К'ви танци повече? За другото се притеснявай като си на състезание по танци. Там ще те гледат и оценяват...а попринцип..еми к'во лошо? Най-много да си център на внимание..повечето това искате
    Погото му е майката !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си