- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- HELP MOMI4ETA
na4i ot skoro zabelqzah 4e sa mi izlqzni nqkvi pyp4ici na dupeto i mnogo se draznq(kato na malko bebe)6toto ne stoi gladko.Vypreki 4e sa adski sitni i nezabelijimi,no iskam da gi mahna.Znaite li nqkav krem ili ne6to takova.Mislih si zema pudra za bebeta![]()
![]()
![]()
къпи се по-често![]()
KVO 6te SE UBIJDA ME LI ?Monmi4et oiska syvet ako stava vypros i na men mi izlqzaha predi pyp4ici ama se mahnaha zatova 4e spoko milaПървоначално написано от sexy_small_lady
![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Не е от къпането.Ами отиди на козметик и го питай.Няма нищо срамно.Първоначално написано от sexy_small_lady
Hyahyahyahyahya em vzemi si pudra za bebeta za6to neAz predi dori misleh da si vzema bebe6ki 6ampoan i losion za tqlo (az o6te s1m si bebe de) nani nani gugu
![]()
Първоначално написано от sweet_bubka
Нежелая никой да обиждам,просто ако има по-добра хигиена може би няма да ги има![]()
дяволси си права :PПървоначално написано от sexy_small_lady
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
Podobri li4nata si higiena i sled kapane se maji s mlqko,krem ili losion za tqlo
Туй пък с къпането е голяма глупост според мен,защото по тая логика пъпките по лицето(акнето)се появява ако не се миеш.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
mnogo si pravaПървоначално написано от reason
ama na kaji im na tqh
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Има един скъпичък крем с точно такава функция, казва се Penaten, опитай се да го намериш в аптечната мрежа.![]()
бе кво да им казваме.нека си живеят в заблуда!Първоначално написано от sweet_bubka
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Пробвай преди да ходиш на козметици и на такива опитай с крем "Здраве" помага определено
a az pak imam edna golama na dupeto.smisal ne e big ama se zabelqzva i me drazni.miq se.a za tvoite pupki.mislq 4e 6te se mahnat.
badete takiva kakvito ste.
това душицо....не е от некапане и аз имам от време на време такива пупчици ама се капя всеки ден за разлика от някои селянки които ми се капят само в неделя...Първоначално написано от sexy_small_lady
aKo sI lEsEn nE sI mI iNtErEsEn zAtOvA bUdI kAtO mEn nEdOsTuPeN!