.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: HELP MOMI4ETA

SeXy^KukLa
    Guest

HELP MOMI4ETA

na4i ot skoro zabelqzah 4e sa mi izlqzni nqkvi pyp4ici na dupeto i mnogo se draznq(kato na malko bebe)6toto ne stoi gladko.Vypreki 4e sa adski sitni i nezabelijimi,no iskam da gi mahna.Znaite li nqkav krem ili ne6to takova.Mislih si zema pudra za bebeta

Guest
    къпи се по-често

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    къпи се по-често
    KVO 6te SE UBIJDA ME LI ?Monmi4et oiska syvet ako stava vypros i na men mi izlqzaha predi pyp4ici ama se mahnaha zatova 4e spoko mila
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Мега фен Аватара на koalka
    къпи се по-често
    Не е от къпането.Ами отиди на козметик и го питай.Няма нищо срамно.

Супер фен
    Hyahyahyahyahya em vzemi si pudra za bebeta za6to ne Az predi dori misleh da si vzema bebe6ki 6ampoan i losion za tqlo (az o6te s1m si bebe de) nani nani gugu

Мажи го с кремче Здраве, мисля, че би трябвало да помогне...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sweet_bubka
    къпи се по-често
    KVO 6te SE UBIJDA ME LI ?Monmi4et oiska syvet ako stava vypros i na men mi izlqzaha predi pyp4ici ama se mahnaha zatova 4e spoko mila

Нежелая никой да обиждам,просто ако има по-добра хигиена може би няма да ги има

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    къпи се по-често

Нежелая никой да обиждам,просто ако има по-добра хигиена може би няма да ги има
    дяволси си права :P
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

abe kak tva 6te e ot kypaneto!???sigurna sam 4e momi4eto si se kype redovno!a i az se kypa prez den no predi i az imah pup4ici po zadnite 4asti...prosto moje bi e ot puberteta ili e alergi4na kym ne6to kato naprimer izkustvenite tykani!
    az ti predlagam da ide6 ili na kozmetik ili na dermatolog!

Повече от фен
    Podobri li4nata si higiena i sled kapane se maji s mlqko,krem ili losion za tqlo

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Туй пък с къпането е голяма глупост според мен,защото по тая логика пъпките по лицето(акнето)се появява ако не се миеш.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от reason
    Туй пък с къпането е голяма глупост според мен,защото по тая логика пъпките по лицето(акнето)се появява ако не се миеш.
    mnogo si prava ama na kaji im na tqh
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Guest
    Има един скъпичък крем с точно такава функция, казва се Penaten, опитай се да го намериш в аптечната мрежа.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от reason
    mnogo si prava ama na kaji im na tqh
    бе кво да им казваме.нека си живеят в заблуда!
    Let The BEAT Control Your Body

Guest
    Пробвай преди да ходиш на козметици и на такива опитай с крем "Здраве" помага определено

fgjfhj

a az pak imam edna golama na dupeto.smisal ne e big ama se zabelqzva i me drazni.miq se.a za tvoite pupki.mislq 4e 6te se mahnat.
    badete takiva kakvito ste.

къпи се по-често
    това душицо....не е от некапане и аз имам от време на време такива пупчици ама се капя всеки ден за разлика от някои селянки които ми се капят само в неделя...
    aKo sI lEsEn nE sI mI iNtErEsEn zAtOvA bUdI kAtO mEn nEdOsTuPeN!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си