Цитирай Първоначално написано от Queen_Victorya
Какви сте ми забавниии...хахахаха.Към авторката на темата:Мила не пожелавай на никого да му се случва да има вируси Всички сме имали!Знаем че могат да хапят лошо,а могат и да не хапят толкоз лошо.Ако НОД-а е тооооооолкова сложен за малките ви сладки мозъчета викнете някой на който му разбира шишарката и ще го оправи.Макар че честно казано и брат ми който е на 11 знае как да махне вирус Бррр браво специалистите много ме забавлявате.Един троянски кон чудо гооооолямо.Няма да започне троянската война спокойно.Аз лично антивирусен софтуер не ползвам вече от година.Аз си ги отглеждам Развъждам си докато не ми писне и после само слагам един диск в си ди рома (онова там на кутията на компютъра дето натискаш едно копче и то се отваря и там се слага диска-просто разяснявам )Та там точно слагам един диск на който е записан версия ХР профешънъл и давам boot from CD и всички вируси изчезвааааат!Но тва даже е по-сложно от НОД-чето така че вервам че темата ще стане 725427865 страници докато ти обясня как се прави и ти го и схванеш.Тъй че недей много да нападаш.Не е ти толкоз умна главицата.Човека просто искаше да ти помогне ти взе та го нападна.И аз на негово място бих казала че са ви кухи гълъбарниците.Дрънкат като цинкови кофи! Поне сте забавни отдавна не ми беше ставало толкова смешно
Kato e iskal da pomogne za6to ne go e napravil a zapo4na da obijda "priatelia ti e idiot".Moje bi prosto e iskal da ni predizvika, za6toto dokolkoto az vidiah s ni6to ne pomogna.Qvno i toi tolkova mu razbira!!!