- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Analen sex
Praveh okolo 20 pyti anelen sex s moq priqtel i ne mi haresvat posledicite ot nego i se 4udeh dali e vyzmojno s te4enie na vremeto hylkatami da se vyztanovi?Vse edno e nepokytvana?Ako e vyzmojno sled kolko vreme se vyztanovqva??![]()
Ахахах, "хълката"!Еми предполагам може,ама при положение, че не ти е харесало защо не спряла още на третия път например?
що, ся да не се насираш ?![]()
Колко широка искаш да е ?
Е, ако продължиш, едно е сигурно - ще стане още по-зле! Затова е по-добре да спреш отсега.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
da spri 6tom ne iska6.ve4e ne moje6 da vurne6 vremeto.moje i da se opravi.
ami po-6iroka e i po strydo se izhojdam
Тука си ме разцепиПървоначално написано от Анонимко
![]()
SUS SIGURNOST NE SI MOMI4E!!!!!!!!Първоначално написано от 4ude6tata
На "клоаката" тиПървоначално написано от 4ude6tata
![]()
![]()
![]()
има два мускулни пръстена, които задържат тва изходящото кафявото ху де Лайното. Те са вътрешен и външен! Вътрешния се регулира подсъзнателно а външния можеш да го регулираш сама, тва е ясно. Тези мускули никога няма да се върнат в първоначалното си състояние освен с операция! Защо ли? Представи си че устата ти е много малка и можеш да пъхнеш в нея само клечка за зъби, но искаш да я разсшериш и пъхаш последователно, клечка за кибрит, морков, после супена лъжица докато стигнеш до патладжан. Какво става с устата ти? Става като на жаба. И кога се връща в началното си състояние? Никога...
E poznahte 4e sym mom4e no ne sym izvraten.Prosto otna4alo dokato se samozadovolqvah si pyhah po edin pryst otzad po-kysno i po-golemi ne6ta i dokato se usyznaq stana belqta pyk iskam da me zvemat v kazarma i sega si bluskam glavata![]()
hXAAHAXAHHXAXHAXA BAHTI SHIBANIQ PEDAL MAINA XHHXAAX
Първоначално написано от Анонимко
искаш да идеш в казармата та да те ебат отзад![]()
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
обади се
аз бих те цъкнал и без да си ходил в казармата
![]()
Много, ама много сладък батко !
hahahhahahha nal si go prail s "priqtelq ti" hahhaha iska6 da idi6 oficera li da ta ebe![]()
![]()
![]()