.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    obarkano
    Guest

kolko e lo6o sam da ne znae6 kakvo iska6 ;(

zdraveite,eto go i moqt problem: skasah predi vreme s gadjeto si koeto e ot dr grad mn blizo do moq(15km)za6toto razbrah 4e e pisal sms na biv6ata si v koito pi6e:"obi4am te no ne kazvai na nikoi" mn me zabolq i mu se obadih,no toi nqma6e smelost da govori s men sled tova mi pisa sms v koito pi6e6e sbogom i taka natatak,no sled 2 4asa mi napisa 4e iska da se sdobrim,no taka i o6te ne e stanalo,kaza 4e tozi sms e bil maitap,no az ne vqrvam s tova maitap ne stava ei taka.Minaha nqkolko dni sled kato skasahme prez koito az ne mu zvanqh ne mu pi6eh i toi zapo4na da mi klipva sled koeto doide nova godina.Az bqh pri 1 negov fr no nego go nqma6e,po edno vreme toi doide no vikana priqtelqt si sled koeto az popitah dali e kazal ne6to za men,a toi mi kaza 4e e imalo 6ans da se sdobrim no gadjeto mi ne e imalo smelost da govori s men, na men mi stana mn gadno i me hvana cqla ve4er golqm sduh,sled kato se pribrah az mu napisah sms za da mu 4estitq novata godina a toi me popita kak taka sam se setila za nego...na drugiq den az se moleh da go vidq(tai kato bah v negoviq grad na nova god)no taka i ne go vidqh sled slu4kata v priqte li mi pomislih 4e nikoga nqma da se sdobrim no eto 4e na 1 mi napisa sms v koito me pita6e za6to kogato e kazal na priqtelq mi da izlqza az ne sam iskala a toi ne mi be6e kazal takova ne6to pisahme si sms i se razbrahme da se vidim za da se razberem i toi me popita dali 6te ima 2 6ans(ako zavise6e ot men nqma6e da kasame za6toto go obi4am no...) i taka edna sutrin az o6te spqh i polu4ih sms v koito pi6e6e:"oo taka li stana da govori6 nasam natam 4e sam bil tapanar i prostak ok togava 4ao " az sedqh kato tresnata ne sam govorila takiva ne6ta i mi varnah sms v koito pi6e6e 4e ne e iztina no toi mi kaza 4e bil v moq grad za da se zdobrim no ve4e nqma smisal 6tom sam mislila taks i az neznah kakvo da napravq i mu se obadih parvona4alno se darje6e mn studeno no posle obqsnih 4e ne e istina i 4e netrqbva da vqrva toi me popita za6to ne sam oti6la kogato me e viknal a az mu razkazah 4e ne sa mi predali i taka popitah i sega kakvo seld tova dali 6e govorim i toi kaza 4e 6te doide pak no si4ko mn se obarka govorih s priqtelq ni i toi kaza 4e ne me e vika az mu napisah sms i go popitah koi ot 2 laje no ne mi varna sega minaha 2 dni nito mi klipva nito mi pi6e a az nz kakvo da pravq moje bi se sardi no mi kaza 4e 6te doie dr den za da govorim nz kakvo da pravq dali 6te bade gre6ka ako mu s eobadq no mu pisah sms a vmesto az da se sardq 4e e pisal na biv6ata si sega toi se sardi i to za ne6to koeto ne e istina molqvi pomognete mi kajete mi kakvo da napravq [-o< [-o< [-o<

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен това момче не е свястно и не е точно.Не мисля, че има смисъл да си губиш времето с такъв.Не стига, че заради него сте скъсали, а и има някакви претенции, че го наричаш тъпанар.Ти не си го нарекла, но не е ли такъв?

И според мен не си струва да тичаш след някой, който не заслужава. Не сте от един град и едва ли се виждате много често, нe знаеш какво прави като не е с теб, а щом е писал и такива SMS-и на предишната си приятелка...
    Still a baby ...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    при положение, че е писал на бившата си, че още има чувства към нея, как може изобщо и да си помисляш пак да се съберете? за мен това е унизително и пълна загуба на време...
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Да ама не, той не си заслужава и според мен, а е толко гадно някой да се опитва да ви раздели, поне аз така разбирам цялата мешаница
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

ot avtora
    Guest
    molq vi daite mi savet za6toto 6te se pobarkam ve4e naistina sled tazi slu4ka(v temata) stanaha o6te mn ne6ta toi sprq da mi pi6e dori ne mi klipva az pomisih 4e se sardi i mu zvanna popitah go a toi kaza 4e nqma takova ne6to i 4e 6tql da mi napi6e sms koga da se vidim...sega minaha 3 i nqma nito sms nito klipvane ni6to zatova si pomislih 4e 6tom ne pi6e zna4i ne iska da se vijdame i ne klipva za da se setq 4e taka e re6il no togava za6to tolkova nastoqva6e da se sdobrim i za kakvo bqha vsi4koite drugi sms ima i drugo klipva mi 1 negov mn dobar priqtel a ne toi 4udq se za6t li molq vi daite i savet kakvo da pravq (znam 4e 6te kajete ostavi go ne si zaslujava ama az go obi4a i vapreki tova 4e me narani bih mu dala 2 6ans) molqvi daite savet [-o<

Spored mene ti trqbva da napravi6 edno ne6to:
    napi6i mu edin sms,4e ti ne si govorela ni6to lo6o za nego i 4e mai nqkoi se opitva da vi razdeli.Kaji mu,4e ako ne ti povqrva si e negov problem i 4e ti prosto nqma smisal da go l1je6.Nali taka?Ima li smisal da govori6 lo6o za nego i posle da mu se obajda6?Posle ne pravi ni6to dokato toi ne ti otgovori.A ako toi naistina ima 4ustva k1m teb 6te ste pak zaedno.
    Pojelavam ti uspeh mili4ka i b1di vnimatelna!
    {{{PAPI}}}
    Усмихни се,утре ще баде по зле!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си