- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- iskam da spodelq i ako moje savet4e
zdraveite,ne znam dali temata e za tuk,oba4e naistina imam nujda ot savet.istoriqta e takava:s moqta nai dobra priqtelka se zapoznahme s dve mom4eta,koito sa6to sa nai-dobri priqteli.ednoto mom4e q haresva,a az haresvam drugoto.dnes oba4e izleznahme na kafe i tq sama si razgovarq6e s tqh,kato se opitva6e da se pravi na golqma rabota i az dumata ne vzeh ot neq,a puk mnogo mi se iska6e da pogovorq s mom4eto,koeto mi e simpati4no.sega sqka6 nito edno ot dvete vaob6te ne me zabelqzva,a samo tq e centar na vnimanie(znam 4e vsqko momi4e iska da e nai_nai) i tova me drazni.utre mi vika pak da sme izlezneli s tqh.ako moje edno savet4e dali da izlezna i ako "da" kak da go zagovorq.blagodarq 4e mi otdelihte malko vreme![]()
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________
Еми тя предполагам е искала да впечетли момчето, което тя харесва.Говори приятелски с нея и й обясни ситуацията.Ако ти е приятелка ще те разбере.Пък и ти например, като си седите можеш да говориш с онова момче.Остави я да си говори, това не трябва да ти пречи.
Леле взе ми думите от устата,коалке,точмо това мислех да напиша...Първоначално написано от koalka
![]()
mersii i ako ima i drugi mneniq gi puskate![]()
![]()
FuCk Is GoOd,FuCk Is FuNny,A LoT Of PeOpLe FuCk FoR MoNeY.If YoU ThInK ThE FuCk Is FuNny,FuCk YoUrSeLf AnD KeEp YoUr MoNeY!!!______________________________________
А защо не излезеш на кафе само ти и момчето което ти допада?Така ще имате доста време и няма да се налага да се мъчиш да вземеш думата от приятелката ти, или пък ако се чувстваш неловко само с него можеш да опиташ както каза някой преди мен - да оставиш приятелката ти да говори с другото момче, а ти да говориш с това което те привлича. Good luck!
![]()
![]()
![]()
Still a baby ...
otnovo MERSIII.naistina sigurno bi mi bilo nelovko da izlezna samo s nego,no utre smqtam da se pootpusna i da pogovorq s nego![]()
noi ako ima o6te mneniq sa dobre do6liii![]()
питай я защо след като има намерение само тя да говори с тях и да те държи на страна, изобщо иска да те взима с неяда се надяваме, че ще се усети
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
abe skupa ti ne vijda6 li 4e ve4e vseki gleda sebe sine 4akai na horata da ti pomognat a po-skoro da te zakopaqt bilo to priateli i t.n
trqbva sama da se bori6 za celite si u
spex4e s mom4eto
Kato ste lesni ne ste interesni:PP
направи си един експериментследващия път не излизай с тях! ако другия път те поканят и настояват да дойдеш значи все пак не си останала толкова незабележима...
![]()
off,neznam,o6te se 4udq,sled malko 6te izlizat i neznam dali nqma da e po-dobre kakto kaza anito.sl da ne izlizam sega i da vidq dali 6te me potarsqt otnovo,ina4e puk mogat savsem da me zabravqt ako kazanoto ot neq e neuspe6no.
nqkoe savet4e,a i izvinqvaite ako sam bila malkjo dosadna![]()
![]()
Първоначално написано от ^`Viki`^
И аз съм на т'ва мнение!Действай докато не е станало късно!УСПЕХ!![]()
Sorry ako povtorq nqkoe mnenie, ama spored men e nai-dobre da kaje6 na tva mom4e 4e iskate da izlezete SAMO DVAMATA, taka nai-dobre moje da te opoznae, ina4e naistina ima risk da ne te zabeleji mnogo.Първоначално написано от bilqn4eto
Aide uspeh![]()
Sorry zabravih : ami sega si izlez spokoino, kvo gubbi6??? Ama gledai zadyljitelno da si uredi6 sre6ta na sameПървоначално написано от bilqn4eto
ami da,oba4e ne6to se obarka i sega nqma da izlizame,nai-veroqtno utre i mislq naistina da te poslu6am,pak mersiii
![]()
taka spored men priatelkata ti ima nujda ot terapia i mnogo vnimanie i pogovoris neia no s dobro ako ne te razbere postapi kakto poiska6.a za vaprosnoto mom4e bix ti predlojila da sedne6 do nego i da go zagovori6,pitai za nego za muzikata koito haresva za ob6ti interesi i takiva ne6ta taka nai lesno 6te razbere6 dali si podhojdate i dali si zaslujava.
Ми утре пък ти вземи думата и не я давай на приятелката си,да види как си се чувствала ти предния ден.Това определено трябва да и даде тема за размисъл.![]()
Просто се постарай да седнеш по-близко до момчето и завържи разговор,питай го каде учи,на кои дискотеки ходи .... общи работи.Ако и той те харесва разговорът ще потръгне от самосебе си![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
mersi,utre nqma da e,no moje bi v drugi den 6te izleznem i 6te sedna do nego,a dano se polu4i ne6to
.az si padam malko sramejlivka
,ama vse 6te mi hrumne kakvo da go popitam,kvoto stane. i pak misiii
![]()
ami macka,ne znan.moje bi nqma da e zle da izlezete samo dvamata,no v slu4ai 4e ne te e sram,a v sa65tnost do kolkoto razbrah e taka.tai 4e sedni do nego i pogovorete samo dvamata bez da obra6tate vnimanie na oniq(va6ite tam nai-dobri priqteli).offf nz,nqkjoi drug da kaje![]()
според мен в никакъв случай не трябва да прпускаш среща с момчето в момента..да,седни колкото се мове по-близко до него и по някакъв начин се опитай да го заговориш..задавай му,както си тече разговора,разни въпроси,за да не се получава неловкото мълчание..а и ,ако има нещо от негова страна,разговора наистина ,както каза някой преди мен,ще си потръгне от самосебе си.Ако ли пък не -да не ти пука..не е единствен все пак..успех
get off.