- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Когато той ме видя се надърви, дали е от мен?
h1 aLL...Искам да ви попитам нещо.Значи харесвам си едно момче ...... мноу яко ....... и мисля (не само аз) че чувствата са споделени.С него не се бяхме виждали мноу време иии...... когато той ме видя .....изведнъж .....му се надърви.Не знам от какво се е възбудил и ви моля да ми помогнете.Мойте приятелки казват че е от мене ..... обаче .... не знам >>>>HELP<<<<(искам да се извиня ако темата не е за тука обаче съм нова) и (10x предварително)
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
emi mnogo qsno,4e e ot tebe.ti kak misli6...Първоначално написано от little_sweet
![]()
от някой призрак е![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Qvno e ot tova,4e ti e vidql ta6acite![]()
![]()
И къф е смисала да пускаш тема за това не моа да те разбераЯвно е заради тебе.То близко до акъла ама...
[b]Look,if you had one shot and one opportunity to seize everything you ever wanted in one moment would you capture it or just let it slip?!
не бе може да е била дебелата чистачка за момичето![]()
![]()
Craig David-Walking Away
за-зад да се поправя
Craig David-Walking Away
ми питай го![]()
![]()
Разбира се,че може да е от теб![]()
Ако не си дебела, тъпа, грозна, с брадавица и с мустаци....от теб е, ма в това няма нищо лошо. Хах поне си сигурна,че наистина те харесва![]()
Другия път като се надърви му направи един дудук да не се дърви напразно човека...
Да нова за това имаш 300 мнения и си регистрирана от 2006 годинаПървоначално написано от little_sweet
![]()
ACϟDC
я погледни самата тема от коя година еПървоначално написано от FlashMX
От публикуването на темата до сега тоя пич сигурно бая се е дървил
Първоначално написано от CryForMe
хаха. btw напоследък изплуват много теми от дълбините (2006-2007) година...
ACϟDC
е много ясно че е от тебе хаха или освен ако си била с някое друго момиче да се е надървил от нея :П
LIVERPOOL FOREVER !!!
абе що се връща тая стара тема![]()
![]()
Руса кукличка
Омг баси тъпата тема... От мене ли е ?!?!?! FTW... няам думи немате ли си друга работа освен да пускате тъпи теми бе ...![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
не,от мен се надърви![]()
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
айде мацка кеф се ще правите гуши муши с тоя пич
![]()
Ебати тъпите теми![]()
![]()
Другия път ако искаш ни попитай, дали трябва да се поразходиш гола около него, за да докажеш на приятелките си, че му е станал заради тебе
![]()