.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28

Тема: moje li?

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    Естествено, че е възможно
    не ми е ясно ти къде се слагаш при положение, че никога не си късала с момче, защото още ходиш с първия си тъй че не можеш да дадеш обективно мнение, тъй като нямаш опит в това
    Говоря, защото съм пряк свидетел на такива връзки, които накрая завършват с приятелство.
    значи там любовта не е била прекалено силна. защото обичаш ли някой повече от живота си никога не би се примирил да имате други взаимоотношения освен тези които са във една връзка. всички правят опити, но... и тези които казват, че такова приятелство съществува, просто преувеличават прекалено много! замислете се над думата "приятелство"!!!!!!!!!!!! а не просто да си говорите за общи неща като се видите - това няма нищо общо с приятелството!

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено, че е възможно
    не ми е ясно ти къде се слагаш при положение, че никога не си късала с момче, защото още ходиш с първия си тъй че не можеш да дадеш обективно мнение, тъй като нямаш опит в това
    Говоря, защото съм пряк свидетел на такива връзки, които накрая завършват с приятелство.
    значи там любовта не е била прекалено силна. защото обичаш ли някой повече от живота си никога не би се примирил да имате други взаимоотношения освен тези които са във една връзка. всички правят опити, но... и тези които казват, че такова приятелство съществува, просто преувеличават прекалено много! замислете се над думата "приятелство"!!!!!!!!!!!! а не просто да си говорите за общи неща като се видите - това няма нищо общо с приятелството!
    Съгласна съм.Аз не мисля, че дори и да се разделя с приятеля ми мога да съм доволна само на приятелство от негова страна.Предпочитам да не се виждаме.

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    След връзка .Според мен този човек не може да ти бъде ВЕРЕН приятел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си