- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Tova ne e shega.. !!!
Hora ot 1 mesec izlizam s edno momi4e.. mnogo e sladka mn se haresvame.. no dneska razbrah 4e tq e na 15 a az sam na 26 poprincip ne e stavalo na vapros tq mqza na 18 19 super e jenstvena.. i e mnogo sladka sega kato rabzrah napravo.. neznam .. mn mi haresva kakvo da pravq.. a utre iamme ogovorka za edin kupon i tq 6te doide s men a na tiq kuponi nali znaete kakvo stava.. ??? Kakvo 6te kajat horata ??? tq e imala mnogo vryzki s golemi myje na 23 24 25 26g daje i s edin moi priqtel e bila razbrah spala e s mom4e.. SUPER e no... mn se pritesnqvam((( KAKvo da pravq pre4ka li e tova za 1vi pyt 6te sam s momi4e koeto e s 11godini po malka ot men ?? HElp my
Еми проблем е за нейните години![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
e kakto si zabelqzal tq ne se pritesnqva da hodi s po golemi ... taka che shtom q haresvash misli si che e na 19mislq che mojete i da ste shtastlivi i bez da si natqkvash postoqnno che e na 15
No ProglemПървоначално написано от Vaskooo
абе интересното ми е че за 1 месец не си разбрал че тя е на 15... ама както и да е... еми нз мисля че не е нормално да имате чак такава разлика... обаче нали знаеш че любовта променя и обезсмисля правилата![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
няма проблем според мен
Craig David-Walking Away
Emi ne sma razbral zashtoto nie se vijdahme ve4er Disko Kafeta.. kak d arazbera typo e da i kaja na kolko si sled kato mi mqza na golqma i ne e stavalo vapros za godini.. nito misleneto i nito vynshniqt i vid.. me karat da se kolebaq.. a i ot 1 sedmica po4nahme da se vijdame seriozno.. i dneska ve4e.. stana vapros.. sled disko ako iska da doide v nas da spi.. i tq kaza dobre np i tq si izkara da mi pokazva li4nata karta bez da iska.. za da si izkara i cigarite.. i az vikam q da te vidq.. i kato vidqh 91 pripadnahvikam koo kakvo e tva 91 i tq emm az sma na 15 kolko iskash .. i az 4esno li be male.. i zabih mn kofti mi stana no.. horata ne gledat realno na neshtata a 6te govorqt 4e sma pedofil.. i 4e iskam sex ot momi4eto a ne e taka daje nqma da spoq s neq.,.. pone ne i v na4aloto.. kofti mi e
))
ei takiva xora kato teb me kefqt!az sam na 16,a moq pritel e na 22!xubavo e 4e ne iska6 samo da so6 s neq =D> !ti vse pak si golqm i seriozen kakto izglejda!emi probavi s neq,ako teb ne te pritesnqva razlikata v godinite,zna4i nqma problem!
и аз това се зачудих абе ако се обичате вземете сеПървоначално написано от atanakata
![]()
Ако на мацката не и пречи-спокойно тогава![]()
Повечето хора са с доста консервативно мислене по отношение за разликата в годините. Апак и ако нейните родители научат едва ли ще са много очаровани...Много е хубаво че ти наистина я харесваш и не искаш само секс, такива като теб наистина са малко. И все пак внимаваи да не си навлечеш някоя беля.
Still a baby ...
мда...и аз така викам...а и стига вече с това "какво ще кажат хората" ! Глупаво е!щом сте заедно и държите един на друг пречки не би трябвало да имаПървоначално написано от ~*~MiSS_SuNSiNe~*~
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
Изчукай я както са направили всички мъже преди теб били те на по 22, 23, 24, 25, 26...
Ти си огън. На 26 и не мислиш и не искаш от нея само секс - така се печели сърцето на едно момиче. Моята приятелка също е на 15, но аз съм на 19. Почти 2 години сме заедно, но в началото беше доста трудно. В началото я изчкавах просто защото много я обичах (не, че сега не я обичам, но говоря в мин. време) и не бях с нея само заради това. Но дойде момент в който изглупях и я "заставих" да го направим. Не прави така определено. След като е била с по-големи и е спала с мъж няма от какво да се притесняваш. То ще се случи от самосебе си. Горе главата и си дръж здраво момичето
Детско - Юношески Танцов Ансамбъл "Дунавска младост" - гр. Свищов
Taнцова формация "Веселие"
ДТГ "Димитър Хадживасилев" - Свищов
Национална служба ПОЛИЦИЯ
Вики
Ne NQma da spq s neq tq e spala samo s 1 i ne e kurva i da lqga s seki... bila e s mn myje no te 6toto sa bili prebyrzani i na 2riq den sa q pritiskali ili daash ta eba ili zaminavai i tq mn qsno si e zaminavala..)) Umni4ka e no.. neznam hora kak 6te reargirat okolnite okolo men
)
Аз ще реагирам "ходи си търси някоя друга". Но не казвам да ме слушаш.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Първоначално написано от ~*~MiSS_SuNSiNe~*~
hmm... da ne ti puka ot mnenieto na horata, no opredeleno roditelite i mogat da vi syzdadyt problemi.... primer: priqtelqt mi e na 17, no ako ne se obrysne prili4a na 23/24 godi6en i kogato v edno kafe slu4aino zasqkohme maika mi tq dosta se popritesni predi da mu vidi li4nata karta![]()
This is my December
This is my time of the year
This is my December
This is all so clear
This is my December
This is my snow covered home
This is my December
This is me alone
Щом 50 годишни могат да я праскат отвсякъде навсякъде къв ти е проблема е? Само че е КурвваПървоначално написано от Vaskooo
Според мен не е проблем да ходиш с момиче 11 год.по-малко от-теб.След като се обичате какъв е проблема.А и какво те интересува какво ще кажат хората.Живей за себе си,не за хората!
давай смело![]()
Но умело!Първоначално написано от Seizure of Power
Че кат сгафиш
Ще си патиш!
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
ака ми сеПървоначално написано от shizzle
Еми аз на твое място не бих се занимавала с нея.Все пак е на 15, колкото и женствена да изглежда.Ти сам си решиу тя явно няма нищо против.